< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1427. sayfa)

-
-
Benim 2012 c4'ün de sol arka kapı açılmıyor artık. Hiçbir sorun yokken dışardan açılmamaya başladı, ben biraz kurcaladım çocuk kilidini aktif etmişim öyle yapınca içerden de açılmamaya başladı :) nasıl çözülür bilgisi olan var mı?
-
Büyük ihtimalle kilitleriniz donmuş. Buz çözücü sprey deneyebilirsiniz.
-
Ah ah aracımı cok seviyorum ama kendisinden gelen sesler beni cok üzüyor. Önce anlam veremediğim kaputun sağ tarafından gelen bir trim sesi var. Şimdi de düşük devirde bildiğimiz şişe sesi gelmeye başladı ön kısımdan. İki tane soda şişesini vurduğunuzu düşünün öyle ses geliyor. Korkmaya da basladım acaba sıkıntı çıkarır mı diye. Fikri olan var mı?
-
O sağ ve sol üstte duran yumruk kadar süngerlerden bana lazım. Benim süngerler çok yıpranmış hatta sol taraftaki izolasyon malzemesine su verdiği için malzeme bozulmuş söküp attım .Hem süngerler hem de o halı gibi olan izolasyon malzemesinden lazım. İnternetten baya baktım ama adını bilmediğimden bulamadım.
-
Hayalet ekranlı c4 görmüş müydünüz?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-c4-994458284/detay
-
Selamlar herkese
Yolda giderken biranda buzlanma uyarısı alıyorum kısa sürede geçmesi gerekirken uzun süre ekranda kalıyor ve tüm iç aydınlatmalar yanar duruma geliyor
İlave olarak kadranlarin orda kapı açık görseli çıkıyor
Diagnosis yaptığımda hata almıyorum
Ne dersiniz başına gelen varmı? OBD den bağlanıp mi kontrol etsem diyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok başarılı gözüküyor, Citroen C4 tasarımcılari bile gördümü emin değilim :)
Picasso göstergesini takmış. Rus sitelerinde örnekleri var.
Михаил Волковyoutube
Подробности: https://www.drive2.ru/l/489584491375886578/https://www.youtube.com/watch?v=AdNiOie1Vco
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 12 Şubat 2022; 4:47:18 > -
teşekkürler bilgi için, araç exclusive, jantlar plus, gösterge picasso
-
Rica ederim. Ağır hasarlı olunca, toplarken Allah ne verdiyse sıvamış arabaya. Jantlar da plus değil ayrıca:)
çok dikkatli bakmadım, onlar da replikaymış
-
Merhaba arkadaşlar ,
C4 BlueHdi Conford Eat6 şanzuman araç aldım. Araçta çakmaklık aldığımdan beri çalışmıyor sebebi acaba araç üzerindeki led ampuller midir ? Aküye ağır mı geldi acaba ? Fikriniz var mı arkadaşlar ?
Bir diğer sorumda aracın eski sahibi android bir ekran taktırmış Px5 model. Bu ekranı söküp Citroen in Exclusive daki orjinal ekranını bu araca takabilir miyiz uyum sağlar mı acaba ?
-
- sorunuz için F13 nolu sigortayı kontrol edebilirsiniz, led ampul daha az enerji çeker halojene göre, onla alakalı olacağını sanmıyorum.
-
Evet baktım hocam . Aldığım adamlar çakmaklık sigortasını takmamış bile..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
c4'le alakasız ama başımdan şöyle ilginç bir olay geçti,
c4'ten sonra 2.el bir focus aldım, elektriksel bazı sorunları vardı, elektrikçi onları yaparken, ben de gittim parçacıdan sigorta seti aldım farklı değerlerde, aracın kullanma kılavuzuna göre tüm sigortaları doğru değerlerde olacak şekilde taktım, kullanılmayan sunroof gibi donanımlar vardı onları da taktım, yedek olarak orada dursun diye.
akşam eşimi işyerinden çağırdılar, birlikte gittik o da ilk defa arabayı kullanıyor, aracı park ettik, indim ben eşim gelmiyor, döndüm hadisene diyorum, çıkardı anahtarı gösterdi ama araç çalışıyor
araba stop etmiyor, en son aracı uygun bir yere çektik, kaputu açtık kutup başını falan sökeceğiz, o sırada eşim farları kapattı motor sustu. eşim içeride işini hallederken bven de forumlardan araştırdım ve sorunu buldum.
gündüz farı yok araçta, gündüz farı sigortasına ben sigorta takınca, devreyi tamamlıyor, farlar yanık olduğu sürece motoru kapatmıyormuş.
citroen'de böyle bir şey olacağını sanmam ama aklınızda olsun, tamamlarken olmayan donanımlara sigorta takmamaya dikkat edinoto club türkiye
Arabam Stop Etmiyorhttps://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278523-arabam-stop-etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 18 Şubat 2022; 18:54:24 >
-
Arkadaşlar bir araç buldum sahibinden.com'da, 2012 model 142.000km'de, confort plus 1.6 e-hdi.
İlanda yazan şu şekilde;
"Aracımız 1 adet kazaya karismistir. oda ilk sahibinde, ben aracı ilk sahibinden aldıl sayılir.
Bahse konu kazada on kaput, sag ön camurluk degismis olup sol ön camusluk sökülüp takılmıştır. Kaza trameri 11bin civarıdır. Kendim alirken şahsen arastırdim, onarim yetkili servisde yapilmis, hem ilgili yetkili servise göturdüm hemde resimlerde göreceğinz expere, aracın şasesi, alt takımı, airbag vs. hepsi orjinaldir. Kaza ufak bir kazadır. Yetkili servis degistirmis. bu konuda kefilim belirttigim disinda bir şey cikarsa exper üctetini kendim karsiliyacagim."
Sonrasında hasar sorgulaması yaptım:
KZ1: 21/01/2016 Carpisma 2378TL
KZ2: 25/12/2014 ERP-Carpisma 11183TL
KZ3: 12/07/2013 ERP-Carpma 295TL
2014 yılındaki 11183TL'lik kayıt oldukça yüksek, asgari ücretle mukayese edersek günümüz değeri yaklaşık 45.000TL euroya göre mukayese edersek 61.000TL çıkıyor. Detay sorgulaması yaptım,
KM: 4265, Iscilik Toplam Tutar: 2329.00TL, Parca Toplam Tutar: 8854.73TL,
Degisen Parca Bilgileri:
ELEKTRO POMPA C4 (1 adet, Orijinal),
MOTOR KAPUTU(1 adet, Orijinal),
ON TAMPON(1 adet, Orijinal),
MOTOR ALT MUHAFAZA(1 adet, Orijinal),
FAR KOMPLE SAG(1 adet, Orijinal),
FAR KOMPLE SOL(1 adet, Orijinal),
ON TAMPON ALT MUHAFAZAC4 II(1 adet, Orijinal),
ON TAMPON DEMIRI ON TAMPON IC DEMIRIC4 II(1 adet, Orijinal),
ON CAMURLUK SAG(1 adet, Orijinal), ON AMBLEM(1 adet, Orijinal),
ON TAMPON IC TRAVERSC4 II(1 adet, Orijinal),
RADYATOR FAN MOTORU(1 adet, Orijinal),
MOTOR KULAK SAG C4 DV6(1807EV)(1 adet, Orijinal),
ON TAMPON IZGARASI(1 adet, Orijinal),
RADYATOR UST DAVLUMBAZC4 II(1 adet, Orijinal),
ON PANEL(1 adet, Orijinal),
SASE ALT KOL SAG NEMO(1 adet, Orijinal),
SASE ALT KOL SOL NEMO(1 adet, Orijinal),
CAMURLUK DAVLUMBAZI ON SAG(1 adet, Orijinal)
CAMURLUK DAVLUMBAZI ON SOL(1 adet, Orijinal),
ON PANJUR(1 adet, Orijinal),
MOTOR KAPUT MENTESESI SOL(1 adet, Orijinal),
MOTOR KAPUT MENTESESI SAG(1 adet, Orijinal),
ABS BAGLANTI BRAKETI C4 (1 adet, Orijinal),
MOTOR KAPUT ACMA TELI(1 adet, Orijinal),
ON SIS FAR CERCEVESI SOL(1 adet, Orijinal),
SILECEK SU DEPOSU(1 adet, Orijinal),
ABS SENSOR ON C4 PC/BR3 (1 adet, Orijinal),
ON TAMPON BRAKETI SAG(1 adet, Orijinal),
FAN ROLESI(1 adet, Orijinal),
FAN MOTOR YAN KORUMA SOLC4 II(1 adet, Orijinal),
FANMOTOR YAN KORUMA SAGC4 II(1 adet, Orijinal),
MOTOR KAPUT KILIDI(1 adet, Orijinal),
RADYATOR ALT TRAVERSI(1 adet, Orijinal),
KAPUT UC LASTIK C4 II (1 adet, Orijinal),
SIGORTA KUTU ALT C4 PC (1 adet, Orijinal),
SIS LAMBASI ON SAG(1 adet, Orijinal),
SIGORTA KUTU KAPAK C4 PC (1 adet, Orijinal),
AKU TABLASI(1 adet, Orijinal),
RAD.YEDEK SU DEPOSU(1 adet, Orijinal),
ON TAMPON IC KAPAK C4 II (1 adet, Orijinal),
HAVA GIRIS HORTUM C4 PC
2012 model aracın 2014 sonunda 4265km olarak kayıt girilmesi de garip geldi, muhtemelen basamak hatası var, servisten detay sorgulanabilir de "küçük" diye bahsedilen kaza, bugün olsa, sizce yetkili serviste ne kadar fatura çıkardı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 22 Şubat 2022; 8:52:18 >
-
-
Değişen parçalara bakılırsa o kazada aracın airbag açmamış olma ihtimali sıfır. Tampon demirinden şase uçlarına önde ne varsa değişmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Motorda hiçbir parçanın değişmemiş olması, yürüyen aksamda değişen bir parçanın olmaması da ilginç ama tüm parçalar orjinal ve yetkili serviste yapılmış... Günümüz şartlarında en az 70 80 bin hasar çıkar bu kazada benim tahminim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X