Şimdi Ara

Citroen Berlingo 1.6 HDi 90 Hp 1.Vitesdeki Ses Ve Sorular Sorunlar Yakıt Tüketimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımla bu akşam 3000-4000 devir arası 3.vitesle ivlemelendire ivlemelendire dolaşıyordum 4"e attım 130 dedim ve aniden ışıkları gördüm ve frene topukladım çünki tam arkasında eds kamerası vardı tık tık tık diye bir sesle fren pedalı ayağıma vura vura durdu gerektigi yerde her neyse ardından 1.vitesle sokak arasında giderken motordan lok lok diye bir ses duymaya başladım gazı verip bıraktıgımda gelen bir sesti çözemedim ayrıca aracım berlingo sx 1.6 hdi 92 hp millet benim yaptıklarımı her zaman yapıyo 7 lt den yukarı yakmıyo ben depoyu fulledim 240 liraya 4 tlden depom 220 km yaptım 4 diş yedi yani yarının bir üstündeki dişte böyle iş mi olur çekişte problem yok duman v.s atmada yok daha 58binde aracım bakımınıda yaptırdım mazot filitresi hariç bütün filitreleri değişti çözemedim halen ben bu aracı kullanamıyorum herhalde yada bu araçda çözemedigim bir durum var ayrıca kalkışlarda arabada titreme var gaz verdiginde olmuyo ama gazı az kaçırdıgında kalkarken yarım debriyaj gibi titriyo ama vites geçişleri ivmelenme v.s süper rampada kalkışlar normal
    ( 2008 model 58 binde olmasına rağmen araca anahtar sürülmemiş üzerindeki herşey fabrikasyon )

• motor takozunu koparmış olabilirsiniz.
    bu kasalarda rastlanıyor.
  • motor kulağı yada şanzıman kulağında sorun olabilir, bir ustayı bindirip gezin tespit edecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.