Şimdi Ara

Astra J Sedan 1.6 CDTI 136 hp motor ve yakıt tüketimi nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın motorunu ve yakıt tüketimini elimden geldiğince anlattım arkadaşlar. Merek edenler izleyebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=dNzEbP9bpuQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 21 Aralık 2016; 21:45:34 >

• Hangi lastiğin inik olduğunu görebiliyormusun basınç sensörün yanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Hangi lastiğin inik olduğunu görebiliyormusun basınç sensörün yanıyor

Arka iki lastik hocam. 200 kpa yazıyordu. Petrolde bastım havayı.
  • Bir ara ilgilendiğim bir araçtı, ama LPG nin daha ekonomik olduğuna karar verdim Aracı almayı düşünenler için gayet güzel bir video olmuş. Bu arada kanala da abone oldum
  • Abone olduk bakalım Güzel paylaşım ..
  • Ekonomi için kapı içindeki eco değerleri basın tekerinize. Basınç sensörünüz yanıyor muhtemelen tekrer havalarınız normalin bile altı. Bu şartlarda aracınız normalden fazla tüketir. Ayrıca 5. değilde 6. viteste sürüş yapsaydınız daha iyi bir tüketim yakalayabilirdiniz. 6. vitese atmak için ille 90km yi beklemeyin. Yol düz ise 80km ye ulaşınca 6. vitese atabilirsiniz. Hız sabitleyici ile de 3.5lt civarı tüketim elde edilebiliyor. DPF sorun olmaz merak etmeyin.
  • İnceleme için teşekkerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazın Bodrum'da kiralamıştım, izlenimlerimi aktarayım;

Motor hakkaten çok başarılı, ara hızlanmaları oldukça tatminkar.

Yol tutuş fena olmamakla birlikte, vw grubundaki C sınıf araçların bi tık gerisinde.Astranın viraj limiti biraz düşük.

Yakıt tüketimi konusunda pek tutumlu olduğu söylenemez, benim ortalamam da 6,5 litre civarındaydı ama Astra'ların yol bilgisayarında hata payının yüksek olduğu söyleniyor. Gerçek tüketim verisi 7 litre civarında olur diye düşünüyorum. Yani Vw grubuna göre en az 1 litre fazla yakıyor ortalama olarak.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Yazın Bodrum'da kiralamıştım, izlenimlerimi aktarayım;

Yol tutuş fena olmamakla birlikte, vw grubundaki C sınıf araçların bi tık gerisinde.Astranın viraj limiti biraz düşük.

Yakıt tüketimi konusunda pek tutumlu olduğu söylenemez, benim ortalamam da 6,5 litre civarındaydı ama Astra'ların yol bilgisayarında hata payının yüksek olduğu söyleniyor. Gerçek tüketim verisi 7 litre civarında olur diye düşünüyorum. Yani Vw grubuna göre en az 1 litre fazla yakıyor ortalama olarak.

hahaha senin bütün vwlerinin yol tutuş olarak içinden geçer astra.
  • Benim aracım da dizel 3008 ama 1 km sonra ısınıyor. Sizin araçta erken ısıtma için ek bir şey yok mu? Benim eski c3 de ısınmazdı ama 2005 model
  • aynı aracın hb olanını kullanıyorum 1 kmde ısınıyor araç hemen rezistans var sanırım, sizinkinde bir problem olamsın
  • Hocam İstanbul da hava şuan 2-3 derece sabah çalıştırıp yola çıktığımda 4-5 km geçmeden ısınmıyor. 60 dereceye geliyor 10 km geçince 90 derece oluyor. Facebook ta Astra J grubunda da 1.6 cdtı nın geç ısınmasından şikayetçi herkes ki dizel olduğu için normal geliyor. Sizin ki 1 km sonra 90 dereceye çıkıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 1 Ocak 2017; 20:5:6 >
  • bendede j kasa 1.3 var cabuk isinmasini istiyorsaniz dusuk viteste 2biin 3 binn arasi devir tutun cabuk isinir
  • pasa_ kullanıcısına yanıt
    Bir Problem olabilir. Ben evden çıkıp ana caddeye gelince sıcak hava üflüyor. İşlerim 7 km zaten yolun neredeyse tamamı sıcak gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Yazın Bodrum'da kiralamıştım, izlenimlerimi aktarayım;

hahaha senin bütün vwlerinin yol tutuş olarak içinden geçer astra.

+1. Ağzına sağlık.

• pasa_ kullanıcısına yanıt
    Sattığımız 1.4T 2 kilometre sonra ısınırdı. Dizelin biraz geç ısınması normal ben de J Team'de görmüştüm geç ısınmasından şikayetçi olanları
    Edit: Bu arada 1.4T + LPG ikilisi gerçekten az yakıyordu. Sakin kullanımla Ankara içi orta düzey trafikle 9 litre gibi bir LPG tuketimim olurdu. 2.40'tan aldığım zamanlar 21 kuruş ederdi hemen hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 1 Ocak 2017; 21:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Hocam İstanbul da hava şuan 2-3 derece sabah çalıştırıp yola çıktığımda 4-5 km geçmeden ısınmıyor. 60 dereceye geliyor 10 km geçince 90 derece oluyor. Facebook ta Astra J grubunda da 1.6 cdtı nın geç ısınmasından şikayetçi herkes ki dizel olduğu için normal geliyor. Sizin ki 1 km sonra 90 dereceye çıkıyormu?

hararet göstergesi 90 a gelmesi uzun surer, ama 1 km sonra sıcak üflemeye başlıyor hararet göstergesi düşükte olsa bile.
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.