Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu cevap vermelerin sonu nereye varacak bakalım
    adanadamısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Aranıza 1 ay kadar önce siyah inci 5 kişilik , teknoloji ve güvenlik paketli aracımla katıldım. Yaklaşık 2000 km yol yaptım.
    Araç için söylenebilecek şey Toys For big Boys. Büyük çocuklar için oyuncak. Ben arabamı kullanırken çok eğleniyorum. Active cruise kontrol gerçekten çok iyi çalışıyor. Şerit takip sistemi , uzun yolda ne kadar kötü şöfor olduğumu bana hatırlatıyor Dahası yolda şerit değiştirirken sinyal verme zorunluluğumu bana hatırlatması süper,.Uzun far sensörü mükemmel çalışıyor. Hataları var mı evet var , 4. vitese kadar çıkarken öyığılması beni benden alıyor ama ona da çözüm üretebiliyorsun, vites değiştiriken yarım saniye önceden ekranda görüyorsun o zaman ayağını biraz gazdan çekersen az yığılıyosun :) . benim aracımdaki yazılım 21/02/2014 tarihli . Bluetooth çalışıyor ama araca her girdiğimde maalesef telefondan (iphone tahmin edileceği üzeri) aracı seçip bağlantıyı sağlamam gerekiyor. Farlar rölantide kıpraşıyor. geri görüş kamerası çok eğlenceli. Park assist ise harika. Dikine girişlerde normalden fazla yer arıyor ama olsun. Yatay park ve parktan çıkış süper . Direksiyon hafifte olsa o çevirme zahmeti olmadan kendiğinden dönmesi eğlenceli. Citroen klasiği olarak kauçuk paspas maalesef yok, halen aracı aldığım yere gelmediği için bende daha almadım. Uzun yol performansı iyi çok fazla yormuyor. 2000 kmlik sürüşte ortalama 5,7 litre tüketimim olmuş. Bunun 1250 km si uzun yol 120 km hız ortalama ile kalan ise İstanbul trafiğinde . Aracımı çok seviyorum . Hepinize kazasız belasız kolay sürüşler .
    Murat Fırıncı İstanbul

• servis kampanyası 6 aralık sonmuş arkadaşlar. bu tarihe kadar yaptıranlar fiyat yazarsa iyi olur. daha 15000 yapmadık ama yıldan dolayı gitmek istiyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

bugün arka sileceği çalıştırdım.

ziiit zit, ziiiit zit şeklinde sesli olarak çalıştı. 7-8 çalışmadan sonra ses kesildi.

herhalde yağsız kaldı yada uzun süredir kullanılmadığından böyle ses yapmıştır diye düşündüm.

sonra açık bıraktım her hareketinde direksiyon sol atında (muhtemelen orada sigorta kutusu var) çııt çıt şeklinde ses duydum.

sileceği kapa aç yaptım hep aynı ses. sigorta kutusundan çıt çıt. ön cam sileceğinde bu ses yok mesala.

liste yapıyorum servise gidince başka bişi var mı diye sorarlarsa cevapsız bırakmak olmaz :))))

Geri silecek çalışırken o çıt çıt sesi default özellik olarak geliyor citroenlerde :)
    C4 aracımda var. C3 şirket aracımda da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bir_masal

selam herkese.

geçen ki test sürüşünde kafama takılan bir nokta vardı. burda bir sormak istedim.

sürüşten sonra aracı geri geri parke ederken farkettim frenden ayağımı çekiyorum vites R konumunda fakat araç gitmiyor. normalde sahip olduğum otomatik viteslerde frenden çekince araç hareket etmesi lazım. hal böyle olunca milimlik yaklaşımlar çok zor oldu. gaz veriyorsun birden hızlanıyor hemen frene bas felan.

bu herkeste böylemidir yoksa test aracında bir sıkıntı olabilirmi.
    saygılar.

eğer zemin düz ise A da olsa R de olsa ayağı frenden çekinde yavaş bir hareket oluyor. fakat hafif bir eğim olsa dahi eğime karşı hareket olmuyor benim araçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calyante

servis kampanyası 6 aralık sonmuş arkadaşlar. bu tarihe kadar yaptıranlar fiyat yazarsa iyi olur. daha 15000 yapmadık ama yıldan dolayı gitmek istiyorum bakalım.

ben de yıl sebebiyle yaptıracağım..ama servis 550 TL fiyat çekti...470 TL ye yaptıran arkadaşlar tam olarak hangi servis'ten bu fiyatı aldılar yazabilirler mi? çok teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Alışınca sorun olmuyorsa problem yok.

adanadamısınız?

önümüzdeki ay adanadayım.. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

ziiit zit, ziiiit zit şeklinde sesli olarak çalıştı. 7-8 çalışmadan sonra ses kesildi.

herhalde yağsız kaldı yada uzun süredir kullanılmadığından böyle ses yapmıştır diye düşündüm.

sonra açık bıraktım her hareketinde direksiyon sol atında (muhtemelen orada sigorta kutusu var) çııt çıt şeklinde ses duydum.

sileceği kapa aç yaptım hep aynı ses. sigorta kutusundan çıt çıt. ön cam sileceğinde bu ses yok mesala.

liste yapıyorum servise gidince başka bişi var mı diye sorarlarsa cevapsız bırakmak olmaz :))))

Geri silecek çalışırken o çıt çıt sesi default özellik olarak geliyor citroenlerde :)

komik ama koca ön camda ses yok minik arka camda var.

sigortanın amperi mi düşük başka bişi mi nedir ki. servise diyim ben takıntılıyım çıt çıt nedir bu diye :)))

• bakım fiyatları önceki sayfalarda var...

ben 15.000'i 380'e yaptırmışım, 30.000'i polen filtresi hariç 450'ye...

550 ilk bakım fiyatı olamaz, 2. bakım fiyatına uygundur...
  • quote:

quote:

Alışınca sorun olmuyorsa problem yok.

adanadamısınız?

önümüzdeki ay adanadayım.. :))

O zaman adanadan bir picasso geçecek. Tabi kanatlı ile gelmezseniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

komik ama koca ön camda ses yok minik arka camda var.

sigortanın amperi mi düşük başka bişi mi nedir ki. servise diyim ben takıntılıyım çıt çıt nedir bu diye :)))

O muhtemelen çalıştığını duyurmak amacıyla öyle. Bu 5. Arabam 5inde de vardı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Philpo

15 bin bakımı yaptırdım. İndirim varmış. 470 yerine 400 TL ödedim.

2500km kadar yol yapıcam.

öncesi mi sonrası mı karar veremedim.

erken gitsem daha 15 bin olmadı.

yolculuk sonunu beklesem 1500km geçecek.

indirim idare edermiş aslında.

neler yapıldı? ayrıntılı yazabilir misiniz?

(yazılım/harita güncelleme, garantiden değişen parça vs. neler vardı?

Yaw hadi arkadaşlar yeni katılfılar. Senin bilmen lazım bakımda yapılanları. Faturayı koyduğumu hatırlıyorum..

Dediklerimi hiç dikkate almıyorsun :) bu 2 etti... 3ncü de yemeği ısmarlarsın ona göre hocam

• msaltik kullanıcısına yanıt
    ben daha çok bakım harici yapılanları merak ederek sordum yoksa fiks biliyoz da. :))

geçen barsoy demişti bagajda lastik parça değişimi için çağırdılar diye.

bugün bagaj kapağını sert kapatınca çok oturdu yerine sanki şase ile bütünleşecek gibi geldi.

bence o parça kalitesiz kauçuktan imal çabuk deforme olmuş. sert kapanmaya karşı koyamıyor.

muhtemelen yolu düşen herkesin aracında değiştirirler.

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/be/60/48/BE6048DCE9619A1B060E21B474C40ADD.jpg&t=73536553&size=1&bound=1&border=0&resolution=0&overrides=240

• bir_masal B kullanıcısına yanıt
    dönüşte bolca nevale yüklenip gelicem o yüzden arabayı tecih ediyorum.

bu sefer portakal limon sezonuna denk geliyorum. doya doya yerik artık. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cornelius71

Merhaba
    Aranıza 1 ay kadar önce siyah inci 5 kişilik , teknoloji ve güvenlik paketli aracımla katıldım. Yaklaşık 2000 km yol yaptım.
    Araç için söylenebilecek şey Toys For big Boys. Büyük çocuklar için oyuncak. Ben arabamı kullanırken çok eğleniyorum. Active cruise kontrol gerçekten çok iyi çalışıyor. Şerit takip sistemi , uzun yolda ne kadar kötü şöfor olduğumu bana hatırlatıyor Dahası yolda şerit değiştirirken sinyal verme zorunluluğumu bana hatırlatması süper,.Uzun far sensörü mükemmel çalışıyor. Hataları var mı evet var , 4. vitese kadar çıkarken öyığılması beni benden alıyor ama ona da çözüm üretebiliyorsun, vites değiştiriken yarım saniye önceden ekranda görüyorsun o zaman ayağını biraz gazdan çekersen az yığılıyosun :) . benim aracımdaki yazılım 21/02/2014 tarihli . Bluetooth çalışıyor ama araca her girdiğimde maalesef telefondan (iphone tahmin edileceği üzeri) aracı seçip bağlantıyı sağlamam gerekiyor. Farlar rölantide kıpraşıyor. geri görüş kamerası çok eğlenceli. Park assist ise harika. Dikine girişlerde normalden fazla yer arıyor ama olsun. Yatay park ve parktan çıkış süper . Direksiyon hafifte olsa o çevirme zahmeti olmadan kendiğinden dönmesi eğlenceli. Citroen klasiği olarak kauçuk paspas maalesef yok, halen aracı aldığım yere gelmediği için bende daha almadım. Uzun yol performansı iyi çok fazla yormuyor. 2000 kmlik sürüşte ortalama 5,7 litre tüketimim olmuş. Bunun 1250 km si uzun yol 120 km hız ortalama ile kalan ise İstanbul trafiğinde . Aracımı çok seviyorum . Hepinize kazasız belasız kolay sürüşler .
    Murat Fırıncı İstanbul

hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.

trafikte kırmızı ZT görüseniz selektör yapın. :)))

• msaltik kullanıcısına yanıt
    mantıklı geldi.. :))))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cornelius71

Merhaba
    Murat Fırıncı İstanbul

Alıntıları Göster

[/unquote]
    teşekkür ederim . Siyah LM de benim sizde görürseniz , selektör yapın : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cornelius71 -- 26 Kasım 2014; 0:35:44 >

• Kis lastigi kullanan yok galiba yorum gelmedi kimseden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsrwy

Kis lastigi kullanan yok galiba yorum gelmedi kimseden?

bugün ıslak zeminde sık sık patinaja düştü. michelin primacy hp lastikler 6-7 derecenin altında sertleşiyor. bugün 6 dereceydi.

lastikçi tanıdık geldi konuştuk. petlas, kumho da kötü değil yeter ki yumuşaklığını korusun dedi. mantıklı ve hesaplı geldi.. :))

düşünmekteyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsrwy

Kis lastigi kullanan yok galiba yorum gelmedi kimseden?

205/55 17 bulamadım maalesef, bir kaç kişiyle görüştüm, 215/50 17 ile sıkıntı olmayacağına karar verdik. Sotto Zero 3 alıyorum, yarın teslim edilecek. Kullanınca görüşlerimi paylaşırım. Her kış lastiği iş görür karda ama önemli olan kuru ve ıslak yollar, çünkü o zaman standart sürüşlerimize geri dönüyoruz, bir su birikintisi veya ani frende lastikler en önemli etken oluyor. O yüzden bilindik ve kullanıcı görüşü-test sonuçları iyi olan lastikleri almak benim ilk tercihimdir. bizim servislerin getirtmesi gerekli aslında, sonuçta araçlarda hep michelin geliyor, picassolar için Alpin A5'lerden getirtip satış yapmaları gerekli ama nerde o günler...

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.