Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kac kilometrede arac ne kadara anlastiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winnecke4 W kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımlarda olan bişey değil, devirli kullanımlarda oluyor. vites geçme aşamasında oluşan boşluktan sonra, debriyajı biran da bırakıyor ve araç, debriyajı bıraktıktan sonra bırakmayı hissettirerek hızlanıyor.
    bilmem anlatabildim mi.
  • yakıt sarfiyatı nasıl hesaplanır bi bakalım
    Ülkemizde satılan araçların büyük çoğunluğu Avrupa standartlarına göre ölçülüyor. Avrupa Topluluğu 2004/3/EC direktifi ile (eski adı 80/1268/EEC) 1 Ocak 2001 sonrası satışa çıkmış araçların ölçüm standartlarını tanımlıyor.
    Buna göre:
    Test edilecek aracın 3000km yapmış olması gerekiyor.
    Testler 20-30C dış sıcaklıkta bir laboratuar ortamında, kayan bir platform üzerinde (araç sabit, muhtemelen dyno cihazı tarzı) yapılıyor.

Şehir içi ölçümleri:
    Test yapılan aracın motoru soğuk oluyor.
    Toplamda 4km'lik bir mesafe ortalama 19km/h ve en fazla 50km/h'lık süratler ile hızlanma/yavaşlama/sabit hız/rölanti karma şeklinde yapılıyor.

Şehir Dışı ölçümleri:
    Şehir içi ölçüm testinin devamı olarak yapılıyor.
    Toplam 7km'lik mesafe de, ortalama 63km/h ve en fazla 120km/h'lık sürat ile %50 sabit hız ve %50 değişken hız ile ölçüm yapılıyor.

Ortalama ölçüm ise testlerde alınan mesafeye göre ağırlıklı ortalama alarak yapılıyor. (ş.içi yakıt x (4/11) + Ş.Dışı yakıt.t x (7/11)) / 2

bu bilgi bizim pratikte elde ettiğimiz verilerin neden fabrika verileri ile uyuşmadığını açıklıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermiş derviş -- 9 Haziran 2015; 17:11:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• https://store.donanimhaber.com/c9/30/e3/C930E3CDBC0C33286153AAF777F791ED.jpg

• gxsafa G kullanıcısına yanıt
    37000 km de. 53000 TL ye anlaştık.
  • alirizabaki A kullanıcısına yanıt
    Bedava. Kaza yoksa hemen alın.

Hasar kaydi yoksa en az piyasa fiyatindan 5 bin dusuge aliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Arkadaşlar merhaba,araç Astra ama buraya bir yazayım dedim.
    Ufak bir kaza atlattık.Bu resimlerdeki hasarı İstanbul -Avrupa yakasında vakumla yaptırabileceğim yer var mı ? Yada şöyle sorayım vakumla çözülür mu bu hasar.

[simage]
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

[/simage]

Boya gitmiş gibi görünüyor yoksa iz mi?

Güngören sanayide var bir usta daha öncede ufak göçük için gitmiştim çok iyi yapmıştı.

Bir kaç ustaya göster bence.
    Serhat oto : 542 324 14 23

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

Uzun aradan sonra tekrar merhaba sevgili C4 kullanıcıları.

Aracım dün akşam bana bir şok yaşattı!

Önce servis ışığı yandı, motor arızası dedi bilgi ekranında. kenara çektim. kapattım açtım tekrar geldi uyarı. açtım kaputu klasik aval aval baktım. Rutin seslerin titreşimlerin haricinde hiç bir şey yok. Dedim ev yakın devam edeyim. gidiyorum yolda hiç bir sıkıntı ses seda yok. Eve 200 mt kala Akü şarj arıza gibi bi ibare çıktı. Motoru stop edin yandı. 200 mt kalmış. Etmedim devam ettim. aracı park ettim. tekrar açtım kapadım. Aracın motorda viteste en ufak bir değişiklik yok.
    Fakat ilk uyarıdan itibaren start stop devre dışı kaldı.Kapattığında üzerinde yanan ışığı yandı.

Bununla karşılaşan var mı?
    Servise gidemedim. İş yoğunluğumdan dolayı.

Sorun yetkili serviste halledildi.
    Alternatör kayışım kopmuştu. Değiştirildi. Fatura 102,00 tl

Hmm geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: winnecke4

Benim aracta 32bin KM de debriyaj balatası değişti.. Ben de geç bıraktığını düşünüyorum. Özellikle ilk kalkışta...

Benim araç 64 binde değiştirilmedi daha. Citroenlerin baskı kavramalarında kronik sorun var arkadaşlar ara ara titreme yapıyor kalkışlarda ama her zaman değil!!! aklınızda olsun bu baskı balata bittiği anlamına gelmiyor.
  • pamuk P kullanıcısına yanıt
    Boyada çok az hasar var, resimdekiler çoğu iz.Ama çamurluktaki hasar vakumla dğzeltilemeyecek kadar fazlaymış.Birkaç yere sordum vakumla olmaz dediler.İyi bir usta eli değmesi gerekiyor.
    Yarın zaten güngörene giedecektim , buraya da uğrarım.
    Teşekkürler
  • quote:

Boyada çok az hasar var, resimdekiler çoğu iz.Ama çamurluktaki hasar vakumla dğzeltilemeyecek kadar fazlaymış.Birkaç yere sordum vakumla olmaz dediler.İyi bir usta eli değmesi gerekiyor.
    Teşekkürler

Size vermiş olduğum usta vakumla yapmıyor farklı aparatlar var eğer boyada bir şey yoksa pasta cila ile kaybolacaksa boyatmayın boşuna orjinal kalsın.

https://www.youtube.com/watch?v=3NJBZS8sE3o

https://www.youtube.com/watch?v=Q6ftPTvypvw

• quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

Teşekkürler

Size vermiş olduğum usta vakumla yapmıyor farklı aparatlar var eğer boyada bir şey yoksa pasta cila ile kaybolacaksa boyatmayın boşuna orjinal kalsın.

https://www.youtube.com/watch?v=3NJBZS8sE3o

https://www.youtube.com/watch?v=Q6ftPTvypvw

Bugün götürdüm, %100 düzeltemeyiz iz kalır dedi.boyasız olmayacak galiba.

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yine sorun sorusturun ama o parcanin degismesi gerekli. duzeltirim diyen ustanin yapacagi is sizin zamaninizi ve paranizi almaktan baska biseye yaramaz o parcayi ne vakum ne boya ne macun kurtarmaz.

• aracı aldım arkadaşlar. hasar kaydı, kaza, boya yok. ufak tefek çizikler var ama önemsiz. ben de çok uyguna bulduğumu düşünüyordum, sizin de böyle düşündüğünüzü görünce yanılmadığımı anladım:) son derece konforlu bi araç. vites geçişleri de beklediğimden çok çok iyi.
    Güle güle kullanın. Fotoğrafları bekliyoruz

• talkoc T kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. en kısa zamanda fotoğrafları yükliycem.
    Hocam çok iyi fiyata aldın aracı hayırlı uğurlu olsun
  • Herkese selam,

Son 1-2 aydır sürücü koltuğunun oturma kısmı ve bel kısmından kısaca heryerinden :) gıcırtılar ve sürtünme sesleri gelmekte.Servise veriyorum düzeltiyorlar 1-2 gün sonra aynen gene başlıyor.
    Bu iş için kalıcı bir çözüm üreten oldumu acaba?

Araçtan bu koltuk sesi dışında çok memnunum.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Cumartesi C4 test sürüşü için bayiyi aradım ve ellerinde C4 kalmadığını, temmuz ayında tam otomatik(eat6) 120 HP araçların geleceğini söylediler.

Tam otomatik araçların gelmesi ikinci el fiyatlarını ne şekilde etkiler?
  • 
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.