Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1085. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 2012 c4 1.6 confort mcp 90000km de bakımda baskı balatanın değişmesi gerektiğinş söylediler bu konuda nasıl yardımcı olabilirisiniz.servis ucuk bir rakam baskı balata volant rulman değişmelidediler. kocaelindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent1410

Arkadaşlar aracım 2012 c4 1.6 confort mcp 90000km de bakımda baskı balatanın değişmesi gerektiğinş söylediler bu konuda nasıl yardımcı olabilirisiniz.servis ucuk bir rakam baskı balata volant rulman değişmelidediler. kocaelindeyim

Size özel mesajla İstanbul'da bir özel servis bilgisi gönderiyorum. Arayıp en azından fiyat sorabilirsiniz.
  • Dün araca kavuştum arkadaşlar. Gerçekten çok keyifli bir araç. 1.2 litre atmosferik, 80 HP 110 NM araçtan 1.6 litre 112 HP 270 NM araca geçmek gerçekten eşekten inip ata binmekle eşdeğer. Adeta akıyor, uzuyor araç yollarda. Comfort Plus gerçekten dopdolu. Belki ön park sensörü de olabilirmiş ama en azından halledilebilir bir şey.

Aracın torpido gözünde kızak gibi bir şey var, boş duruyor. Orada normalde ne oluyor? Merak ettim de sorayım dedim. Alırken dikkat etmedik zira.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 21 Şubat 2015; 2:56:33 >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Araç kitapçığını koymanız için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • talkoc T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende 2012 ds4 112 e-hdi mcp ile aranıza katıldım. Aracı daha yeni aldım ve geçen gün yolda yolcu airbagi
    devre dışı şeklinde uyarı aldım ve 30 sn içinde uyarı söndü. Başınıza hiç böyle bir şey geldi mi?
  • Üç yıllık C4 maceram bugün itibarı ile sona erdi. Aracın devrini verdim, yeni sahibine hayırlı olur inşallah.
    Yine bugün akşam saatlerinde Peugeot 5008 için sözleşme yaptık, aksilik olmazsa yarın yeni aracımı teslim alacağım.
    Millet Fransız'dan uzak dur der, ben tadını aldım aksine uzak duramıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

Üç yıllık C4 maceram bugün itibarı ile sona erdi. Aracın devrini verdim, yeni sahibine hayırlı olur inşallah.
    Yine bugün akşam saatlerinde Peugeot 5008 için sözleşme yaptık, aksilik olmazsa yarın yeni aracımı teslim alacağım.
    Millet Fransız'dan uzak dur der, ben tadını aldım aksine uzak duramıyorum

AHayırlı olsun, allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
    1 ay önce eşimle 308 i incelemeye gitmiştik,şovrumda 5008'de vardı.Ona da bakma fırsatımız oldu , araçın içi bayağı büyük ve ferah,kocaman cam tavanın da etkisi olabilir .Tek hoşıma gitmeyen şey C4 te alıştığım o direksiyondan herşeye kumanda edebildiğim düğmeler, 5008'de direksiyonun arkasında kollara gizlenmiş olmasıydı.
    Onun dışında tam bir geniş aile arabası.

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Bu segmentte pek fazla seçenek yok maalesef. Hatta 7 koltuk, 1.6 dizel otomatik deyince 5008 ve Picasso dışında araç yok. Picasso daha güncel ve donanımlı ama bana çok daha dinamik ve estetik göründüğü için 5008 tercih ettim. Picasso'nun dijital ekran tasarımı da biraz aşırı geldi ve gözümü korkuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

Teşekkür ederim.

Bu segmentte pek fazla seçenek yok maalesef. Hatta 7 koltuk, 1.6 dizel otomatik deyince 5008 ve Picasso dışında araç yok. Picasso daha güncel ve donanımlı ama bana çok daha dinamik ve estetik göründüğü için 5008 tercih ettim. Picasso'nun dijital ekran tasarımı da biraz aşırı geldi ve gözümü korkuttu.

Picasso sürüş pozisyonu açısından bana biraz minibüs hissi vermişti :) Ekrandan zaten bahsetmişsin , bende aynı düşüncedeyim. Bence 5008 herşeyiyle segmentini karşılayan bir araç.
    Tekrar hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun. Bu arada bence düğmelerin arka tarafta olması daha iyi. Her zaman olmuyor ama bazen donus yaparken işlem yapmak gerekiyor ve Donus yaparken düğmeleri bulmakta zorluk çekiyorum. Öbür türlü istediğin gibi kontrol edebiliyorsunuz.

• Selamlar, 60 bin bakımı 560 TL e yaptırdım arkadaşlar bilginiz olsun.

Bende param olunca ilk fırsatta hyundai santa fe almayı düşünüyorum nedeni ise C4 den memnunum ama tamponu ve altı yere çok alçak istanbul yollarında çok sık sürtüyor helede kar yağdı tuz yolları mahfetmiş :( yakıtı ve vergisi biraz fazla ama ne biliyim alçak arabadan bunaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

Selamlar, 60 bin bakımı 560 TL e yaptırdım arkadaşlar bilginiz olsun.

Bende param olunca ilk fırsatta hyundai santa fe almayı düşünüyorum nedeni ise C4 den memnunum ama tamponu ve altı yere çok alçak istanbul yollarında çok sık sürtüyor helede kar yağdı tuz yolları mahfetmiş :( yakıtı ve vergisi biraz fazla ama ne biliyim alçak arabadan bunaldım.

Fren balataları değiştimi hocam

• m.k.o. kullanıcısına yanıt
    Yeni aracınız hayırlı olsun. 7 kişilik araç almak isteyince fazla seçenek kalmıyor. 5008 benimde beğendiğim bir model. Sadece c4' den sonra direksiyonu çok sade gelebilir.
    Benim de önümüzdeki yıllarda (nüfus arttığı için) almayı düşündüğüm araç.
    Konumuzda yine sizi görmek isteriz. Daha cyclone navigasyonun güncellemelerini yaptıracaktık servise
  • arkadaşlar total euro dizel kullanıyordum.dün shell euro dizele geçtim. total daha sessizdi. ama shell ile vites geçişleri çok yumuşadı.bana arabamı daha çok sevdirdi. bunda belki bölgesel farklar da söz konusu olabilir diye söyleyeyim vandan yazıyorum.
  • Merhaba ,

2.el C4 Confort Plus almayı düşünüyorum.Otomatik şanzıman denildiği kadar sarsıntılımı?

Baktığım araçların km si 60000 ile 80000 arası bu km ler 2011 veya 2012 araçlar için fazlamıdır.Alırken nelere dikkat etmeliyim.

Fiyat 45 - 55 arası deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser79

Merhaba ,

2.el C4 Confort Plus almayı düşünüyorum.Otomatik şanzıman denildiği kadar sarsıntılımı?

Baktığım araçların km si 60000 ile 80000 arası bu km ler 2011 veya 2012 araçlar için fazlamıdır.Alırken nelere dikkat etmeliyim.

bi bayide deneme sürüşü yap.söyleyerek anlaşılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkhun

quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

Selamlar, 60 bin bakımı 560 TL e yaptırdım arkadaşlar bilginiz olsun.

Fren balataları değiştimi hocam

Yok ben 40 binde değiştirmiştim onları serviste sonra 5 bin km yapıp bakıma girmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

arkadaşlar total euro dizel kullanıyordum.dün shell euro dizele geçtim. total daha sessizdi. ama shell ile vites geçişleri çok yumuşadı.bana arabamı daha çok sevdirdi. bunda belki bölgesel farklar da söz konusu olabilir diye söyleyeyim vandan yazıyorum.

Evet o bendede oldu :) bende totalin pahalı dizelini kullanıyordum sonra shel gt den aldım bir kaç sefer baktım vites geçişleri fln daha düzgünleşti kaldım orda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser79

Merhaba ,

İstanbuldaysanız ben size vereyim benim aracı ;) 2012 C4 Conf Plus 60.500 de yeni bakımını yaptırdım(motor ve klima temizliği yaptırdım extradan serviste) ve uzatılmış garantisi var 1 sene daha.

Ön sol far değişti minik bi kaza sonucu :( çiziklerden dolayıda kaskonun içinden ön tamponuda boyatmıştım tramerde ne görünüyor bilmiyorum! şimdi gene çizik var ön ve arka tamponda :( bıktım walla ben sürtmesem birileri sürtüyor!!!
    Marşbiyeli kaldırıma sürttüm duruyor 200 tl e yapıyorlar da yaptırmadım daha, bu arabanında yere alçaklığını hiç sevmiyorum tampon ve marşbiyel deyme sürtme tehlikesi çok yüksek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamuk -- 26 Şubat 2015; 14:04:33 >

• 
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.