Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11111112111311141115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 Haziran günü Ulugöl'de 45.000 bakımım yaptırdım. %20 indirim ile 405 TL tutacaktı. Ama ön balataları değiştirelim dediler dediler. Tamam dedim. Onun da %20 indirimli hali 200 TL idi.

Sonuç olarak 603 TL ödedim. Kampanya dahilinde telefon şarj aküsü verdiler. (Tahminen 50 TL eder)

Bakım yaptıracaklar için bildireyim dedim.
  • quote:

c4 için michelin cross climate lastik kullanan oldumu almayı düşünüyorumda aracım 2013 trafıge cıkıslı ikibuçuk senelik lastikler ama bana pek güven vermiyor birde kış lastiği almak istemiyorum tak çıkar falan bu yüzden michelin cross climate lastik almayı düşünüyorum yorumu olan varmı acep

Ben kağıt üzerinde beğendim bu lastiği. 45 bini yeni geçtim. Kasım ayında aracım kaç km.'de olursa olsun kış lastiği niyeti ile alıp takmayı planlıyorum. Sonra da önümüzdeki yaz kullanmaya devam edeceğim. İstanbul'da araba kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç kış lastiği almadım. Ama incelemelerim bu 4 mevsim lastiği konusunda beni ikna etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

Orijinalden alıntı: umut_dogan

merhaba bende 2012 1.6 e-hdi execlusive+kornokta alarak araniza katildim 38000kmde boyasiz 54000 tl nasil rakam

Çok iyi almışsınız güle güle binin.

piyasayı bilmeden yorum yapmayın. Bu model bu km araç için tek kelime ile kazık derim
  • roxymarley kullanıcısına yanıt
    Piyasayı bilen biri olarak sizce ederi nedir. o paraya tel maşa fiesta alırsın ancak onunlada arabaya biniyorum diye dolaşır arabadan anlıyorum diye konuşursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roxymarley

quote:

quote:

merhaba bende 2012 1.6 e-hdi execlusive+kornokta alarak araniza katildim 38000kmde boyasiz 54000 tl nasil rakam

piyasayı bilmeden yorum yapmayın. Bu model bu km araç için tek kelime ile kazık derim

bu model ve bu km derken? 2012 son kasa ve km gayet aranan türden! Sen kaç km arıyosun 2.elde? vatandaş demişki 37000kmde 53.000tl cam tavan c.plus temiz! sende ne var? Ve kaça verıyosun? Bende exc. var 65tlye bırakayım sana! Sen önce bi sıfır fiyatlara da bi bak hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gxsafa G kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam.
  • quote:

quote:

quote:

hocam hayırlı olsun, kazasız sürüşler diyelim. İçini rahat tut, araban güzel, fiyatın güzel, bilmeden konuşanlar moralini bozmasın, forumda 1-2 senedir takılan deneyimli arkadaşları dikkate al sadece! Saygılar

• roxymarley kullanıcısına yanıt
    sanırım piyasayı bilmeyen biz değil sensin hocam.
  • ktemur kullanıcısına yanıt
    eat 6 fiyatının farklı geleceğini düşünüyorum, bence bi olumsuzluk olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Kazık arıyorsanız vw ve gurubu araçlarına bakın! ve birazda iyi araştırma tavsiye olunur.
  • eat6 ile sanırım yakıt sarfiyatı biraz artacak gibime geliyor ne dersiniz?
  • quote:

eat6 ile sanırım yakıt sarfiyatı biraz artacak gibime geliyor ne dersiniz?

Konforu ve sorunsuzluğu ile artacak o küçücük miktarın hiçbir önemi olmayacaktır.
    Ama benim performans tarafından biraz şüphem var.
  • caglar57 C kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum. 54000 e exc alan arkadaşta çok iyi fiyata almış aracını. kazasız belasız sürüşler diliyorum ben de.
  • gxsafa G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • arkadaşlar aldığım araç bu.
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

eat6 ile sanırım yakıt sarfiyatı biraz artacak gibime geliyor ne dersiniz?

Konforu ve sorunsuzluğu ile artacak o küçücük miktarın hiçbir önemi olmayacaktır.
    Ama benim performans tarafından biraz şüphem var.

Mormalde 5 lt ile gittiğim yolu 6 lt ile gitmek hoşuma gitmez benim :) ama 5.5 olursa eyv derim keyfime bakarım.

Bende bu tek kavramadan çok sıkıldım açıkcası!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirizabaki

arkadaşlar aldığım araç bu.
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Bu araç confort plus gbi duruyor!!!

• quote:

quote:

Araç conf.plus zaten. Gösterge paneli conf. plus tipi. Exclusive mevi tonlu olur ve ön park sensörüde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weba -- 16 Haziran 2015; 21:30:08 >

• quote:

quote:

vatandaş bunu comf. pls olarak almış zaten, exculisive demiyo ki!

• evet dostlar bugün servisteydim, satış danışmanıyla biraz sohbet ettik, eat6 araçlar tr'ye gelmiş, 2haftaya kalmadan tvde reklamları dönmeye başlayacakmış, yeni araçlar euro6 olacakmış, daha çevreci! 120beygir, tam otomatik katalog yakıt tüketimi bizim araçlarla aynı gösteriliyo ama 1lt artış olacağını söylüyor! Ben satış danışmanının yalancısıyım!

• 
Sayfa: önceki 11111112111311141115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.