Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 5 kişilik güvenlik+teknoloji paket ve cam tavan yani tüm opsiyonlar dahil 85 bin fiyat aldım.

Yalnız kafamda soru işaretleri var daha önce berlingo 3008 ve 508 kullandım açıkçası hiç memnun kalmadım en büyük şikayetim iç mekandaki seslerdi.

Büyük umutla gittim test ettim ancak 7 kişilik versiyon insanı sinir hastası edecek kadar ses yapıyor

Sizin fikirleriniz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun..

opsiyon ve fiyata yorum yapamıyorum.

7 kişilik ile 5 kişilik arasında iç mekan sessizliğinde ne gibi değişik sesler rahatsız etti acaba?

her iki versiyonu da değişik hızlarda kullanmış biri olarak söylüyorum..

sessizlik konusunda aynıydılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

hayırlı olsun..

7 kişilik ile 5 kişilik arasında iç mekan sessizliğinde ne gibi değişik sesler rahatsız etti acaba?

Teşekkür ederim ama henüz almadim aracı :)

Misal arka kapılardan, bagaj kısmından ve ön göğüsten gelen zırıltı ve tıkırtı şeklinde bozuk veya pürüzlü asfaltta kendini gösteren sesler

• Artık benim de 5 kişilik kırmızı bir picassom var. Araç şimdilik güzel, yabancı değilim zaten, babamda c4 comfort plus var. Çok daha sessiz, daha teknolojik, rahat ve konforlu. Zamanla artı eksileri ortaya çıkar mutlaka. Şimdilik tek sorunum istediğim marka/model kış lastiği bulamadım. Şu jant boyutları konusunda ban yardımcı olabilecek kimse var mıdır? 16 inç jant citroen hiç getirmemiş yedek parça olarak, oem 16 lık alayım hem daha yumuşak olur hem de daha ucuza mal ederim diye düşündüm. Jantların genişlik (6-6.5-7j ?) ve offset değerlerini bilen var mı?
    mesela 205/55 R17 6.5j 40 gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

hayırlı olsun..

Teşekkür ederim ama henüz almadim aracı :)

Misal arka kapılardan, bagaj kısmından ve ön göğüsten gelen zırıltı ve tıkırtı şeklinde bozuk veya pürüzlü asfaltta kendini gösteren sesler

bozuk satıhtaki titreşim probleminde haklısın. genel problem diye düşünüyorum. neticede hidroaktif süspansiyon değil. absorsiyonu biraz zayıf kalıyor.

5 kişilik ve 7 kişilik için peşi sıra binip, sıcak sıcak test etmek lazım. bi de sanki 7 kişiliğin süspansiyonları daha sert gibi. sizce nasıldı?

ses olarak kapı, bagaj ve göğüsten pek zırıltı duymadım. yalnızca sağ güneşlik en arkada iken bozuk satıhta ses yapıyor. tasarım problemi.

bi de şimdi aklıma geldi 150km/h üstünde rüzgar karşıdan esince tavan rayının ön cama uzanan kısmı ses yapabiliyor. rüzgar hışırtısı gibi.

5 kişilikte tavan rayı olmadığından o problem yoktur herhalde. o hızda test etmedim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

Artık benim de 5 kişilik kırmızı bir picassom var. Araç şimdilik güzel, yabancı değilim zaten, babamda c4 comfort plus var. Çok daha sessiz, daha teknolojik, rahat ve konforlu. Zamanla artı eksileri ortaya çıkar mutlaka. Şimdilik tek sorunum istediğim marka/model kış lastiği bulamadım. Şu jant boyutları konusunda ban yardımcı olabilecek kimse var mıdır? 16 inç jant citroen hiç getirmemiş yedek parça olarak, oem 16 lık alayım hem daha yumuşak olur hem de daha ucuza mal ederim diye düşündüm. Jantların genişlik (6-6.5-7j ?) ve offset değerlerini bilen var mı?
    mesela 205/55 R17 6.5j 40 gibi...

hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.
  • 5 kisilik modele uygun paspas nereden bulabiliriz yardimci olurmusunuz

• quote:

paketle ilgili bir durum olabilir sanırım. bende 5 kademeli hız ayarı var. keşke olmasaymış.

her arkaya oturan kafasına göre takılıyor. 4-5. kademede kalınca bariz fan sesi geliyor. rear off yapmak zorunda kalıyorum.

bence arka menfez fan hızını da dokunmatikten de ayarlamak kilitlemek/izin vermek vs. olsa daha iyi olurdu. arka camların çocuk kilidi gibi.

yaw düşünce gücüyle çalışsa ne olur? Ayarladığın ısı gelmiyor ki... bildiğin soğuk üflüyor
  • Bu arka havalandırmaların soğuk üflemesi sorunu herkeste yaşanıyormu merak ettim.Birtek msaltik şikayet etmekte . ?
  • kimse bakmamıştır bugüne kadar :)
  • aranızda hem en çok km yapan, hem de en zor şartlarda kullanan benim heralde. Araç 39.000km oldu. Ve bu sene gitmediğim yayla kalmadı.

Aracın sessizliği dikkat çekici. Şaşırdım o yoruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

paketle ilgili bir durum olabilir sanırım. bende 5 kademeli hız ayarı var. keşke olmasaymış.

her arkaya oturan kafasına göre takılıyor. 4-5. kademede kalınca bariz fan sesi geliyor. rear off yapmak zorunda kalıyorum.

bence arka menfez fan hızını da dokunmatikten de ayarlamak kilitlemek/izin vermek vs. olsa daha iyi olurdu. arka camların çocuk kilidi gibi.

yaw düşünce gücüyle çalışsa ne olur? Ayarladığın ısı gelmiyor ki... bildiğin soğuk üflüyor

az yaktıracağım diye titrek titrek çalışırsa motor ısınmaz tabi. :)

bende kısa sürede ısınıyor. geçen kış da sorun yoktu. ama ortalamam 5,5-6 arası hep..

bu kış yüksek rakımlarda dolaşabilirim o zaman dikkat edeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

5 kisilik modele uygun paspas nereden bulabiliriz yardimci olurmusunuz

servislerden bulan arkadaşlar vardı. benim talebim karşılanmadı diye sormuyorum artık.

5 kişilikler için servise danışabilirsiniz..
  • quote:

quote:

quote:

az yaktıracağım diye titrek titrek çalışırsa motor ısınmaz tabi. :)

bende kısa sürede ısınıyor. geçen kış da sorun yoktu. ama ortalamam 5,5-6 arası hep..

bu kış yüksek rakımlarda dolaşabilirim o zaman dikkat edeyim.

Ben denediğimde önden daha soğuk geldi ama sirkülasyonu içe çevirip en sıcakta çaıştırınca 1-2 dk sonra gerçekten sıcak gelmeye başladı. sanırım ileten boruların biraz ısınması gerekiyor. Bu arada arkada fan hızı ayarı yok benimkinde, sadece açma kapama sistemi mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

5 kisilik modele uygun paspas nereden bulabiliriz yardimci olurmusunuz

ben bugün siapriş verdim hepsiburada'dan. gelince resin koyar,yorumumu yazarım. Kış lastiği sorunumu bir michelin bayisinden alpin a5 alarak çözeceğim büyük ihtimalle. orijinal boyutta alacağım, yapacak bir şey yok ama epey tuzlu, 520 tl tanesi. o da özel gelecek, nasıl olacak göreceğiz.
  • theadramelech T kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum teşekkürler

• bir süredir yalpalama tarzı bir ses duyuyorum. Geçen gün ön lastiklerin balansını yaptırdım. Arkaları da yaptıracaktım ama klasik olarak adamlarla uğraşamadığımdan pes ettim.

Bu yalpalama sesi nerden geliyor olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csnet

quote:

Orijinalden alıntı: weba

Bu aralar yollarda bayağı picasso ve gp picasso görmeye başladım.Algıda seçicilikmidir nedir bilemedim ama :)
    Şu anki C4'üme de kıyamıyorum gerçi napacam bakalım ....

Doğrudur ben de bugün katıldım aranıza. 5 Kişilik intensive cam tavanlı paketsiz versiyondan aldım Denizli bayisinden. Crossoverlar arasında çok gidip geldim ancak kalbim citroende kaldı. Bakalım süreç nasıl oalcak?

Hayirli olsun.Ben de 5 kisilik intensive versiyonunun cam tavanli tp ve gp paket icermeyen modelinin fiyatini arastiriyorum. Acaba siz de ayni modelden mi aldiniz ve kaca aldiniz? Genel olarak herhangi bir sikayetiniz var mi aractan,ilk izleniminizi aktarabilirseniz cok faydali olacaktir benim icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan_gir

quote:

Orijinalden alıntı: csnet

quote:

Orijinalden alıntı: weba

Bu aralar yollarda bayağı picasso ve gp picasso görmeye başladım.Algıda seçicilikmidir nedir bilemedim ama :)
    Şu anki C4'üme de kıyamıyorum gerçi napacam bakalım ....

Doğrudur ben de bugün katıldım aranıza. 5 Kişilik intensive cam tavanlı paketsiz versiyondan aldım Denizli bayisinden. Crossoverlar arasında çok gidip geldim ancak kalbim citroende kaldı. Bakalım süreç nasıl oalcak?

Hayirli olsun.Ben de 5 kisilik intensive versiyonunun cam tavanli tp ve gp paket icermeyen modelinin fiyatini arastiriyorum. Acaba siz de ayni modelden mi aldiniz ve kaca aldiniz? Genel olarak herhangi bir sikayetiniz var mi aractan,ilk izleniminizi aktarabilirseniz cok faydali olacaktir benim icin.

Aynı dediğiniz modelin beyaz rengini aldım ama ben takas ile hallettim. Takasta aracımın fiyatını neredeyse 8000 artı farkla aldılar ve mantıklı geldi. Ama verilen en son liste fiyatı 84000 idi.

Arabalara meraklı birisi olarak çok araştırdım. Aracın içinin teknolojik duruşu ve ferahlığı hiç bir crossover sınıfındaki araçlarda yok. ix35, sportage gibi modelllere de bakmıştım. Ancak bu araç başka. En büyük artısı el freni ve vites yok araçta. Her şey otomatik ve dijital ekrandan yönetiliyor. Ve ekran tasarımları çok hoş. İçine ses alma olayı yok kesinlikle golften geçtim bu araca. Yakıt tüketimi şu anda iyi görünüyor şehiriçinde ilk depomla sanırım 950 km çıkacağım. Bagaj farkı çok az olduğu için bu modeli tercih ettim. Ailem de 3 kişilik bana yetiyor. Direksiyonu mükemmel. Hem kalite hem de hassaslık açısından.

Bakın mantık olarak düşünürsek bu araç hem dizel hem otomatik, geniş ve ferah, teknolojisi ise ileri seviyede. Yakında hiç bir araçta vites ve el freni kalmayacak ve passat bile dijital ekrana geçiyor ve göstergeleri şu anda bu araç aynısını sunabiliyor. Ama jip sınıfından hoşlanıyorsanız o tarafa yönelin onlar kadar prestijli değil araç. Sonuçta bir aile otomobili. Ancak aile otomobili düşünüyorsanız kesinlikle bu aracı öneririm.

• quote:

bir süredir yalpalama tarzı bir ses duyuyorum. Geçen gün ön lastiklerin balansını yaptırdım. Arkaları da yaptıracaktım ama klasik olarak adamlarla uğraşamadığımdan pes ettim.

Bu yalpalama sesi nerden geliyor olabilir?

ayrıntı versen biraz. ben de ses yok ama yalpalama sesi nasıl olur merak ettim.. :))

hangi hızda oluyor bu ses? önden mi geliyor arkadan mı?
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.