Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buna care yokmu acaba
    Birde vites gostergesi hangi vitesteyse o harf isik olarak yansa daha iyi olurmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 27 Ekim 2014; 22:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

bir süredir yalpalama tarzı bir ses duyuyorum. Geçen gün ön lastiklerin balansını yaptırdım.

Arkaları da yaptıracaktım ama klasik olarak adamlarla uğraşamadığımdan pes ettim.

Bu yalpalama sesi nerden geliyor olabilir?

ayrıntı versen biraz. ben de ses yok ama yalpalama sesi nasıl olur merak ettim.. :))

hangi hızda oluyor bu ses? önden mi geliyor arkadan mı?

@msaltık;

Balans işlemini nasıl yaptılar ??

Araç üzerinde balans yapılması gerekiyor, büyük ihtimal ile bilgin vardır, ancak yine de hatırlatmak istedim.

Yeni nesil araçlarda bu şekilde yapılması gerekiyor, 17" jant kullandığımız için bu öneriliyor.

Böylece jant ve tekere ilaveten, alt takımda bulunan parçalarında balansı alınmış oluyor ve daha konforlu bir sürüş yapabiliyoruz.

İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: csnet

quote:

Orijinalden alıntı: cihan_gir

quote:

Orijinalden alıntı: csnet

quote:

Orijinalden alıntı: weba

Bu aralar yollarda bayağı picasso ve gp picasso görmeye başladım.Algıda seçicilikmidir nedir bilemedim ama :)
    Şu anki C4'üme de kıyamıyorum gerçi napacam bakalım ....

Doğrudur ben de bugün katıldım aranıza. 5 Kişilik intensive cam tavanlı paketsiz versiyondan aldım Denizli bayisinden. Crossoverlar arasında çok gidip geldim ancak kalbim citroende kaldı. Bakalım süreç nasıl oalcak?

Hayirli olsun.Ben de 5 kisilik intensive versiyonunun cam tavanli tp ve gp paket icermeyen modelinin fiyatini arastiriyorum. Acaba siz de ayni modelden mi aldiniz ve kaca aldiniz? Genel olarak herhangi bir sikayetiniz var mi aractan,ilk izleniminizi aktarabilirseniz cok faydali olacaktir benim icin.

Aynı dediğiniz modelin beyaz rengini aldım ama ben takas ile hallettim. Takasta aracımın fiyatını neredeyse 8000 artı farkla aldılar ve mantıklı geldi. Ama verilen en son liste fiyatı 84000 idi.

Arabalara meraklı birisi olarak çok araştırdım. Aracın içinin teknolojik duruşu ve ferahlığı hiç bir crossover sınıfındaki araçlarda yok. ix35, sportage gibi modelllere de bakmıştım. Ancak bu araç başka. En büyük artısı el freni ve vites yok araçta. Her şey otomatik ve dijital ekrandan yönetiliyor. Ve ekran tasarımları çok hoş. İçine ses alma olayı yok kesinlikle golften geçtim bu araca. Yakıt tüketimi şu anda iyi görünüyor şehiriçinde ilk depomla sanırım 950 km çıkacağım. Bagaj farkı çok az olduğu için bu modeli tercih ettim. Ailem de 3 kişilik bana yetiyor. Direksiyonu mükemmel. Hem kalite hem de hassaslık açısından.

Bakın mantık olarak düşünürsek bu araç hem dizel hem otomatik, geniş ve ferah, teknolojisi ise ileri seviyede. Yakında hiç bir araçta vites ve el freni kalmayacak ve passat bile dijital ekrana geçiyor ve göstergeleri şu anda bu araç aynısını sunabiliyor. Ama jip sınıfından hoşlanıyorsanız o tarafa yönelin onlar kadar prestijli değil araç. Sonuçta bir aile otomobili. Ancak aile otomobili düşünüyorsanız kesinlikle bu aracı öneririm.

Tekrar hayirli olsun,cevap icin cok tesekkurler.

Acikcasi su an kararsizim picasso ile ilgili bazi cekincelerim var ve bunlara en tatmin edici yorumlar ancak kullanicilardan yapilir diye dusunuyorum. Citroen ne kadar iyi bir markadir,c4 picasso nun gucu kullanicilari icin yeterli bulunuyor mu,servis ucretleri pahali midir,bu modelin bilinen kronik bir sorunu kullanici sikayeti var midir,onerebileceginiz iyi bir alternatifi mevcut mu;ozetle kullanicisina 8-10 sene onu uzmeden eslik edebilir mi c4 picasso?

Yaklasik iki haftadir cok kapsamli bir sekilde tam 25 tane crossover araci cok derinlemesine inceledim,tesaduf eseri picasso da aralarina karisti,hepsini test de ederek kapsamli bir rapor hazirladim,tamamladigimda baskalarina da yardimci olabilmesi icin buradan da yayinlamak istiyorum incelememi.

Netice olarak su an ihtimalleri uce dusurebildim; birinci sirada 82.000tl ile 5 koltuklu c4 picassonun 1.6 dizel en sade intensive versiyonu var,ikinci sirada 77.500 e fiat 500L living opening edition un 1.3 dizel inin full+full modeli,ucuncu olarak da 75.000 e 1.2 benzinli qashqai nin en sade versiyonu visia yer aliyor. Daha once qashqai nin iki neslini de kullandim gozum kapali icime sinerek alinabilcek bir arac fakat farkli tarzda ve biraz genis ve cok yonlu kullanima sahip olan picasso ve fiat 500L gibi araclar bana cok cazip gozukmeye basladilar.En onemli cekincem ise her iki markanin da cok eskiden beri aklimda yer etmis olan-belki artik bu zamanda biraz onyargili da olsa- olumsuz marka algilari ki yine bu endisemin yersiz olup olmadigini en iyi siz kullanicilar netlestirebilirsiniz sanirim.

Araclari inceledim,test ettim,karar vermemdeki son asama siz degerli kullanicilarin tavsiyeleri olacaktir.Degerlendirme ve tavsiyeleriniz icin takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

bir süredir yalpalama tarzı bir ses duyuyorum. Geçen gün ön lastiklerin balansını yaptırdım.

Arkaları da yaptıracaktım ama klasik olarak adamlarla uğraşamadığımdan pes ettim.

Bu yalpalama sesi nerden geliyor olabilir?

ayrıntı versen biraz. ben de ses yok ama yalpalama sesi nasıl olur merak ettim.. :))

hangi hızda oluyor bu ses? önden mi geliyor arkadan mı?

@msaltık;

Balans işlemini nasıl yaptılar ??

Araç üzerinde balans yapılması gerekiyor, büyük ihtimal ile bilgin vardır, ancak yine de hatırlatmak istedim.

Yeni nesil araçlarda bu şekilde yapılması gerekiyor, 17" jant kullandığımız için bu öneriliyor.

Böylece jant ve tekere ilaveten, alt takımda bulunan parçalarında balansı alınmış oluyor ve daha konforlu bir sürüş yapabiliyoruz.

İyi forumlar...

bilmiyordum doğrusu. sibopları tpms sensörleri ile değiştirmiştik. balans araç üstünde olmadı fakat yalpalama sesi duymadım.

öğrendiğim iyi oldu. bir sonraki balansta lastik rotasyonu ile birlikte araç üstünde yapılmasını isteyeyim bakalım. :))

• cihan_gir C kullanıcısına yanıt
    25 araçtan sonra seçtiğiniz 3 araç içinde 1. sırada.. :))

hayırlı olsun..
  • Benim bu kış lastiği işi yalan oldu sanırım. Alpin A5'leri daha getiremeyeceklerini söylediler. Pirelli SottoZero 2 var bir iki yerde ama pek memnun değil kullanıcılar. Hiç kış lastiği kullanan veya alan yok mu aranızda?
  • theadramelech T kullanıcısına yanıt
    alman kaynaklı lastik testlerine internetten ulaşabilirsiniz.
    Bize yakın ebat olan 205 55 16 ile yapılan 2014 kışlık lastik testlerinde continental ts 850 çok üstünmüş gibi yansıtılmış.

kullanmadım. deneyimim yok.
    deneyimi olan arkadaşımız varsa lütfen yazsın.

fikrimi değiştirecek bir gelişme olmazsa aralık başında almayı düşünüyorum.

goodyear ultragrip 9 ve bridgestone lm32 de hemen ardından geliyorlar.
  • arhun A kullanıcısına yanıt
    nokian ve michelin bir çok üstün özelliklerine rağmen toplam notta geri kalıyorlarmış...
  • quote:

25 araçtan sonra seçtiğiniz 3 araç içinde 1. sırada.. :))

hayırlı olsun..

Tesekkurler.

Birinci sirada gozukuyor ama koltugu her an kaptirabilir:)

Donanimlarini ekleyebilmek icin butcem yetmiyor,su teknoloj ve guvenlik paketini biraz daha ucuza opsiyonlasalardi iki paketin de dahil oldugu versiyonuyla bu aractan baska bir alternatif dusunmek gercekten cok zor olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhun

Bize yakın ebat olan 205 55 16 ile yapılan 2014 kışlık lastik testlerinde continental ts 850 çok üstünmüş gibi yansıtılmış.

205/55 R17 ebatında kış lastiği için Türkiye'de fazla seçenek yok hocam. Şu an hazır sadece pirelli ve continental ts810s bulabildim. İkisi de çok aman aman lastikler değil, fiyatları da gelmesi öngörülen Alpin A5 kadar. Sıkıntı bizim lastik ebatı çok ara bir ebat olduğundan çok fazla seçenek yok, hiç gelmeyebilir bile dedi Michelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

quote:

205/55 R17 ebatında kış lastiği için Türkiye'de fazla seçenek yok hocam. Şu an hazır sadece pirelli ve continental ts810s bulabildim. İkisi de çok aman aman lastikler değil, fiyatları da gelmesi öngörülen Alpin A5 kadar. Sıkıntı bizim lastik ebatı çok ara bir ebat olduğundan çok fazla seçenek yok, hiç gelmeyebilir bile dedi Michelin.

benim de kafam karıştı şimdi...bizim araca uyan en yakın lastik ölçüleri nedir alan bilen veya kullanan var mı? ona göre kış lastiği almak istiyorum bende..ama dediğiniz gibi bizim ebatta çok seçenek yok maalesef :(

• Arkadaşlar Merhaba

2013ten beri forumu takip etmekteyim.
    İkiz bebeklerimiz olması sebebi ile iki bebek koltuğu ile birlikte aralarına bir kişinin daha oturabileceği arka koltuk genişliği olduğundan C4 GP tercih ettik.
    Tabi buradaki forumcuların da bu aracı almamızdaki katkısı büyük.

Grand Picasso ile Chrysler Grand Voyager(2008 model tabi ki) arasında kalmıştım.
    Ancak eski model olması motor hacmi, bakım ve yedek parça fiyatları gibi genelde ekonomik nedenlerden Grand Voyager'ı kolaylıkla eledik.

Haziran 2014te bayinin elinde hazır bulunan kırmızı Grand Picasso aldık(güvenlik ve teknoloji paketi yok)
    forumda genelde sorulan konulardan; dikiz aynası otomatik kararmıyor, geri vitese takıldığında yan aynanın aşağıya yönelmesi gibi bir özellik yok, usb girişleri arasındaki çakmak çıkışının kapağı var,
    arka havalandırmaların fan hızını manuel olarak ayarlamak için 4 veya 5 kademeli ayar düğmesi var(sanırım bu ayar düğmeleri grand Picassolarda var)
    araç 150km/s hızdayken sanırım karşı rüzgar sebebi ile ön camda çıtırtı gibi sesler olmuştu.
    ancak 190km/s hızda (kısa süreliğine ist-lüleburgaz istikametinde) herhangi bir ses duymadık. hatta hızını bile belli etmedi diyebilirim.
    araçta ben herhangi bir rahatsız edici ses duymadım. ( istanbul ankara yolunda rüzgarlı havada 150Km hız dışında)
    hoparlörler forumda bahsedildiği gibi yüksek seslerde dandik denilebilecek kadar kalitesiz olduğunu kanıtlıyor.
    pek yüksek sesle müzik dinlemediğimiz için bizim açımızdan sorun değil. ama yine de insan o kadar para verince herşey kaliteli olsun istiyor.
    kullanma kılavuzunda bahsedilen kompresör ve bagaj kapağının iç kısmındaki gözünde olduğu bahsedilen reflektörler benim araçta da çıkmadı. bayiyi aradığımda ve mail attığımda bu aksesuarların
    Türkiye'deki araçlarda bulunmadığını üzülerek öğrendim.

araç genel çok konforlu ve ferah. koltuğu yüksek ayarlayınca daha rahat kullanıldığını düşünüyorum.
    bebek koltukları izofix olduğundan kolaylıkla takılıp çıkartılabiliyor.
    arka koltukların diz mesafelerinin çok geniş olması sayesinde bebek koltukları takılıyken bir kapıdan girip diğer kapıdan inebiliyoruz.
    Bu ayrıntıyı " neden o kadar para verip BMW Mercedes almadın' diye soran arkadaşlar için veriyorum..

kış lastiği olarak da kumho marka alanları duyunca ben de kumho aldım ancak henüz taktırmadım. 4 lastikte 500TL fark ediyor.

bu arada araç 7700KM oldu sanırım. güzergah 1 i hiç sıfırlamadım. şu ana kadar ortalama 6,0
    arada bir 5,5 filan görüyorum.

4,8 gibi değerlen okudum forumda. hayretle okuyorum. sakin kullandığımı düşünürdüm. yanılmışım. daha sakinler varmış.70-80i geçmemek gerek sanırım.

almayı düşünenlere tavsiye ederim.
    tekrar görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egdfifth -- 29 Ekim 2014; 9:21:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

quote:

quote:

benim de kafam karıştı şimdi...bizim araca uyan en yakın lastik ölçüleri nedir alan bilen veya kullanan var mı? ona göre kış lastiği almak istiyorum bende..ama dediğiniz gibi bizim ebatta çok seçenek yok maalesef :(

Ben bi düşük modelin 16 lık jantlarını da alacaktim ama hiç gelmemiş Türkiye ye. Jant ölçülerini araştırdım genişlik ve offset değerleriyle, hiç bir yerde böyle bir bilgi yok. Citroen Uk'ye mail attim fakat cevap gelmedi. 16 OEM jant alıp ona göre takacaktım ama bu bilgiler olmadan rasgele almak kas yapalım derken göz cikarmak demek bence. Taban hariç diğer olculerin tutması için 225 50 R17 almak gerekiyor ama taban çok genişliyor, lastık çeşidi de çok artmıyor. Kumho yu ben de buldum fakat onun da çok iyi sonuçları yok. Şu an için en son çare olarak bakıyorum. Büyük şehirde olmadığım için küçük bayiler pek bilgö alamıyor merkezden. Eğer Michelin bayisine gidecek olan varsa şu Alpin A5 leri sorarsa memnun olurum, en azından iyi bir lastik almış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theadramelech -- 29 Ekim 2014; 0:28:33 >

• quote:

Benim bu kış lastiği işi yalan oldu sanırım. Alpin A5'leri daha getiremeyeceklerini söylediler. Pirelli SottoZero 2 var bir iki yerde ama pek memnun değil kullanıcılar. Hiç kış lastiği kullanan veya alan yok mu aranızda?

Selamlar.Pirelli Sottozero Serie 2 lastikleri bu kisi`da eklersek 3 sezondur kullanmis olacagim.2 Sene once de su an oldugu gibi 205/55/17 olcusunde kis lastigi modeli bulmak oldukca zor oldugundan,etiket degerleri en iyi olan Pirelli`yi tercih etmistim.Buz harici tum yuzey kosullarinda yaklasik 15 bin km.yaptim.Alpine/Ug.gibi populer modellerle kiyaslama imkanim yok fakat bir kis lastigi olarak isini gayet iyi yerine getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

quote:

Benim bu kış lastiği işi yalan oldu sanırım. Alpin A5'leri daha getiremeyeceklerini söylediler. Pirelli SottoZero 2 var bir iki yerde ama pek memnun değil kullanıcılar. Hiç kış lastiği kullanan veya alan yok mu aranızda?

Selamlar.Pirelli Sottozero Serie 2 lastikleri bu kisi`da eklersek 3 sezondur kullanmis olacagim.2 Sene once de su an oldugu gibi 205/55/17 olcusunde kis lastigi modeli bulmak oldukca zor oldugundan,etiket degerleri en iyi olan Pirelli`yi tercih etmistim.Buz harici tum yuzey kosullarinda yaklasik 15 bin km.yaptim.Alpine/Ug.gibi populer modellerle kiyaslama imkanim yok fakat bir kis lastigi olarak isini gayet iyi yerine getiriyor.

Selamlar. Görüş için teşekkürler, sonuçta gerçek hayat deneyimi olan birinin fikirlerini duymak güzel. Ben genellikle vereceğim linkten araştırıp öyle karar veriyorum. Kullanıcı Görüşleri de var tabi. Biraz daha bekleyeceğim sanırım.

www.tyrereviews.co.uk
    2014 50 Winter Tyre Braking Overview - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-50-Winter-Tyre-Braking-Overview.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: egdfifth

Arkadaşlar Merhaba

2013ten beri forumu takip etmekteyim.
    İkiz bebeklerimiz olması sebebi ile iki bebek koltuğu ile birlikte aralarına bir kişinin daha oturabileceği arka koltuk genişliği olduğundan C4 GP tercih ettik.
    Tabi buradaki forumcuların da bu aracı almamızdaki katkısı büyük.

Grand Picasso ile Chrysler Grand Voyager(2008 model tabi ki) arasında kalmıştım.
    Ancak eski model olması motor hacmi, bakım ve yedek parça fiyatları gibi genelde ekonomik nedenlerden Grand Voyager'ı kolaylıkla eledik.

...

araç genel çok konforlu ve ferah. koltuğu yüksek ayarlayınca daha rahat kullanıldığını düşünüyorum.
    bebek koltukları izofix olduğundan kolaylıkla takılıp çıkartılabiliyor.
    arka koltukların diz mesafelerinin çok geniş olması sayesinde bebek koltukları takılıyken bir kapıdan girip diğer kapıdan inebiliyoruz.
    Bu ayrıntıyı " neden o kadar para verip BMW Mercedes almadın' diye soran arkadaşlar için veriyorum..
    ...

Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Yukarda alıntıladığım kısımlar bu arabayı alırken yaşadığımız benzer deneyimler ve düşüncelerdir.
    Bu ülkede ticari araçların bile aile arabası alternatifi olduğunu düşünürseniz f/p ve 2.el değerini hesap ederek seçim yapmak bir kabus oluyor.

İşin siyasetini yaparsam tüketicinin kalitesizliğinden daha bariz olan kamu otoritesinin/ iktidarın kalitesizliği/ basiretsizliği bunun temel sebebi. Tek algı var, otomobil=vergi.

Aile arabası (tek hacimliler veya sw) teşvik edilmediği için akıllı batılılıların yüzüne bakmayacağı koca kıçlı hizmet sektörü servis arabaları satış rekorları kırıyor, ticarilerin yanında en iyi aile arabası diye aklıevveller tarafından öneriliyor.

• Merhaba,

Daha önce yazmıştım, arabada "yönlendirilebilir far hatası" ikazı çıkmakta ve servis ışığı yandıktan sonra bu işlev devre dışı kalmaktaydı. Arabayı stop edip tekrar çalıştırdığınızda servis ışığı sönmekte ve fonksiyon aktif olmaktaydı. Bir süre sonra aynı döngü yaşanmakta ve işlev tekrar devre dışı kalıyordu.

Fransa'dan parça gelmiş, salı günü servise götürdüğümde far açma-kapama anahtarı değişti dendi.

Şimdi gün ışığında gündüz farları devrede iken xenon farlarda devamlı devrede. Ayrıca yeşil renk far ikaz görüntüsü ekranda yanıyor.

Önceden gündüzleri farlar devrede olmazdı ve far uyarı ikazı da ekranda gözükmezdi. Parça değişimden sonra gün ışığında far ikaz uyarısı devamlı ekranda ve xenon'larda yanıyor.

Yanlış mı hatırlıyorum, sizlerde gün ışığında gündüz farları açıkken farlar devreye giriyor mu ve ekranlarınızda yeşil renk far ikaz ışığı yanıyor mu?

Herkese keyifli sürüşler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ni.ko

Merhaba,

Daha önce yazmıştım, arabada "yönlendirilebilir far hatası" ikazı çıkmakta ve servis ışığı yandıktan sonra bu işlev devre dışı kalmaktaydı. Arabayı stop edip tekrar çalıştırdığınızda servis ışığı sönmekte ve fonksiyon aktif olmaktaydı. Bir süre sonra aynı döngü yaşanmakta ve işlev tekrar devre dışı kalıyordu.

Fransa'dan parça gelmiş, salı günü servise götürdüğümde far açma-kapama anahtarı değişti dendi.

Şimdi gün ışığında gündüz farları devrede iken xenon farlarda devamlı devrede. Ayrıca yeşil renk far ikaz görüntüsü ekranda yanıyor.

Önceden gündüzleri farlar devrede olmazdı ve far uyarı ikazı da ekranda gözükmezdi. Parça değişimden sonra gün ışığında far ikaz uyarısı devamlı ekranda ve xenon'larda yanıyor.

Yanlış mı hatırlıyorum, sizlerde gün ışığında gündüz farları açıkken farlar devreye giriyor mu ve ekranlarınızda yeşil renk far ikaz ışığı yanıyor mu?

Herkese keyifli sürüşler dilerim.

problemin çözülmüş sanırım.

ayar auto da kullanırken geçerli yazdıklarım. başka ayarda kullanmıyorum ya neyse :P

güneş altında gündüz farı açıkken (tam parlak yanarken yani) farlar kapalı. herhalde yani diyebilirsiniz :P

yalnız böyle hafif kapalı havalarda her ikisi de yandığı oluyor. o sırada ekranlar gece gibi kararmıyor fakat yeşil far ikonu görünüyor.

genelde hava bulutlu iken oluyor. bu aralar sık sık karşılaşıyorum ve çok hoşuma giden bir özellik. güneş etkisini gösterince kapanıveriyor.

• Yönlendirilebilir far arızası ayda 2-3 kez bende de çıkıyor. Bazan kendiliğinden sebepsiz çıkıyor; bazen de far yüksekliğini ayarlamaya çalıştığımda(farlar açıkken) hemen her denememde oluyor(bunu mutlaka siz de deneyin). Bu ikinci olan yani benim zorlamamla ortaya çıkanın düzelmesi 1-2 defa motoru durdurup çalıştırmamla ancak düzeliyor.

Şimdi sizin dediğiniz servis sorunlarından sonra servise söylemeye de çekinir oldum. Gündüz benim sadece kaşlar (led farlar) yanıyor ama bu kapalı havalarda makales'in dediği gibi gündüz kısa farlar da yanıyor, o yüzden açık güneşli havalarda bakmak lazım otomatik far açma-kapamaya bozuk demek için.

@makeles @ni.ko
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Yönlendirilebilir far arızası ayda 2-3 kez bende de çıkıyor. Bazan kendiliğinden sebepsiz çıkıyor; bazen de far yüksekliğini ayarlamaya çalıştığımda(farlar açıkken) hemen her denememde oluyor(bunu mutlaka siz de deneyin). Bu ikinci olan yani benim zorlamamla ortaya çıkanın düzelmesi 1-2 defa motoru durdurup çalıştırmamla ancak düzeliyor.

Şimdi sizin dediğiniz servis sorunlarından sonra servise söylemeye de çekinir oldum. Gündüz benim sadece kaşlar (led farlar) yanıyor ama bu kapalı havalarda makales'in dediği gibi gündüz kısa farlar da yanıyor, o yüzden açık güneşli havalarda bakmak lazım otomatik far açma-kapamaya bozuk demek için.

@makeles @ni.ko

güneşli günde otomatik far ayarında xenon yanmazken mi yükseklik ayarı yapalım?

tam anlamadım sanırım. güneşli günde hiç denemek aklıma gelmedi. mantıklı da gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.