Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11811182118311841185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim sandero stepway ve c4 arasındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa c4 ler(2010 sonrası) f/p arabalar bence. Özellik olarak falan da comfort modeli(en düşük versiyonu) bile iş görür. Tek dez avantajı vites geçişleri bide arka amortisörden gelen vuruntu sesi. Onun haricinde sorunsuz araba.

• _dangerfull kullanıcısına yanıt
    Manuel vites den bahsediyorsunuz değilmi , vites geçişleri sertmi

Yok hayır otomatik vitesten bahsediyodum ben :) manuelini hiç kullanmadım bilmiyorum onu.

Manuelini 1 seneden fazla kullandım yaklaşık 1000 kmden beri otomatiğini kullanıyorum manueli oldukça sorunsuz vites geçişleri falan problemsiz vites yolları belirgin. Aşırı kemikli değil ama öyle bazı markalardaki gibi hoşaf da değil tam kararında. Otomatiği için kısa süreli kullanımım sonrası şunu söyleyebilirim vites geçişlerinde ara sıra yaşanan kararsızlık arabanın değil sürücünün hatası. Siz gaz pedalıyla nasıl bir ilişki kurarsanız araç da ona göre şekil alıyor. Şehir içinde 50 de hatta duruma göre daha alt hızlarda araç 4. vitese geçerken otobanda 70-80 bandında 4. vitese atıyor. Benim şahsi gözlemim debriyaj fransız mühendislerinin ayağında, gaz ve fren ise sizde, araçla sinerjiyi sağlayabilirseniz oldukça keyifli bir kullanımı var. 1-2 vites geçişlerindeki sarsıntı ise daha yeni manuel vitesten geçiş yapmış birinin gözüyle manuelden sarsıntılı değil onu söyleyebilirim.

• ganjaman kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim peki otomatik ile düz olanın yakıt farkı hakkında ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

c4 dizel için yakıt durumu nedir arkadaşlar

Bende Mcp li var. Şehir içi 1.000 Km yaparim çok kasmam arabayii.. Kullanima bağli birazdaa

• Yok Hocam. Poliçede yok öyle bisey..Aracin mekanik kisimlarini kasko yapmazlar ki :) Düşünsene benim şanziman bozuldu kasko yapsin,motor arizalandi kasko yapsın.

Benim kaskom Doğa Sigorta Kooperatifi.. Şuan memnunum sorun yapmiyolar..

Aracimdaki Silkelenme şu şekilde

Mesela 1.vitesde giderken gaza basip cekince çok silkelenme yapiyo.Normalde daha fazlaa.. Birde geri vitesde giderken. Takırtı geliyor Motor takozlarindan supheleniyorum Gittigim servis bi türlü anlayamadi. Yetkiliyede gitmeye korkuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 19 Nisan 2016; 14:34:50 >
    Dediğim gibi otomatik deneyimim henüz yeni sayılır ama sanırım max 0.5 lt arttıracak gibi ama daha önceki aracım 92 beygirken yeni araç 112'lik o farkı da normal görüyorum. Sormak istediğiniz ne varsa çekinmeden sorun elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
  • Yaww arkadaşlar benim arabanin arka sol kismindan ses geliyo Lokurtu şeklinde. Bu araclarin arka amortisörlerinde takoz oldugunu duymustum acaba o mu ses yapiyo

Daha once ses yoktu öylee

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Yok Hocam. Poliçede yok öyle bisey..Aracin mekanik kisimlarini kasko yapmazlar ki :) Düşünsene benim şanziman bozuldu kasko yapsin,motor arizalandi kasko yapsın.

Mesela 1.vitesde giderken gaza basip cekince çok silkelenme yapiyo.Normalde daha fazlaa.. Birde geri vitesde giderken. Takırtı geliyor Motor takozlarindan supheleniyorum Gittigim servis bi türlü anlayamadi. Yetkiliyede gitmeye korkuyom

Yok mekanik değil demek istediğim şu, benzinlikte yanlışlıkla mazot yerine benzin doldurulduğunda buradan çıkacak hasarın 700 tl miydi neydi net hatırlamıyorum rakamı ama karşılıyormuş, öyle yazıyor poliçemde.
    Bende öyle silkelenme yok sadece kalkışta 1. viteste titreme oluyordu şimdi M modda kullanıyorum 2 gündür yok gibi bişe titreme enteresan!

• quote:

Yaww arkadaşlar benim arabanin arka sol kismindan ses geliyo Lokurtu şeklinde. Bu araclarin arka amortisörlerinde takoz oldugunu duymustum acaba o mu ses yapiyo

Daha once ses yoktu öylee

Lokurtu motor takozundan geliyordu sanırım!

nasıl yollarda geliyor bu ses?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

c4 dizel için yakıt durumu nedir arkadaşlar

Ortalama hızım 21 - 25 arası oluyor yakıt 6 - 6.5 lt arası.
  • quote:

Yok Hocam. Poliçede yok öyle bisey..Aracin mekanik kisimlarini kasko yapmazlar ki :) Düşünsene benim şanziman bozuldu kasko yapsin,motor arizalandi kasko yapsın.

bu silkeleme olayı 3sene önce başıma gelmişti, dik yokuşta yukarı doğru kalkışlarda fena silkeliyordu, hem ileri tırmanış,hem geri tırmanışlarda! Şanzıman güncellemesi yapıldı düzeldi,fakat uyarayım şanzıman güncellemesi beyni kilitleme riski olan bir müdahaledir!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende 2013 mcp comfort plus ile aranıza katıldım, genel olarak araçtan çok memnun kaldım, bugün kör nokta aynaları taktırdım eski aracımdan alışkanlık, bir de lastikçiye gittim, lastikçi bitmiş bunlar dedi, continental premium contact 5 sordum 215tl dedi (lastik otel hizmeti verirse alırım anca) nette 195e buldum, fiyat aslında sorun değil de, ne alıcaz, c4e hangi lastiği önerirsiniz?
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim.
    Kör nokta aynaları nerede ne kadara takdiriniz ayrıca araçta önceden varmıydı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim cümlemize kazasız belasız sürmek nasip olsun, küçük kör nokta aynalarını 10 tlye yol üzeindeki herhangi bir aksesuarcıya yaptırdım, önceden yoktu, eski aracıma da yaptırmıştım çok önemli bir aksesuar olduğunu tecrübe etmiştim
  • Heee bende bizim exclusive lerdeki kör nokta sistemli ayna zannettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Ona para yetişmez ya, bigün o kadar masraf yapacak olursam xenon yaptırırım araca
  • pamuk P kullanıcısına yanıt
    düz yolda herhangi bir zamanda geliyorsa lastik değiştirince de yapıyor o sesi :)
  • 
Sayfa: önceki 11811182118311841185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.