Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni ds9 yakalmış pariste...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

oh be bahar geldi artık, yazlık lastikleri özlemiştim arabanın sürüşü değişti

Ceza yememe gibi garantisi yok sanırım takip ettiğim kadarıyla. Ben de ilk defa yaptıracağım bunu, diğer aracımda hiç film yoktu. Ama şeffaf film sonuçta fark edilmez diye umut ediyorum :)

Cam filmini takmak için hiç bir yeri sökmeyeceklerini belirttiler. Özel takımlar ile filmi fitillerin içersine ittiklerini söyledi yapacak olan kişi.

cam filmi nederse desinler o kapı sökülmeden yapılan bir süre sonra çıkıyor bende çok diretmiştim kapılar sökülmesin diye ama sonunda söktürdüm, ses filanda sorun olmadı, tavsiyem kapıları söktürüp yaptırman, en açık tonda yaptırırsan pek sorun olmuyor, ben yinede polisleri görünce camları indiriyorum :) 5. arabam daha cam filiminden ceza yemedim , takdırma amacım hem sıcak havalarda ön konsolu koruyor, kılima daha verimli çalışıyor, hemde kıro tipli ayılar eşim sürerken rahatsız edemiyor

Koca kafalı deli ve kısa boylu şebeğin (bizim memlekette takılmadır ve ben çok gülerim)dediği gibi kaportayı deldirdim,ikinci kez ameliyat oldum ve iyileşme sürecindeyim,galiba üçüncüde yolda.
    Arabanın lastiklerini kim çaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 22 Mart 2012; 15:10:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

Arkadaş kafayı yiyecem artık araba rampa görmesin hemen 10-15 lt yakmaya başlıyo anlıkda ortalama tüketim 6.9 canıma yetti haftasonu inallar yolu gözüktü ! araç 1.6 Hdı 112 hp manuel

Biraz önce eve gelirken rampada 20 lt gördüm mazot olmuş 4 lira başlarım ulan böle ekonomik arabaya

Rampada hangi vites kaç devirde çıkıyorsun ?Kışlık lastik takılımı Önemli olan kısımlar burası.Benim arabada 2200km de normalden fazla yakıyor.Kitapçığı okuduysan 5000 km den sonra normal değerlere döner yazıyor.

3.vıtes 2000 devır 15 lt ! Ama vıtes falan fark etmıyor kacla cıkarsan cık nasıl cıkarsan cık 10 dan yukarı sayıyor, sabıt hızla duzenlı rampa cıkarken bıle bole artık morelım bozulmaya basladı.

Bozma moralini bizim sıpalar az yakar,yakışı pompada ölç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Yazlik lastikler icin henuz biraz erken degilmi

hocam ankara 15 derece civarı, gece soğuk 1 derece filan oluyor ama gece yolculuğu uzun süre planlamıyorum, kışlık lastikler bir kere olsun bile yolda bırakmadı ama konforu yok işte , kar yağarsa kullanmam , umarım bu satten sonra yağmaz, üzerindekiler zaten yeni yazlık olanlar bir sorun olacağını düşünmüyorum,

yaz lastiği olarak ne taktırdın?

standart üzerindeki michellin lastik, kış başlarken goodyear ug8 almıştım şimdi onları çıkarıp michellin olanı taktım yanılmıyorsam standart olanları yumuşak hamurlu diye tabir edilenlerden

bu arada çok yakan arkadaşlar için dizel arabalar gaza bastığın kadar yakar , benzinli gibi değil, müsait olduğunuz yerlerde hız sabitleyicisini kullanmanızı öneririm, sabitleyici olmayan arkadaşlar için örneğin 110 km hıza çıkmak istiyorsunuz , aracı çok zorlamadan seri bir şekilde 110 km hıza çıkın, ve ayağınızı gazdan çekip ve tekrar yavaşça gaz pedalına basın.

Katılıyorum.

• Merhaba

yeni C4 e-hdi mcp exclusive alıp aranıza katılalı 2,5 hafta oldu, yol bilgisayarını sadece birkaç saniye ekranda görebiliyorum.

sürekli olarak radyo ekranında görmenin bir yöntemi yok mu? Ben mi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A
    Koca kafalı deli ve kısa boylu şebeğin (bizim memlekette takılmadır ve ben çok gülerim)dediği gibi kaportayı deldirdim,ikinci kez ameliyat oldum ve iyileşme sürecindeyim,galiba üçüncüde yolda.

Geçmiş olsun hocam...
  • quote:

quote:

Ceza yememe gibi garantisi yok sanırım takip ettiğim kadarıyla. Ben de ilk defa yaptıracağım bunu, diğer aracımda hiç film yoktu. Ama şeffaf film sonuçta fark edilmez diye umut ediyorum :)

Cam filmini takmak için hiç bir yeri sökmeyeceklerini belirttiler. Özel takımlar ile filmi fitillerin içersine ittiklerini söyledi yapacak olan kişi.

cam filmi nederse desinler o kapı sökülmeden yapılan bir süre sonra çıkıyor bende çok diretmiştim kapılar sökülmesin diye ama sonunda söktürdüm, ses filanda sorun olmadı, tavsiyem kapıları söktürüp yaptırman, en açık tonda yaptırırsan pek sorun olmuyor, ben yinede polisleri görünce camları indiriyorum :) 5. arabam daha cam filiminden ceza yemedim , takdırma amacım hem sıcak havalarda ön konsolu koruyor, kılima daha verimli çalışıyor, hemde kıro tipli ayılar eşim sürerken rahatsız edemiyor

hocam geçmiş olsun özletiyorsun kendini, sağlık herşeyden önemli kendine çok çok dikkat et, tekrar geçmiş olsun

lastikler yaz moduna geçtim artık, ankaradaki arkadaşlar için sökme takma balans 30 tl verdim, mesanın ordaki citroen bayinin yanında türkpertrolün içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 22 Mart 2012; 17:36:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suraney

Merhaba

yeni C4 e-hdi mcp exclusive alıp aranıza katılalı 2,5 hafta oldu, yol bilgisayarını sadece birkaç saniye ekranda görebiliyorum.

radyo konsolundaki list tuşuna basman gerekli, yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Burası Eskişehir yolunda bir yer sanırım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiaraba?

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

mesanın ora :) sizdemi o taraflar dasınız?

@rolan izlemekle olmuyor ses ver biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 22 Mart 2012; 17:38:26 >

• Doğru tahmin etmişim :) Citroen Otosay'ı geçince ilk petrol istasyonundaki yer :)
    Evet ben de o taraflarda oturuyorum. Hatta şu aralar Eşimin eski C3'ünü verip yeni C4 almak gibi bir çılgın düşüncem var.
    Bu dediğim kredi ile mümkün tabi...
  • Arkadaslar esime 35 bin civarında sıfır benzinli araba almayı düşünüyorum. Semt ici kullanacağız :) Kia Rio sizce nasıl bir tercih ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turphan

Arkadaslar esime 35 bin civarında sıfır benzinli araba almayı düşünüyorum. Semt ici kullanacağız :) Kia Rio sizce nasıl bir tercih ?

süper
  • quote:

Merhaba

orta konsoldaki list tuşunun yanındaki, TA/Info tusunun üstündeki sayfa şeklindeki tuşlara birkaç kere basarsanız istediğiniz şekilde görüntüleyebilirsiniz. İsterseniz devamlı görünür, isterseniz bir süre görünür sonra kapanır.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Yazlik lastikler icin henuz biraz erken degilmi

hocam ankara 15 derece civarı, gece soğuk 1 derece filan oluyor ama gece yolculuğu uzun süre planlamıyorum, kışlık lastikler bir kere olsun bile yolda bırakmadı ama konforu yok işte , kar yağarsa kullanmam , umarım bu satten sonra yağmaz, üzerindekiler zaten yeni yazlık olanlar bir sorun olacağını düşünmüyorum,

yaz lastiği olarak ne taktırdın?

standart üzerindeki michellin lastik, kış başlarken goodyear ug8 almıştım şimdi onları çıkarıp michellin olanı taktım yanılmıyorsam standart olanları yumuşak hamurlu diye tabir edilenlerden

bu arada çok yakan arkadaşlar için dizel arabalar gaza bastığın kadar yakar , benzinli gibi değil, müsait olduğunuz yerlerde hız sabitleyicisini kullanmanızı öneririm, sabitleyici olmayan arkadaşlar için örneğin 110 km hıza çıkmak istiyorsunuz , aracı çok zorlamadan seri bir şekilde 110 km hıza çıkın, ve ayağınızı gazdan çekip ve tekrar yavaşça gaz pedalına basın.

Katılıyorum.

Hocam cok gecmis olsun. Gorusemiyoruz bu aralar. Bu arada az önce on tamponun sagını fena surttum. Daha dogrusu surttuler.sinirlerim cok bozuldu. Tam boya korumaya verecektim aracı. Artık rötuş yaptırıp öyle vericem sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mytn

quote:

Merhaba

orta konsoldaki list tuşunun yanındaki, TA/Info tusunun üstündeki sayfa şeklindeki tuşlara birkaç kere basarsanız istediğiniz şekilde görüntüleyebilirsiniz. İsterseniz devamlı görünür, isterseniz bir süre görünür sonra kapanır.

Çok teşekkür ederim, opel corsa'dan sonra böyle bir araca geçince henüz alışamadım :)

• Bu sabah Temde 180 filan yaparken dikkat ettimde, kaput fazla titriyor, sanki yerinden çıkacak. Hız yaparken buna dikkat eden oldumu acaba, daha önce hiç bakmamıştım bugün bakasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

Bu sabah Temde 180 filan yaparken dikkat ettimde, kaput fazla titriyor, sanki yerinden çıkacak. Hız yaparken buna dikkat eden oldumu acaba, daha önce hiç bakmamıştım bugün bakasım geldi.

Ben hiç dikkat etmedim fakat birkaç kisiden daha duymuştum. Aracın tasarimindan kaynaklanıyor sanırım. Bizim araçların burnu biraz havada:) dolayısıyla rüzgardan daha cok etkileniyor özellikle kaput.
  • quote:

Bu sabah Temde 180 filan yaparken dikkat ettimde, kaput fazla titriyor, sanki yerinden çıkacak. Hız yaparken buna dikkat eden oldumu acaba, daha önce hiç bakmamıştım bugün bakasım geldi.

Sen boşver kaputu 180 le giderken yola bak yola
  • quote:

quote:

Sen boşver kaputu 180 le giderken yola bak yola

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.