Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1431. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14291430143114321433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. Peugeotlarda olan adblue sorunu c-4'de oluyor mu? Aynı motoru kullanıyorlar sonuçta. Tam karar vermişken bu adblue sorunu yine beni seçimsiz bıraktı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KayzerSozze kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı araçlar. Adblue deposu sorunu onda da var. Araç alırken deponun değişip değişmediğini kontrol ettirin. Yenisi çok pahalı çünkü.

• Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sünger olayı nedir? Neden sökmek gerekiyor? Bende aracı yeni aldım, merak ettim.

• ytkn Y kullanıcısına yanıt

Sünger, yapısı yüzünden suyu topluyor. Sigorta kutusunun üstüne damlatıyor.

• Arkadaşlar 94000 km c4 2013 dün seyir halinde auto 5 te bir anda service yazısı yazdı vites 5 te kaldı kulakçıklarla bile küçültüp yükseltemedim ,araba gaz yemedi boşta gibi gaz verince devir saati yükseliyordu,sağa çektim aracı stop ettim,kapıyı kitleyip biraz bekleyip açtım çalıştırdım ve hiçbirşey yokmuş gibi araç yola devam etti,hemen ankara vatan Peugeot cemal ustaya götürdüm bilgisayara bağladı anlık olarak şanzuman hata vermiş dedi,hayatı silip test ettik sorun yok,fakat debriyaj hafif kaçırıyor dikkat et,baskı balata değişimi gerekir daha kötüye giderse dedi ve VALEO marka takıyorum parça ve işçilik toplam 9000 tl civarı dedi kalakaldım,yakın zamanda set değişen var mı ve hangi marka taktırdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resurgence R kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com
    Otomobil & Arazi Aracı / Şanzıman & Vites / CİTROËN C4 ORJİNAL PSA DEBRİYAJ SETİ VOLANT HİDROLİK RULMAN TK. sahibinden.comda - 996186479
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-citroen-c4-orjinal-psa-debriyaj-seti-volant-hidrolik-rulman-tk-996186479/detay

Hocam bi bak istersen orjinal set satıyor adam, 5200 tl.
    İşçilik le 9000 olmaz heralde...

• Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağol, bi bakıyım hiç dikkat etmemiştim.

• genncayy kullanıcısına yanıt

Merhaba bende de aynı sorun var. Benimde sağ aynadaki yanmıyor. Herhangi bir ustaya gösterdiniz mi ?

• Bu kasa C4'ler 200-380 arası, yeni kasa 380-700 arası.

Bence bu kasalar ucuz kalmış piyasaya göre.

• maybel M kullanıcısına yanıt

Oto elektirikçi bir komşum var ona gideceğim. Bir şekilde hallederiz dedi. Sonucu buradan yazarım.

• resurgence R kullanıcısına yanıt

Fiyatların uçup kaçmadığı dönemde 22.07.2020 tarihinde 4000 tl ye baskı-balata-volan değişim yaptırdım. Araçtan çıkan LUK markaydı. Bende LUK taktırdım. Aracım 2012 model. Değişim 100000kmde yapıldı.

Her zaman olmamak kaydıyla;

Kalkışlarda vuruntu,

Vites geçişlerinde takılı kalma

Dengesiz vites geçişleri

gibi sorunlarım ortadan kalktı. Aracım şu an 125000 kmde . Sorun yaşamıyorum.

• ERKUTCN kullanıcısına yanıt

2018 yılında 2012 yarı otomatik c4 ile yollarım kesişti.

Çekirdek bir aileyiz. Eşim, ben ve 3 yaşında bir kızım var.

Önceki aracım 2009 model fiesta idi.

Uzun uzadıya yazmak istemem ama; yakıt olarak özellikle uzun yolda( otomatik olasına rağmen) sizi üzmez, bagaj olarak yanılmıyorsam 411 litre bir bagaja sahip. Kilosuna göre beygiri biraz aşağıda kalmış ama bu sizi çok da rahatsız etmiyor. Bakımlı bir araç alabilirseniz size sürpriz çıkartmaz.

Süspansiyon ve vites geçişlerindeki zaman zaman kararsız kalması dışında beni rahatsız eden bir durum yok. İmkanım olsa kesinlikle tam otomatiğini alırdım. İstanbul gibi sıkışık trafikte bu yarım otomatik pek randımanlı değil.

Güncel yaptığım bakımları ve ücretlerini de yazayım en azından bilginiz olsun.

Baskı balata volan değişimi ( ben 2020 de 4100tl ye yaptırdım) geçen gün sordum 7000tl dedi

V kayışı ve gergi aparatları: orjinal olacak şekilde daha 1 ay olmadı 1500₺ değişti.

Triger-devirdaim set halinde değişti: 2200₺

Periyodik bakım yaptırdım.( mazot filitresi değişmedi) yağı da total ineo esc koydurdum:1000₺

• merhaba arkadaşlar,

2012 mcp confort plus ie 2013 mcp confort arasındaki farkalr nedir?

2012 mcp confort ile confot plus arasındaki farkları biliyorum ama sanırım 2013 de araçta bir takım ilave ve değişiklikler olmuş. bu durumu dikkate alarak ne gibi farklar olduğunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

2012 mcp confort plus 144.000km ile 2013 mcp confort 112.000km arasında arasında kaldım. hangisini almalıyım?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersssinnn -- 9 Mayıs 2022; 16:19:16 >
  • ersssinnn E kullanıcısına yanıt

2012 comfort ile 2013 comfort arasında belli bir fark yok bildiğim kadar ile cplus larda ise 2013 den sonra bazı eksiltmeler yapıldı direksiyondaki ambiyans tuşları falan kaldırıldı ama genel olarak bakacaksınız 2012 ile 2013 model farkları aynıdır temiz bakımlı yorulmamis hangisi ise onu tercih edin egerki çift yönlü digital klima otomatik kapanan aynalar çok önemli değilse ( yalnız sunuda soyleyeyim araçlar birbirini tutmuyor aynı model aynı ozellikli araçlarda donanım farkı çıkabiliyor zira ilk aracım 2013 manuel comfort idi kumandadan cam açma kapatma vardı bir abimizde 2013 comfort mcp var kumandadan cam açma kapama yok aynı model araçlarda bile bazı farklar olabiliyor) kazasız belasız surusler

• Geçtiğimiz hafta 2012 dizel aracımda süre gelen dpf problemini serviste sökülüp temizlik işlemi uygulanması ile bitirdik.
    Şuan için sorunsuz umarım tekrar kolaydan tikanmaz

• Esk-3008 E kullanıcısına yanıt
    Yetkili serviste mi yapıldı?

• ellez78 E kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler.

2013 confort dediğim arac aslında ruhsatta o şekilde geçmesine rağmen esp, 2yonlu digital klima gibi bir çok plus özelliklerini barındırıyor.

Eğer ki bu durum 2012 2013 farkı değilse, ruhsat kaydı yanlış olmalı.

• ersssinnn E kullanıcısına yanıt

Ruhsatta Comfort olarak geçen cplus çok var piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 17 Mayıs 2022; 11:56:58 >
  • sade100 kullanıcısına yanıt
    Europar serviste yapıldı
    Gayet yetkili olduğunu düşünüyorum
    Memnunum sonuçtan

• Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Üstadlar aracımın tavanında ve kaputun ucunda resimlerde görüldüğü gibi boya kabarması var.
    Tavanın tam kenarında 3-4cm.
    Kaskodan mini onarimla yaptırmak istedim ancak, 3-4 cm. lik alan için tavanın yarısına kadar boya olur dediler.
    Bu kabarmayı lokal küçük alanda yapabilirler mi sizce?
    Yanlış bilmiyosam Citroën lerde bu boya kabarma olayı kronikmiş.
    Boyada atma yok, ama endişem içinde paslanma büyürse sorun olabilir.
    Antalya da özellikle bu tarz boya işini yapabilen biryer varmı?
    Gittiğim bi kaç yer guven vermedi, ne yapabilirim?
    Teşekkürler şimdiden...

• 
Sayfa: önceki 14291430143114321433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.