Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

gençler sol ön havalandırma olayı bitti,daha doğrusu geçen de yazmıştım havalandırmadan gelmiyor sigorta kutusunun kapağından geliyordu ses bugun kendim açtım orayı çift taraflı bantın yerini değiştirdim kapağa ses kesildi,bu problemi olan arkadaşlara duyurulur.bu tip ufak tefek çözümü çok basit olaylar için de bir daha araca laf söylemeyin kafamın tasını attırmayın

boş ver rolan sen yanıt verdikçe avukat ilan ediyorlar , sanki 50 bine bmw almış gibi davrananlar var o niye yok bu niye yok hayal kırıklığı git ozaman 70 bine jetta al bakalım iöinde ne var ne yok bir gör diyesi geliyor insanında amannnn boşver gitsin

İkinize de katılıyorum, bundan sonra buraya ufak tefek sıkıntılarını yazmayacağım aracın, millet buraya yazılanları büyüte büyüte yansıtıyor diğer konu başlıklarında, C4 alınmayacak bir araçmış gibi bir izlenim yaratılıyor

Bence gerek yok paylasima devam arabadan anlayan adamlar zaten boyle seylere takilmayip gidip aliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

gençler sol ön havalandırma olayı bitti,daha doğrusu geçen de yazmıştım havalandırmadan gelmiyor sigorta kutusunun kapağından geliyordu ses bugun kendim açtım orayı çift taraflı bantın yerini değiştirdim kapağa ses kesildi,bu problemi olan arkadaşlara duyurulur.bu tip ufak tefek çözümü çok basit olaylar için de bir daha araca laf söylemeyin kafamın tasını attırmayın

boş ver rolan sen yanıt verdikçe avukat ilan ediyorlar , sanki 50 bine bmw almış gibi davrananlar var o niye yok bu niye yok hayal kırıklığı git ozaman 70 bine jetta al bakalım iöinde ne var ne yok bir gör diyesi geliyor insanında amannnn boşver gitsin

rolan yav bu sigorta kutusunu nasıl açtığını ve bantı nereye yapıştırdığını biraz izah edermisin.hatta bir foto koysan süper olur.benim o ses dışında arabamla bir derdim yok.kimsede laf etmesin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: halit_v

arkadaşlar bugün citroen C4 comfort plus manuel beyaz renk için aşağıdaki fiyatları aldım izmitten. Yarın öğleden sonra almayı düşünüyorum. 92 bg llik comfort plus ile 112 bglik comfort plus arasında donanım farkı var mı bilgi verirseniz ve Fiyat hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

92 bg = 47000 TL
    112 bg = 49500 TL

Hil holder hariciDonanım farkı yok sanirim sadece hb farkı var. Fiyat da gayet iyiymis.92 hb daha ekonomik olur duye düşünüyorum. Bende 92 hb comfort plus kullanıyorum.depoyu son fulledigimden bugüne 730 km deyim. 380 daha gidilebilir gösteriyor. Ama tahminim 1000 km yaparım. Yanlış bunun tamamı sehir ici trafigidir. Ki İstanbuldayım. Maltepe-altunizade arasidir genelde. Yoğun trafikte yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kml-Zng -- 22 Aralık 2011; 13:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenixserhat

Citroen C4 Ex+Nav+Cam Tavan Süper bir araç

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Plaka 61 mı banami öyle geliyor:)) öyleyse plakası yeter.. bende sonuna kondurabildim ancak.:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssel

c4 confort plus araçlarda manuel klima mı çift yönlü otomatik klima mı var?

plus paketin içine baktığımda bu özellik yazmıyor fakat confort donanımda çift yönlü otomatik klima opsiyon olarak gözüküyor.

çift yönlü otomatik plus paketse eğer var
  • @phoenixserhat

Arkadaşım aracın çook güzel gerçekten. Tam istediğim gibi. Kıskandım cidden. Allah kaza bela vermesin dostum en güzel günlerde kullan.
  • quote:

Citroen C4 Ex+Nav+Cam Tavan Süper bir araç

tam beşiktaşlı olmuş araba

• quote:

Bir Navigasyonlu aracı olan arkadaşlar kilometre ekranında sadece hız bilgisimi geliyor sizlerde de aynımı. internette izlediğim videolarda orda da bilgi ekranı var

maalesef bende de aynı arkadaşlar. Bu arada sizde türkiye haritası yüklümü bana henüz yükleyemedilerde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssel

c4 confort plus araçlarda manuel klima mı çift yönlü otomatik klima mı var?

plus paketin içine baktığımda bu özellik yazmıyor fakat confort donanımda çift yönlü otomatik klima opsiyon olarak gözüküyor.

çift yönlü otomatik plus paketse eğer var

teşekkürler
  • quote:

Bir Navigasyonlu aracı olan arkadaşlar kilometre ekranında sadece hız bilgisimi geliyor sizlerde de aynımı. internette izlediğim videolarda orda da bilgi ekranı var

toprağım hayırlı uğurlu olsun,karadeniz yolları c4 görsün,valla "tereyağı" gibi yolar bilirim dikkat et radara yakalanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personking -- 22 Aralık 2011; 14:22:39 >

• Fransa meclisi 50 kişiyle malum (adını dahi yazmam) kanunu kabul etti. Yoktur dersen 1 yıl hapis 45 Bin Avro para cezası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarDem -- 22 Aralık 2011; 15:32:38 >
  • quote:

Bende orta kısım bu şekilde değil.kullanma kılavuzundaki gibi bilgi ekranı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: baddboyss

quote:

maalesef bende de aynı arkadaşlar. Bu arada sizde türkiye haritası yüklümü bana henüz yükleyemedilerde.

Yaklaşık 2 ay önce güncel haritayı serviste yüklediler.Ellerindeki yazılım cd si ile yüklüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydın16 -- 22 Aralık 2011; 15:03:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HarDem

Fransa meclisi 50 kişiyle malum (adını dahi yazmam) kanunu kabul etti. Yoktur dersen 1 yıl hapis 45 Avro para cezası...

ilk aklıma gelen C4 çüler olarak TOTAL'den akaryakıt almamak, birde konsolosluğa arabalarla bi konvoy yapmak tabi bol kornalı.
  • beyler napıyoruz çıkartıyormuyuz araçları elden :)
    nedir şu fransızlardan çektiğimiz yaaa
  • 20.000 km yi goren varmi? Yoksa ilkmiyim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kml-Zng -- 22 Aralık 2011; 15:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patetience

quote:

toprağım hayırlı uğurlu olsun,karadeniz yolları c4 görsün,valla "tereyağı" gibi yolar bilirim dikkat et radara yakalanma

Valla heryer radar orda. Yolları yapmışlar ama basma demişler :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

Orijinalden alıntı: patetience

quote:

Valla heryer radar orda. Yolları yapmışlar ama basma demişler :))

aynen öyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maydın16

quote:

Bende orta kısım bu şekilde değil.kullanma kılavuzundaki gibi bilgi ekranı var.

mr Aydın sende de tüketim bilgileri ve diğer uyarılar navigasyon ekranında gözükmüyor değil mi ???

• Ermeni tasarısına Fransa'dan onay geldi, Cıtroen araç sahıplerını sıkıntılı gunler beklıyor. Bu durum ılerleyen surecde Turkıye'nın alacagı tedbırler kapsamında cıddı sorunlar yasatabılır. Tıcarı ılıskılerın zayıflaması ıle arac ıkıncı elde cıddı deger kaybedecektır , ayrıca yedek parca temınınde de sorunlar yasanabılır.
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.