Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. C4 Exclusive aracımda USB'den müzik oynatma konusunda sorun yaşıyorum. Şimdi benim kullandığım USB 8GB Data Traveler standart USB 2.0 bellek. Bunun içine şarkıları dosya olmadan direk atıp bağlamama rağmen lütfen bekleyin taranıyor ifadesi veya tanınmayan aygıt ifadesinden başka bir belirti alamadım. Bazı yerlerde okuduğumda AUX'a bağlı bir USB olduğu için 4 GB üstünü okumaz dediler. Sizlerin de yorumuna göre gidip 4GB bellek alacağım. Şimdiden teşekkürler
  • Pc den usb flash belleği formalatlayın. Fat 32 yada ntfs olması lazım. Ikisini deneyin çalışır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok hocam, formatı farklı olabilir emin demiğim ama 4 sene 16gb bellek kullandım ben, ama flash seçtiğini hatırlıyorum, sayfanın en başlarını incelemenizi tavsiye ederim 2011-2012 dönemlerinde yazılmıştı bu konularla ilgili birşeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poyrazcaglar P kullanıcısına yanıt
    Umarım isteklerinizi karşılayan bir araç sahibi olursunuz, önemli olan insanların dediğinden çok sizi mutlu etmesi ... saygılar

• Arkadaşlar merhabalar, pazar günü 2013 model 1.6 e-hdi mcp confort aracımla ankara'dan abant'a gidip geldik. Dönüşte eski yoldan, biraz da performanslı döndüm.

Pazartesi günü eşim işe gitti (2 km) dönerken arabayı park edeceği sırada geri manevra öncesi stop&start stop ediyor ama geri vitese alınca çalışıyor ama geri vitese geçmiyor, vites boşa düşüyor, "motor arızası" yazıp servis lambası yakıyor. Beni aradı ben de motoru kapat araçtan in kilitle 1-2 dk bekle bin, hiç olmazsa boşta iterek park edin gelince bakarım dedim. Neyse çalıştırınca vites düzeldi arıza lambası yanık kaldı.

Salı günü arabayı hiç kullanmamış akşam çıktık araçla lojman içinde dolaşırken "akü şarj arızası" verdi. aklıma ilk olarak akü geldi, 3 yıl olmuştu değişeli. Biraz araştırdım sigorta kutusu kronik arızası falan dediler, aküyse 500 tl, sigorta kutusuysa 750tl falan canımı sıktı.

Çarşamba günü Turgay Usta'yı aradım, kayış kopmuş olabilir dedi, akşam gider gitmez baktım, Vantilatör kayışı kopmuş. Bu akşam götüreceğim arabayı bakalım oraya kadar gidebilecek mi? Acaba kaskodan çekici isteyip çekiciyle mi götürsek?

• istanbul avrupa yakasında, işinin ehli citroen ustası tavsiye edermisiniz.
  • Arkadaşlar gaz pedalında hareket halinde iken ayağı gıcıklayıcı hafif titreşim hisseden var mı? Özellikle hızlanırken ve ayak pedal üzerinde temas halindeyken, gaza yüklenmesenizde hafif titreşiyor gibi. Yarı otomatik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hangi motor hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Hangi motor hocam ?
    1.2 benzinli Puretech motor hocam (araç 208 ama C4 içinde aynı şeyleri sanki okuduğum için buraya yazdım).
  • quote:

Orijinalden alıntı: astronaut

istanbul avrupa yakasında, işinin ehli citroen ustası tavsiye edermisiniz.
    Merhaba,

İkitelli de Bağcılar-Güngören sanayi sitesinde Ünsal Oto yu tavsiye ederim.
    Daha önce bakımımı orada yaptırmıştım memnun kaldım.

Birde yine aynı site de pax oto var. Orası daha büyük bir işletme.
  • Arkadaşlar merhaba,

Boya ve değişen takıntısı olanlar hiç okumasın boşu boşuna bilgilendirmek amacı ile yazayım baştan.
    Boya değişen takıntısı olmayan, sorunsuz araç isteyenler için fırsat aracı olabilir, özellikle istanbul'daysa bir göz atsın derim.
    Sahibinden e koymadım çok zorunlu olmadığı sürece koymayı da düşünmüyorum çünkü çok sahtekar dolu,
    Zaten çevreye haber saldığımda foruma yazdığımda mutlaka bir alıcı çıkacağını düşünüyorum.

Eylül başı aracımı satacağım, temmuz ve ağustos ayında ailecek yapılacak seyahatten dolayı imkansız ancak eylül başı kesin satacağım,

Ön bilgi yazayım da şurada dursun :) Eylül ayına girince yazımı güncelleyeceğim,

2012 model 130.000km 112hp confort model siyah içi krem renk servis bakımlı sıfır sorun sıfır sıkıntı aracım için

Piyasasını çok araştırdım şu anda ağır hasar kayıtlı c4 lere 50.000tl istiyorlar.

Benim aracın fiyatı ise 56.000tl,

Araç servis bakımlı olduğu için benden önceki sahibi en ufak problemlerde bile servise sokmuş,
    Bu sebeple parça parça toplamda 9000tl hasar kaydı var,
    Ön kaput değişmiş, 1 kapı değişmiş, birkaç parça da boyası var diye biliyorum,
    Araç diri araç, yıpranmamış araç, bakımlı araç bunu gördüğünüzde bile yürüründe bile anlıyorsunuz zaten.
    İkinci sahibiyim tanıdıktan aldığım için sorunsuz araç olduğunu bildiğim için beni boyası değişeni çok enterese etmiyor,

Araca yapılması gerekenler,
    1- park halindeyken çarpıp kaçmışlardı ufak bir vuruğu var, boyanması gereken 1 parça var,
    Siyah araç olduğundan güzel bir rütuşlama güzel bir pasta cila gerekiyor.
    2-alan filtreleri değiştirecek yağını değiştirecek rutin bir bakımdan geçecek,

Ben bu ikisini yapıpta verecektim sorunsuz araba al git sorunsuz sıkıntısız bakımlı 5 kuruş verme kontağı çevir git diyecektim ama
    Pazarlık esnasında ne deseniz yaranamıyorsunuz, bir de bakım yapıyorsunuz alan kişi güvenmiyor bir daha bakıma sokuyor,
    Bu sebeplerden ötürü söylediğim fiyattan bu bakım onarım ücretlerini düşeceğim benden olacak.

Neyse çok kafa şişirdik, ciddi alıcı olan arkadaşlarla daha detaylı bilgiyi Eylül başında konuşuruz.

Ha bu arada bundan önceki aracım hyundai getz 2 yıl donanımhaber getz ana konuda
    son 1.5 yıldır c4 forumunda bulunuyorum bizi bilen bilir bunca yıl kimseye bir yalanımız olmamıştır Allah a çok şükür.

• erzi kullanıcısına yanıt
    Pax oto baş ustası daha benzinli araçta benzin filtresi olduğunu dahi bilmiyor !!

• bayramses kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, inşallah dilediğiniz fiyata satarsınız da o fiyata bana çok zor gibi geldi.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Herkese selamlar.
    2 ay önce C4 1.6 bluehdi eat6 araç aldım. aracın navigasyon düğmesine bastığımda "sistemde seyir mevcut değil " uyarsı çıkıyor. bu ne demek bilen var mı? bu araçta navigasyon varda benim aracımda mı yğklğ değil yoksa yok mu?
    Ayrıca bu mirror screen olayını net olarak bilen ve kullanan varsa açıklayabilir mi? bende Samsung C5 Pro telefon var eşimde de I phone 6S 2 side uyumlu mudur? Uyumluysa da nasıl bağlamak lazım?
    Umarım bir hayırsever yardımcı olur. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Arkadaşlar merhabalar, pazar günü 2013 model 1.6 e-hdi mcp confort aracımla ankara'dan abant'a gidip geldik. Dönüşte eski yoldan, biraz da performanslı döndüm.

Pazartesi günü eşim işe gitti (2 km) dönerken arabayı park edeceği sırada geri manevra öncesi stop&start stop ediyor ama geri vitese alınca çalışıyor ama geri vitese geçmiyor, vites boşa düşüyor, "motor arızası" yazıp servis lambası yakıyor. Beni aradı ben de motoru kapat araçtan in kilitle 1-2 dk bekle bin, hiç olmazsa boşta iterek park edin gelince bakarım dedim. Neyse çalıştırınca vites düzeldi arıza lambası yanık kaldı.

Salı günü arabayı hiç kullanmamış akşam çıktık araçla lojman içinde dolaşırken "akü şarj arızası" verdi. aklıma ilk olarak akü geldi, 3 yıl olmuştu değişeli. Biraz araştırdım sigorta kutusu kronik arızası falan dediler, aküyse 500 tl, sigorta kutusuysa 750tl falan canımı sıktı.

Çarşamba günü Turgay Usta'yı aradım, kayış kopmuş olabilir dedi, akşam gider gitmez baktım, Vantilatör kayışı kopmuş. Bu akşam götüreceğim arabayı bakalım oraya kadar gidebilecek mi? Acaba kaskodan çekici isteyip çekiciyle mi götürsek?

Merhaba,

Benim araçta da sigorta kutusu problemi var. Ama kime sorduysam (yetkili servis de dahil) 1300 TL'nin altında fiyat veren olmadı. Siz 750 TL'ye nereden buldunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Merhabalar, inşallah dilediğiniz fiyata satarsınız da o fiyata bana çok zor gibi geldi.
    Merhaba hocam,
    Fiyatta pazarlık mutlaka olacaktır,
    Bazı insanlar 40.000tl yazsan daha aşağı olmaz mı diyorlar,
    Bu sebeple ben tok fiyatını yazdım,
    Bir eylül olsun da almak isteyen olursa detaylı görüşürüz zaten,
    Ayrıca aracın neyi var neyi yok herşeyine hakimim geçmişini biliyorum,
    Ağır hasar kayıtlılarına sahibinden de 50.000tl yazıyorlar ben 56.000tl dedim,
    İllaki bir orta yol bulunur.
    Ayrıca kimisi der ki boyasız değişensiz olsun 5-10 pahalı olsun, kimiside sorunsuz olsun 5-10 ucuz olsun der.
    Bir eylül olsun da konuşulur, şimdilik almayı düşünenler olursa diye ön bilgi olarak yazdım.
    Saygılar.
  • excoder E kullanıcısına yanıt
    Çıkma olarak sormuştum ben. Servis fiyatı öyle malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu parçanın adını ya da satıldığı servisi bilen varmı ??
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    adını bilmiyorum da sol taraftakinin altında şasi no vs var sanırım, muayenede açıp kapata deforme olmuş benimki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

Bu parçanın adını ya da satıldığı servisi bilen varmı ??
    çamurluk üst süngeri. parça kodu 9809093080
  • 
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.