Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11081109111011111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eline sağlık güzel olmuş
  • Arkadaşlar bu gün araç ile ilgili bişey daha öğrendim, daha doğrusu bir sorun ve çözümü,

sorun: polen filtresinin olduğu bölümde küflenme ve bozuk yolda ön konsoldan ses gelmesi sorunu,

nedeni: öncam ile kaportanın bulunduğu bölgedeki lastik yerinde değil, yani ordaki plastik aksam cama vuruyor bu tıkırtı yapıyor ve camın lastiği tutmadığından bütün su polen filtresininde bulunduğu keçelere akıyor ,

Çözümü: plastik aksama çekomastik vs benzeri bişeyle tam olarak yapıştırılması,

Araçlarınızı kontrol edin mutlaka bu sorunu bulacaksınız
  • gxsafa G kullanıcısına yanıt
    Suyun ordan motor kısmına akması olayını çok önceden fark etmiştim.Serviste camı tutan plastikleri çıkartıp tekrar güzelce monte ettiler ancak su akma olayı kesilmedi.Hala o kısımdan su akıyor.Bende oluruna bıraktım işi
  • Bende jettamı satıp ds5 almayı düşünüyorum kullanan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r00tsecurity

arkadaşlar C4'ün 60.000km bakımı ne kadar tutar?

600 küsür tutuyor.
  • Arkadaslar 2012 garantili confort plus aracimi istedigim aracimi buldugum icin 50 bine pazarliksiz birakiyorum linki asagidadir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-garantili-c4-dizel-otomatik-confort-plus-210593284/detay
  • Rekor kırdım herhalde (araç 92 hp)
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: NioX

Rekor kırdım herhalde (araç 92 hp)
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Evet aşırı yüksek tüketim rekoru kırmışınız.
  • 37-38bin ile ( üstüne çıkamam)
    attraction dizel düz temiz c4 bulabilir miyim arkadaşlar km si fazla olmayan?
    Değerli görüşlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Aracımın 1.yıl bakımını yaptıracağım Haziran ayında. 1.6 E-HDI EXCLUSIVE MCP. Henüz 15.000 km dolmadı. Araç Kar Oto çıkışlı.
    Birinci yıl bakımında ücretler nasıl ? Neler değişir ? Önerdiğiniz servis hangisidir ? Kısaca bilgi verebilecek olanlar varsa çok sevinirim.
  • Bir sorum daha olacak, araçların yan aynasında rezistans yok mu ? Exclusive araç. Yağmur sırasında damla damla kalıyor. Hoş bir durum değil. Eski Megane II'de bile vardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Bir sorum daha olacak, araçların yan aynasında rezistans yok mu ? Exclusive araç. Yağmur sırasında damla damla kalıyor. Hoş bir durum değil. Eski Megane II'de bile vardı...

Exckusivede vardir heralde comfort plustada var biliyorum...Kışın buzunu çözdüm sanki rezistansla...Kör nokta sensoru varken rezistans hayli hayli vardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Bir sorum daha olacak, araçların yan aynasında rezistans yok mu ? Exclusive araç. Yağmur sırasında damla damla kalıyor. Hoş bir durum değil. Eski Megane II'de bile vardı...

Exckusivede vardir heralde comfort plustada var biliyorum...Kışın buzunu çözdüm sanki rezistansla...Kör nokta sensoru varken rezistans hayli hayli vardır

Arka cam ısıtmalarını çalıştırınca onunda çalışması lazım ben öyle hatırlıyorum. Aracım cplus
  • Mr.Muhendis M kullanıcısına yanıt
    Arka cam buğu çözücüyle çalışır.
  • Donanım listesinde
    Elektrikli, ısıtmalı yan aynalar - yazıyor, tüm donanımlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 29 Mayıs 2015; 16:27:45 >
  • Arkadaşlar teşekkürler. Dün dikkatli okuduktan sonra kitapçığı fark ettim ben de
  • Bu arabaların 2015 modellerine veya 2016 modellerine EAT6 otomatik şanzıman gelecek mi ? Yada geldi mi ?
  • Merhabalar,

Birinci yıl bakımı geldi aracın C4 Exclusive Dizel. Bugün fiyat aldım. Daha önce birinci yıl bakımı yaptıranlar aldıkları fiyatları yazabilirler mi ? Ne civarda merak ediyorum.
    Ayrıca detaylı olarak neler yapıldığından bahsedilecek varsa sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi haftalar.
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    Evet fuardaki modeller EAT6 şanzımanlıydı.
    Henüz belli olmadığından fiyat veremediler ama
  • debriyaj da geç bırakma sorunu yaşayan oldu mu?
    bazı zamanlar, debriyaj geç bırakıyor ve bu geç bırakmayı gerçekten hissettiriyor. bi üst vitese geçerken geç bırakılan debriyaj sayesinde araç biranda hızlanıyor. Araç 32500 km de.
  • 
Sayfa: önceki 11081109111011111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.