Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belli bir hızdan sonra geri vitese geçmesi manuel araba olsa da pek mümkün değil sanırım. dişliler senkromeç vs izin vermez diye biliyorum.

keşke ileri hareket halindeyken arka kamera açılabilseydi. R yapınca arka kamera açılsa araç yola N olarak devam etse mesela.. gece işe yarayabilirdi.
  • GüEl olurdu evet :)))

Ve evet ilk paragraf aynen yazdığın gibi. Ama insan merak ediyor işte. Bunda farklı olarak R ye geçmemesini yazılım yapıyor. Eski araçlarımızda mekanik bir.engel var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım mı sağlıyor? Yani yazılım bozulursa ve biz farkına varmazsak 180 le giderken geriye taktığımızda vites kolunu tut... abovv

• quote:

Orijinalden alıntı: csnet

quote:

Orijinalden alıntı: weba

Bu aralar yollarda bayağı picasso ve gp picasso görmeye başladım.Algıda seçicilikmidir nedir bilemedim ama :)
    Şu anki C4'üme de kıyamıyorum gerçi napacam bakalım ....

Doğrudur ben de bugün katıldım aranıza. 5 Kişilik intensive cam tavanlı paketsiz versiyondan aldım Denizli bayisinden. Crossoverlar arasında çok gidip geldim ancak kalbim citroende kaldı. Bakalım süreç nasıl oalcak?

En güzelini yapmışınız, hayırlı olsun.Crossoverlerın çoğu c sınıfı yükseltişmiş arabalar.Doğru düzgün bagajlarıda olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

belli bir hızdan sonra geri vitese geçmesi manuel araba olsa da pek mümkün değil sanırım. dişliler senkromeç vs izin vermez diye biliyorum.

keşke ileri hareket halindeyken arka kamera açılabilseydi. R yapınca arka kamera açılsa araç yola N olarak devam etse mesela.. gece işe yarayabilirdi.

He he bende oluyor o islem, oem navigasyon sistemim, istedigimde arka kamera goruntusunu, istegime bagli olarak ana ekrana basabiliyor

İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Yazılım mı sağlıyor? Yani yazılım bozulursa ve biz farkına varmazsak 180 le giderken geriye taktığımızda vites kolunu tut... abovv

şunu demek istedim, o kolun mekanik bir bağlantısı yok. Bildiğiniz USB kablo (ama kalını ) gibi bir kablo komutları taşıyor... Yani EDC öyleydi, bu da öyledir muhtemelen.

Zaten o yüzden öyle abuk subuk kocaman vites kollarına falan gerek yok... C4'ün, DS5'in vites kollarını da görmüşsünüzdür.
  • Arkadaşlar bluetooth bağlantısı yaptım ama araç içine ses gelmiyor. Sesi açıyorum hoparlör de açık konumda. Neden olabilir yeni öğreniyorum aracı. Bağlantı doğru şekilde eşleşti hatta numaraları da aldı. Teşekkürler.
  • dur tahmin edeyim ayyfon :)
  • melodramm kullanıcısına yanıt
    yapma ya. pejo orijinalinde o özelliği koymuşsa helal diyim ne diyim. patronunu örnek alsın citroende. pejo satın aldı sonuçta dimi?
  • orjinal değilki... adam arabanın her tarafıyla oynadı, unuttun mu hocam
  • msaltik kullanıcısına yanıt
    vitesi görmüştüm sadece. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

yapma ya. pejo orijinalinde o özelliği koymuşsa helal diyim ne diyim. patronunu örnek alsın citroende. pejo satın aldı sonuçta dimi?

Uleyyyyn, hay huyt.

Yok yahu, aracin orijinal sistemnde bu koruma mevcut.

Ben sadece komutlari iletme seklini degistirdim.

İyi forumlar...

• 2013 model aracı olan arkadaşlar araçlarınızın arka koltuk havalandırma sistemlerinde fan kontrol mekanizması varmı? Düz picasso ve gp için soruyorum.Şu an galeride satılan picassolarda sadece havalandırma yönlendirme var.Fan hızı ayarı yok.
    Bir baylas klasiği olarak donanımlar kırpılmaya başlandımı yoksa ?_?
  • weba W kullanıcısına yanıt
    Ben yeni aldım aracımı bende de yok malesef. Sadece fanı açma ve kapama tuşu var. Ama klima sisteminden çok memnunum otomatikte gerek duyulmuyor ek bir donanıma.
  • paketle ilgili bir durum olabilir sanırım. bende 5 kademeli hız ayarı var. keşke olmasaymış.

her arkaya oturan kafasına göre takılıyor. 4-5. kademede kalınca bariz fan sesi geliyor. rear off yapmak zorunda kalıyorum.

bence arka menfez fan hızını da dokunmatikten de ayarlamak kilitlemek/izin vermek vs. olsa daha iyi olurdu. arka camların çocuk kilidi gibi.
  • Güvenlik ve teknoloji paketli 2014 model aracımda bu özellik yok. 2007 picassomda vardı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baylasın donanım kırpma hızına kimse yetişemez :) 2012 c4 ümde şu anki c4 lerden kat kat fazla donanım var.
    Citroen araçları ilk çıktığında almak lazım.
  • weba W kullanıcısına yanıt
    ben ağustos ayında aldım bende var GP , GP+ TP
  • quote:

Baylasın donanım kırpma hızına kimse yetişemez :) 2012 c4 ümde şu anki c4 lerden kat kat fazla donanım var.

merhaba,
    ben de yeni kasa C4P ile ilgileniyorum.
    sizin araçda olup da bu yeni kasada olmayan donanımları belirtir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goce -- 22 Ekim 2014; 13:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goce

quote:

Baylasın donanım kırpma hızına kimse yetişemez :) 2012 c4 ümde şu anki c4 lerden kat kat fazla donanım var.

merhaba,
    ben de yeni kasa C4P ile ilgileniyorum.
    sizin araçda olup da bu yeni kasada olmayan donanımları belirtir misiniz?

Benim c4 ten kastim duz c4. Picasso degil :)

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.