Bildirim
Citroën C4 1.2 Puretech EAT6 yakıt tüketimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aracınız kaç km'de? -
8500 km'de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen C4 1.6 hdi 2012 aracım yol bilgisayarında düşük yakıt tüketimi gösteriyordu. Ama pompa hesabı yapınca hesabım farklı çıkıyordu. Sizde de bu durum var mı ?
Benim 1.2 tsi yakıyor 4.3 litre.
Bu değerlerle foruma konu açmak iyi cesaret dizel ve hdi dedin mi 2.0-3.0 arası ortalama olması gerekir
Pompa hesabı hiç yapmadım
Araçlar km'lerinin çoğunu şehiriçi trafik baskısı altında yapar, o yüzden önemli olan şehiriçi değeri.
Bende geçenlerde 1.4 100bg i-shift ile 60km'lik yol da sakin kullanım ile 4.5lt yaktım. Ama bu aracın tüm zamanı böyle bir yol/kullanım şartlarında gelişmediği için, bana pek birşey ifade etmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Benim 1.2 tsi yakıyor 4.3 litre.
Bu değerlerle foruma konu açmak iyi cesaret dizel ve hdi dedin mi 2.0-3.0 arası ortalama olması gerekir
Araç; Benzinli 1.2 130bg EAT6(Tam otomatik).
Dizel mi anladınız yoksa ben mi yorumunuzu yanlış anladım? -
Aynı motor ve şanzımanla şehiriçi 9,2 lt yaktırmıştım. Motor çok seri. Şanzıman güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir içi normal kullanımda benim aracım da 7.5-8 yakıyor ki normal, şehir dışı yakıt tüketimini paylaşma sebebim insanları bilgilendirmek çünkü bu motora önyargıyla bakanlar var.
Tekno Plus'mı hocam ?
-
Evet, tekno plus kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X