Şimdi Ara

CİTREON C4 İSTANBUL BULUŞMASI...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar havaların maşallahı var.

Bu güzel havaların başladığı bu günlerde bir buluşma gerçekleştirelim derim derimde sizler ne dersiniz ?

Eğer fikir birliğine varılırsa bu etkinliği gerçekleştirelim, sosyallaşelim c4 cüler olarak :) evet istanbul, tarih olsun yer olsun mekan olsun

Buyrun c4 kahvesine....

Tarih:
    Yer :
    Mekan:
    Anadolu yakası:
    Avrupa yakası :

Not: Bu buluşma etkinliği içerisinde, otoparkın yeterli bir alan sunması, aparatif br şeyler yiyebiliceğimiz bir yer, ekonomik olması, vs vs diyerek devam edilebilir. aklıma gelen şimdilik bunlar olup tüm fikirleri değerlendirelim...

• Araç için rahat yerler çok bilmiyorum, aracımı AVM lere götürmeyide sevmiyorum, sahilde balık muhabbeti denmişti park sorunu pek yoktu galiba, öyle bir yer bana uyar illa yemek yenmesi gerekmiyor büyük ihtimal çayı çorbasıda vardır, oraları kesin bilen bir arkadaş yeri söyler ise orada buluşulabilir.
    Ya da Tem de rahat rahat yol üstü cafeler yemek yerleri var, Avrupa yakası beylikdüzündeyim ama Anadoluya geçer 60 - 70 km yaparım sorun değil.
    Gebzeye giderken çok güzel yerler görmüştüm çünkü, ferah park sorunu olmayan güzel yerler var yani...
  • Hocam komple Citroenler olarak yapsak daha iyi olmaz mı?
    C3 kullanıcıları içinde bir buluşma söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

Araç için rahat yerler çok bilmiyorum, aracımı AVM lere götürmeyide sevmiyorum, sahilde balık muhabbeti denmişti park sorunu pek yoktu galiba, öyle bir yer bana uyar illa yemek yenmesi gerekmiyor büyük ihtimal çayı çorbasıda vardır, oraları kesin bilen bir arkadaş yeri söyler ise orada buluşulabilir.
    Ya da Tem de rahat rahat yol üstü cafeler yemek yerleri var, Avrupa yakası beylikdüzündeyim ama Anadoluya geçer 60 - 70 km yaparım sorun değil.
    Gebzeye giderken çok güzel yerler görmüştüm çünkü, ferah park sorunu olmayan güzel yerler var yani...

Dostum bana her şey uyar diğer arkadaşlarımızda gelip fikirlerini sunsunlar. benim amacım topik açarak bu etkinlik için başlangıç

yapmaktı topu attım artık SENDE oB1881 :) deniz kenarı diye bahseden bendim garipçe köyü vardır sarıyerden devam edince

boğaziçi kampüsüne ordanda 7 km kadar bir mesafe zaten tabelası var GARİPÇE. ( tekrarlamak adına ) balık lokantası geçen yıl 10 tl

idi levrek ızgara bu senede olsun 12 yada 13 tl kolayla beraber 15 tl gibi bir şey tutar. ( sadece bir fikir )

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Hocam komple Citroenler olarak yapsak daha iyi olmaz mı?
    C3 kullanıcıları içinde bir buluşma söz konusu.

Hep beraber bir organize olalım fikirlere açığız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Evet arkadaşlar havaların maşallahı var.

Bu güzel havaların başladığı bu günlerde bir buluşma gerçekleştirelim derim derimde sizler ne dersiniz ?

Eğer fikir birliğine varılırsa bu etkinliği gerçekleştirelim, sosyallaşelim c4 cüler olarak :) evet istanbul, tarih olsun yer olsun mekan olsun

Buyrun c4 kahvesine....

Tarih:
    Yer :
    Mekan:
    Anadolu yakası:
    Avrupa yakası :

Not: Bu buluşma etkinliği içerisinde, otoparkın yeterli bir alan sunması, aparatif br şeyler yiyebiliceğimiz bir yer, ekonomik olması, vs vs diyerek devam edilebilir. aklıma gelen şimdilik bunlar olup tüm fikirleri değerlendirelim...

Merhabalar Hocam,

Buluşma olursa ben de gelebilirim aslında değişiklik olur. Bu tür buluşmalarda genelde arabalar otoparka yan yana çekilip, onları gören bir yerde araba manzarasına karşı çay kahve içme modunda geçiyor benim diğer buluşmalarda gördüğüm. Araçlar itina ile hizalanıp fotolar çekilir falan :)

Bu şekilde bir yer olsa daha iyi olur yani genişce bir otoparkı olup, hemen yanında da cafe falan olan. Sanki biraz İstanbul-Ankara yolundaki dinlenme tesisleri geliyor gözümün önüne tabi şehir içinde bu konsept bulunabilir mi bilmiyorum. Carrefour otoparkı türü yerler geliyor aklıa biraz ama ben 5 yıllık istanbullu olduğum için çok bilmiyorum mekanları..

• Bunun icin en iyi yer viaport avm açıkotoparki bulusma icin kurtkoy otopark geniş fotoğraf rahat cekilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 307 SW hakkında...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkisman

quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Evet arkadaşlar havaların maşallahı var.

Buyrun c4 kahvesine....

Tarih:
    Yer :
    Mekan:
    Anadolu yakası:
    Avrupa yakası :

Merhabalar Hocam,

Buluşma olursa ben de gelebilirim aslında değişiklik olur. Bu tür buluşmalarda genelde arabalar otoparka yan yana çekilip, onları gören bir yerde araba manzarasına karşı çay kahve içme modunda geçiyor benim diğer buluşmalarda gördüğüm. Araçlar itina ile hizalanıp fotolar çekilir falan :)

Bu şekilde bir yer olsa daha iyi olur yani genişce bir otoparkı olup, hemen yanında da cafe falan olan. Sanki biraz İstanbul-Ankara yolundaki dinlenme tesisleri geliyor gözümün önüne tabi şehir içinde bu konsept bulunabilir mi bilmiyorum. Carrefour otoparkı türü yerler geliyor aklıa biraz ama ben 5 yıllık istanbullu olduğum için çok bilmiyorum mekanları..

Memnuniyet duyarız :)
    Fikirlere açız ve açığız. diğer arkadaşlardanda katılım ve fikir bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: racert

Bunun icin en iyi yer viaport avm açıkotoparki bulusma icin kurtkoy otopark geniş fotoğraf rahat cekilir

Bence harika ama cumertesi pazar viportta toplantı eziyet olur.Eve 4 kilometre.
  • Hafta sonu biraz sıkıntı benim icin ama raporla halkedebilirim sanırım:) yer konusunda karar kılalım benim icin farketmez.
  • Ben c3 organizasyonuna katılmayı düşünüyorum. Eğer dediğim gibi genel anlamda bir citroen buluşması olursa seve seve gelirim. Havalar da hazır düzelmişken
  • çok aceleye getirmemekte fayda var.Vizelerim varEn küçüğünüz ben olacağım sanırım...

13.cuma dan sonra her türlü gelinir tanışılınır...

haftasonu avm ler dahil çoğu yerde otopark sıkıntısı olacaktır diye düşünüyorum...
  • Arkadaşlar Citroen c3 istanbul buluşması diyerek bende bir başlık açtım. Citroeni bölmeyip hep birlikte bir araya gelmek.

Hatta trcitroen forumuda daha öncedende bir organizasyon yamışlar şimdi yine yapma hedefindeler nisan yada mayıs için bir organizasyon düşünüyorlar. Tüm Citroenler ile bir araya geliyorlar.

Aşağıdan görebilirisin.

http://www.trcitroen.com/forum/viewtopic.php?f=61&t=2537&p=36104#p36104

Buda donanımhaber C3 buluşması
    http://forum.donanimhaber.com/m_58800547/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58996991

Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kibritinyanmayanucu

Arkadaşlar Citroen c3 istanbul buluşması diyerek bende bir başlık açtım. Citroeni bölmeyip hep birlikte bir araya gelmek.

Hatta trcitroen forumuda daha öncedende bir organizasyon yamışlar şimdi yine yapma hedefindeler nisan yada mayıs için bir organizasyon düşünüyorlar. Tüm Citroenler ile bir araya geliyorlar.

Aşağıdan görebilirisin.

http://www.trcitroen.com/forum/viewtopic.php?f=61&t=2537&p=36104#p36104

Buda donanımhaber C3 buluşması
    http://forum.donanimhaber.com/m_58800547/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58996991

Ne dersiniz?

Anlaşılan kimse bir araya gelme taraftarı değil.

Siz buluşup eğlencenize bakın...Şimdiden iyi eğlenceler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.