Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim ki confort plus hocam. exc alan başka bi arkadaş. ben 37000 km de 53000 TL ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirizabaki

arkadaşlar aldığım araç bu.

Güle güle kullanın.
    Aracın tek eksiği sis farların altındaki krom çıta.

• alirizabaki A kullanıcısına yanıt
    hocam tekrar hayırlı olsun aracı resmen düşeşe almışsın, bende cam tavansızı var conf plus kesinlikle 55 ten aşağı bırakmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirizabaki

benim ki confort plus hocam. exc alan başka bi arkadaş. ben 37000 km de 53000 TL ye aldım.

Ben karıştırdım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

Herkese selam,

Son 1-2 aydır sürücü koltuğunun oturma kısmı ve bel kısmından kısaca heryerinden :) gıcırtılar ve sürtünme sesleri gelmekte.Servise veriyorum düzeltiyorlar 1-2 gün sonra aynen gene başlıyor.
    Bu iş için kalıcı bir çözüm üreten oldumu acaba?

Araçtan bu koltuk sesi dışında çok memnunum.

koltuğum bazı pozisyonlarda belimi sağdan kavrayan şişkin yeri kolçağın yan kısmına sürterek aşırı rahatsız edici gıcırtı yapıyo, çözümü koltuğu az daha geri almak oldu!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

13 Haziran günü Ulugöl'de 45.000 bakımım yaptırdım. %20 indirim ile 405 TL tutacaktı. Ama ön balataları değiştirelim dediler dediler. Tamam dedim. Onun da %20 indirimli hali 200 TL idi.

Sonuç olarak 603 TL ödedim. Kampanya dahilinde telefon şarj aküsü verdiler. (Tahminen 50 TL eder)

Bakım yaptıracaklar için bildireyim dedim.

doğu karadenizden selamlar 45.000bakıma gircem sıkı pazarlıkla 300tl fiyat aldım, temmuz 11 indirimde son gün, ayın 10unda servisteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

evet dostlar bugün servisteydim, satış danışmanıyla biraz sohbet ettik, eat6 araçlar tr'ye gelmiş, 2haftaya kalmadan tvde reklamları dönmeye başlayacakmış, yeni araçlar euro6 olacakmış, daha çevreci! 120beygir, tam otomatik katalog yakıt tüketimi bizim araçlarla aynı gösteriliyo ama 1lt artış olacağını söylüyor! Ben satış danışmanının yalancısıyım!

Fiyatlarda herhangi bir artış olacakmı acaba? Şu an bile sıfır fiyatı çok yüksek C4 ün...
  • caglar57 C kullanıcısına yanıt
    süper fiyat bende aradım ulugölü 400 tl den aşağı düşmüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktemur

quote:

evet dostlar bugün servisteydim, satış danışmanıyla biraz sohbet ettik, eat6 araçlar tr'ye gelmiş, 2haftaya kalmadan tvde reklamları dönmeye başlayacakmış, yeni araçlar euro6 olacakmış, daha çevreci! 120beygir, tam otomatik katalog yakıt tüketimi bizim araçlarla aynı gösteriliyo ama 1lt artış olacağını söylüyor! Ben satış danışmanının yalancısıyım!

Fiyatlarda herhangi bir artış olacakmı acaba? Şu an bile sıfır fiyatı çok yüksek C4 ün...

fiyat veremiyolar, tahminine göre 5000tl civarı artış olur diye konuşuldu, sadece tahmin! 3hafta sonra bakıma gircem, o zaman fiyat belli olur dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: gxsafa

garantim bitti, aslında dışarda yaptıracaktım, sadece fiyat almaya gittim, şimdi kararsız kaldım, malzeme+işçilik özelde yuvarlak rakam 200tl tutarsa ( ki bu konuda en ufak bilgim yok) 100tl için risk alınır mı sizce

• quote:

quote:

garantim bitti, aslında dışarda yaptıracaktım, sadece fiyat almaya gittim, şimdi kararsız kaldım, malzeme+işçilik özelde yuvarlak rakam 200tl tutarsa ( ki bu konuda en ufak bilgim yok) 100tl için risk alınır mı sizce

Hiç risk alma , değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 17 Haziran 2015; 15:21:45 >
  • Arkadaşlar Merhaba ,

Aşağıda gördüğünüz resimde , kapının kilit sistemi su geçirmesin diye konulan bir plastik mevcut.. İşte bu plastik belkide hepinizin aracında 1 defa değişmiştir. Benimkinde 1 defa garantiden değişti ve şimdi tekrar çıkma noktasına geldi ve o kadar uyuz birşeyki kapı bazen kapanmıyor.

Servise gittim.. Daloğlu kozyatağı ve bu plastik için ne kadar istedi biliyor musunuz ???

220 TL

Şoka girdim.. Adamı ayakta öpmenin , ölüyü öpmek nedir orda anladım. Allah garantisizken bu servislerin eline düşürmesin.

Ayıptır , günahtır..

Bu parçayı temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz ?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Arkadaşlar Merhaba ,

Aşağıda gördüğünüz resimde , kapının kilit sistemi su geçirmesin diye konulan bir plastik mevcut.. İşte bu plastik belkide hepinizin aracında 1 defa değişmiştir. Benimkinde 1 defa garantiden değişti ve şimdi tekrar çıkma noktasına geldi ve o kadar uyuz birşeyki kapı bazen kapanmıyor.

Servise gittim.. Daloğlu kozyatağı ve bu plastik için ne kadar istedi biliyor musunuz ???

220 TL

Şoka girdim.. Adamı ayakta öpmenin , ölüyü öpmek nedir orda anladım. Allah garantisizken bu servislerin eline düşürmesin.

Ayıptır , günahtır..

Teşekkürler.

Bende hiç değişim olmadı!

Sana tavsiyem çıkmacıları ara sor bende alt korumasını 500-600 arası demişlerde 120 e taktırdım çıkmacıda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

Arkadaşlar Merhaba ,

220 TL

Ayıptır , günahtır..

Teşekkürler.

Sana tavsiyem çıkmacıları ara sor bende alt korumasını 500-600 arası demişlerde 120 e taktırdım çıkmacıda :)

Sanayileri bi gezicem aynen. Ama basit bir parça yurt dışından falanda getirebilir daha ucuza..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

Arkadaşlar Merhaba ,

220 TL

Ayıptır , günahtır..

Teşekkürler.

Sanayileri bi gezicem aynen. Ama basit bir parça yurt dışından falanda getirebilir daha ucuza..

Gezmene gerek yok bence o parçanın adını öğren servisten sonra google sahibindende ara telle sor varsa git ;)

• Senceru kullanıcısına yanıt
    ebay.com bi bak derim, o kilide giren diğer metal parçasının koruma plastiğini almıştım ebay'dan. 4kapı için 5dolar civarıydı!

i.ebayimg.com/00/s/Mzc3WDQwMQ==/z/VYsAAOxy-WxTEeoy/$_35.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar57 -- 18 Haziran 2015; 0:35:37 >
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba ,

220 TL

Ayıptır , günahtır..

Teşekkürler.

Benim sağ kapıdaki kaybolmuştu , garanti kapsamında her iki tafata sonra değişti.Bir süre o plastik olmadan kullanmıştım herhangi bir sorun çıkmadı.Arka kapılarda o plastik zaten yok.
    Kilitlere baktığın zaman aynı gibi dururken o plastik ön kapıda var arka kapıda yok onu da anlamış değilim .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

13 Haziran günü Ulugöl'de 45.000 bakımım yaptırdım. %20 indirim ile 405 TL tutacaktı. Ama ön balataları değiştirelim dediler dediler. Tamam dedim. Onun da %20 indirimli hali 200 TL idi.

Sonuç olarak 603 TL ödedim. Kampanya dahilinde telefon şarj aküsü verdiler. (Tahminen 50 TL eder)

Bakım yaptıracaklar için bildireyim dedim.

doğu karadenizden selamlar 45.000bakıma gircem sıkı pazarlıkla 300tl fiyat aldım, temmuz 11 indirimde son gün, ayın 10unda servisteyim

Kardeş bedava valla ben Uşak'ta 475 Tl fiyat aldım gittim sanayide yaptırdım bakımı filtreler, yağ değişimi, balans ayarı hepsi 195 tuttu..Öğle yemeğini de usta ısmarladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ktemur

quote:

fiyat veremiyolar, tahminine göre 5000tl civarı artış olur diye konuşuldu, sadece tahmin! 3hafta sonra bakıma gircem, o zaman fiyat belli olur dedi

5.000 tl zam mı? Citroen ayda kaç adet c4 satacak çok merak ediyorum.Daha rekabetçi fiyatlar olmalı yazık oluyor bu güzel arabaya..

• quote:

hocam tekrar hayırlı olsun aracı resmen düşeşe almışsın, bende cam tavansızı var conf plus kesinlikle 55 ten aşağı bırakmam

çok sağol hocam. çok uyguna buldum gerçekten. bulunca kaçırmak istemedim. gayette memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 11121113111411151116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.