Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter26

Arkadaşlar merhaba,
    Sıfır araç almanın arifesindeyim , bugun bir arkadaşıma ait confort plus 112 hp düz vites araç kullandım , araç tüm gün bende idi , şöyle bir sıkıntı fark ettim. Araç kalkısta yeterince gaz vermediğinizde yada 2. vitesde düşük devir de yol alırken motordan bir vuruntu sesi geliyor , volan sesi sanırım. Şıkırtı lı bir ses, Bu araçta bir sıkıntımı var , diğer c4 lerde benzer problem yaşayan, yada aracında aynı sesi duyan varmı? Var ise nasıl bir çözüm üretildi..
    İkinci olarak da araç vitesde iken gaz vermeden ilerlediğinde belli belirsiz bir silkeleme oldugunu fark ettim.
    Tam C4 almaya karar verecek iken bunlar beni ürküttü.
    Eski nesil c4 3 yıl kullandım böyle sıkıntılar hiç yaşamadım.

C4 exclusive aracım şu an 1600 km. ve bugüne kadar bahsettiğin sıkıntıların hiçbirini yaşamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

Orijinalden alıntı: memio

quote:

quote:

arkadaşlar bluetooth'ta sorun yaşıyorum. telefonu eşleştirdim radyoyla. araca ilk girdiğimde baglantıyı kuruyor ancak kafasına göre baglantıyı iptal ediyor. sonra (15-20dk sonra) yine kafasına gore baglanıyor. bir fikriniz varmıdır? bu arada telefon iphone 4.

Bendede benzer sorun olmuştu konuşma esnasında oldu genelde. iPhone 4 kullaniyoum bende servise gittim aynı durumu onların gözü önünde denk geldi sansa. Telefonla alakalı olabilir dedi başka telle deneyin dedi. Telefonunun yazilimiyla alakalı olabiliyor suan sıkıntım yok.

benim telefonun sürümü 5.0.1, seninki de 5.0.1 mi?
    ayrıca tam anlayamadım, kendiliğinden mi düzeldi sendeki sorun?

ben 4.3.5 surumnu kullanıyorum yukseltmedım 5.0.1 e evet kendılıgınden gıttı sayılır aslında cok nadır olsada arada yapıyor ama sadece aracı yenı calıstırdıgımda oluyor suan yanı tam baglantı saglanmadan gıdıyor demekkı.

Nokia E71 telefonumu, aracımı aldığım ilk gün eşleştirdiğimden beri hiç sorun çıkarmadı. Bence telefonlarınızı değiştirin...

• quote:

Orijinalden alıntı: maydın16

quote:

Orijinalden alıntı: toyotocu

teşekkür ederim umarım bende tam otomatikten sonra yarı otomatiğe alışırım... Bu arada şunu sorcam navigasyona ile ilgili ne düşünüyorsunuz alsak mı almasak mı?

Ben navigasyon almanızı tavsiye ediyorum.bence kesinlikle değerr.

Benim de bundan önceki aracım tam otomatikti. Yarı şanzımana alışmak hiç de uzun sürmüyor. MCP li C4 ü alalı yaklaşık 2 ay oldu ve tamamen alışmış durumdayım.
    Ben navigasyona gerek duymadığım için almadım ama bu tamamen tercih meselesi. Yaklaşık 2000 TL. vermene değer mi, çok iyi düşünmen lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn4141

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bluetooth'ta sorun yaşıyorum. telefonu eşleştirdim radyoyla. araca ilk girdiğimde baglantıyı kuruyor ancak kafasına göre baglantıyı iptal ediyor. sonra (15-20dk sonra) yine kafasına gore baglanıyor. bir fikriniz varmıdır? bu arada telefon iphone 4.

Bendede benzer sorun olmuştu konuşma esnasında oldu genelde. iPhone 4 kullaniyoum bende servise gittim aynı durumu onların gözü önünde denk geldi sansa. Telefonla alakalı olabilir dedi başka telle deneyin dedi. Telefonunun yazilimiyla alakalı olabiliyor suan sıkıntım yok.

benim telefonun sürümü 5.0.1, seninki de 5.0.1 mi?
    ayrıca tam anlayamadım, kendiliğinden mi düzeldi sendeki sorun?

ben 4.3.5 surumnu kullanıyorum yukseltmedım 5.0.1 e evet kendılıgınden gıttı sayılır aslında cok nadır olsada arada yapıyor ama sadece aracı yenı calıstırdıgımda oluyor suan yanı tam baglantı saglanmadan gıdıyor demekkı.

Nokia E71 telefonumu, aracımı aldığım ilk gün eşleştirdiğimden beri hiç sorun çıkarmadı. Bence telefonlarınızı değiştirin...

Gerek yok telefonumdanda memnunum aracimdanda:)

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Merceklerle ilgili çalışma ustamız tarafından tamamlanmış durumda.
    İşçiliği hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş.

Bu mercekler ve balastlar yeni kasa 5 serisinden çıkma Hella bixenon yeni nesil ürünler.
    Yani uzunları yaktığın an gece gündüz olacak :)

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

bence montaj güzel olmuş ama dediğin gibi mercek merkezde değil.
    merkezde olsa daha hoş bir görüntü olurdu.
    Bence sinyaller kesinlikle led olmalı ve o sarı kapak sökülüp şeffaf kapak takılmalı.

Sinyallerle park ve gündüz ampulunun kabloları yer değiştirmeli.
    Ben P21 5W ledleri taktığımda gündüzler yanarken arıza ışığı yakıyor. Parkları yaktığımda arıza ışığı sönüyordu.
    Yer değiştiğinde böyle birşeyin olması engellenmeli.

• yani mantık olarak kabloların yeri değişecek ama led olacak kısımın içi sar sökülebilirmi bilemem ama sinyal kısmı gündüz farı olursa audiler gibi olacak ve sırıtmayacaktır. bence ozaman ds4 dende güzel durucak, sinyallerde şu anki gündüz farı yerine konulabilirse amerikan arabalarındaki gibi iri bir sinyal olacak bence çok güzel duracak

hemen hemen şöyle olacak

sinyaller videodaki gibi hemen hemen öyle olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 21 Aralık 2011; 13:28:31 >

• melihbursa şu yanlara şöyle bir şey yapılabilirmi

hem sürekli yanacak hemde sinyal verildiğinde sönüp yanacak şekilde ben toyota çift kabine yaptırmıştım bir ara

aynaya değil ama bizim arabada duran orjinal yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 21 Aralık 2011; 12:04:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

melihbursa şu yanlara şöyle bir şey yapılabilirmi

hem sürekli yanacak hemde sinyal verildiğinde sönüp yanacak şekilde ben toyota çift kabine yaptırmıştım bir ara

aynaya değil ama bizim arabada duran orjinal yere

valla mustafa orginal bir yer bulmak zor bu parçaya.
    Bence biraz daha sabredelim. Araç baya tutuldu istanbul ve bursada.
    kesin tuning parçaları çıkacaktır.
    benim aklımda ve ilk yapacağım şey sinyallerle gündüz ve park ampul olan yerleri değiştirmek ve sinyal olan yerleri C5 teki gibi led yapmak.
    Bi şekilde çözümünü bulacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

yani mantık olarak kabloların yeri değişecek ama led olacak kısımın içi sar sökülebilirmi bilemem ama sinyal kısmı gündüz farı olursa audiler gibi olacak ve sırıtmayacaktır. bence ozaman ds4 dende güzel durucak, sinyallerde şu anki gündüz farı yerine konulabilirse amerikan arabalarındaki gibi iri bir sinyal olacak bence çok güzel duracak

hemen hemen şöyle olacak

sinyaller videodaki gibi hemen hemen öyle olacak

tebrık ederım benım aklımdakı projede bu sekılde.gayet basarılı olur.ama herseyden once garantı ısını konusmak lazım ıstanbulda bırısı 450 tl ye yapıp beyın yanarsa sahet garantı verıyormus arastırıyorum.
    aklımdakı dıger projemde bu coilover ;

orjinal
    http://imageshack.us/photo/my-images/208/coilover.png/

basık
    http://imageshack.us/photo/my-images/502/coilover1.png/

ıcerıde bır tusla aracı c5 tekı gıbı ındırıp köy yada bozuk yollarında yukarı kaldırılacak. youtube da vıdeoları var .fiyatı 1.5 mılyar

• düşünüyorumda fransaya boykot olsa 1 ayda gelen parça artık ne zaman gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patetience

düşünüyorumda fransaya boykot olsa 1 ayda gelen parça artık ne zaman gelir?

Ya zaten istediğimiz parça gelmiyor. Adamı deli ediyorlar. En basit basamak koruyucu gelmiyor ya kafayı yiycem. Ne saçma is anlamadım Citroen yazılı geliyormuş. C4 yazılı gelmiyormuş. Boyle saçmalık görmedim alt tarafı basamak koruyucu:@
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydın16

quote:

teşekkür ederim umarım bende tam otomatikten sonra yarı otomatiğe alışırım... Bu arada şunu sorcam navigasyona ile ilgili ne düşünüyorsunuz alsak mı almasak mı?

Ben navigasyon almanızı tavsiye ediyorum.bence kesinlikle değerr.

Tabiki Cok hos duruyor. Fakat Orijinal navigasyon ayrıca sipariş edilip taktirilabiliyor mu? Henüz bu islem gerçekleştirilmiyor diye biliyorum.
  • Arkadaşlar artık aranıza toyotocu değilde citroenci olarak katılıyorumm.. Sanırım nikimide değiştirmek zorundayım..:)

Bugün Citroen c4 2012 e-HDI exclusive siyah kör noktalı arabam için 5000 TL kapora verdim.. Arabanın anahtar teslim fiyatı ( MTV, trafik sigortası, plaka, ruhsat,... herşey dahil )

55 000 TL ... Ne dersiniz?
  • quote:

Arkadaşlar artık aranıza toyotocu değilde citroenci olarak katılıyorumm.. Sanırım nikimide değiştirmek zorundayım..:)

Bugün Citroen c4 2012 e-HDI exclusive siyah kör noktalı arabam için 5000 TL kapora verdim.. Arabanın anahtar teslim fiyatı ( MTV, trafik sigortası, plaka, ruhsat,... herşey dahil )

Çok güzel fiyat hayırlısı olsun derim...
  • quote:

Arkadaşlar artık aranıza toyotocu değilde citroenci olarak katılıyorumm.. Sanırım nikimide değiştirmek zorundayım..:)

Hosgeldin aramıza tekrardan hayırlı olsun:)
  • quote:

hoşgeldin dostum , yanlız senin isim zaten ofsaytmış , olsun şimdi yeni bi isim bulursun artık
  • iyi akşamlar arkadaşlar son bir aydır yaptığım fiyat eder araç araştırmaları sonucunda hiç aklımda yokken son 3-4 günde listeme giren C4 comfort plus düz vites 112 BGlik versiyonu (Beyaz) için bugün 49,500 TL fiyat aldım ve yüksek ihtimalle yarın öğleden sonra alacağım. Açıkcası doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Test aracı olmadığı için kullanamadım. Fiyat v.b konularda yorumlarınız bekliyorum. teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit_v -- 21 Aralık 2011; 21:46:04 >
  • quote:

Fiyat çok iyi, yanlız 55 bin + 5 bin mi yoksa 55 bine dahil mi kapora?
  • gençler sol ön havalandırma olayı bitti,daha doğrusu geçen de yazmıştım havalandırmadan gelmiyor sigorta kutusunun kapağından geliyordu ses bugun kendim açtım orayı çift taraflı bantın yerini değiştirdim kapağa ses kesildi,bu problemi olan arkadaşlara duyurulur.bu tip ufak tefek çözümü çok basit olaylar için de bir daha araca laf söylemeyin kafamın tasını attırmayın
  • quote:

Fiyat süper ötesi

1 ay beklemeyip sabırsızlık yaptım sanırım (57000 aldım aynı aracın beyazını)

Net 2000+mtv fark olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.