Ötv alınmayacağı ve 62 bin tlden satılacağı söyleniyor. Mantıklı mı sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Citroën ami alınır mı

-
-
Renault Twizy neden 190.000 TL o zaman?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence şehir içi mantıklı araç tipi falanda güzel beğendim ben.
Fakat bu aracın 60 bin liraya falan satılacağını ummuyorum, benzer Çinli YUKİ Hector falan sıfır fiyatı 67 bin lira seviyelerindeyken Citroen'in 62 bin liraya bunu satması zor.
Renault twizy Avrupa'da 7500 Euro Türkiye'de 190 bin lira.
Bu aracın 6000 Euro olduğunu düşünürsek bence minimum 120 bin lira gibi bir rakama satışa sunulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 30 Eylül 2021; 13:50:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir içi için çok güzel ama ülkemizde fiyatı en aşağı 110-120bin civarı olur bence.
-
Ami elektrikli scooter diye geçeceğinden ötv alınmayacakmış
-
Tam dolum batarya ile 70 km menzili varmış,bizde iş görmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar para verilmez ona motor al daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twizy ne diye geçiyor hocam o da ayni değil mi ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam sahil kasabası aracı. Motor kullanmak istemeyenler için arada bir ilçeye gidip alış veriş yapmalık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haraçsız satılacağını sanmam.
-
dünya kadar jeepin olacağına fındık kadar amin olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
satın alınması doğru olmaz, iyi bir kiramala şirketinin elinde şehiriçi güzel çözümler üretir, avrupada aylık 30 euro kiralama bedeli, 2 kişiye böl aylık 15 euroya ulaşım, avrupada zaten olay oldu, otomotiv satışları çakıldı, siz bakmayın burdaki araç satıcıları üzgün biraz
FUNKIEST Citroen Ami│Day Review In Paris│Customised Wrap│€30 / month Lease │100% Electric - YouTube
-
mantıklı geliyor ama sarj olayı sıkıntı.
-
Bugün duyunca bayideki (berlingo alırken tanıştığım ve arkadaş olduğum temsilciyi aradım) arkadaşı aradım. Ami tam elektrikli, ruhsatsız ehliyet gerektirmeyen bi araçmış. Türkiyeye giriş yapmış, şuan filo olarak satışı yapılıyomuş yıl başından itibaren de bireysel satışlar başlayacakmış. Bizim patronun acayip hoşuna gitti. Ş.içi için çok mantıklı, özellikle hanım kullanıcılar için bence kesinlikle fosil yakıtlı araçlar yerine tercih edilmeli. Hem ufak hem ucuz bisiklet tarzı bi araç. Fiyat olarak 62000 seviyesi konuşuluyomuş fakat yılbaşına kadar başına neler gelir orasını bilemem.
-
Bunu kaldırırlar. Kapalı garaj şart!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tamacti JunAmi elektrikli scooter diye geçeceğinden ötv alınmayacakmış
Buna ehliyette istemez o zaman?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaglarAkcamBuna ehliyette istemez o zaman?
Alıntıları Gösteryurtdışında ehliyete gerek yokmuş ama sonuçta burası Türkiye bi kılçıklık yapılır illaki
-
50 kağıda kadar veririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
dünya kadar jeepin olacağına fındık kadar amin olsun.
|
Afedersiniz ama 6 bin euro luk araba bize 62 bine gelmez en az 170.000 olur
bu vergi politikasıyla, Citroën ami alamayız ama skoda yaraq alabiliriz. |
haraçsız satılacağını sanmam. |
Bence şehir içi mantıklı araç tipi falanda güzel beğendim ben.
Fakat bu aracın 60 bin liraya falan satılacağını ummuyorum, benzer Çinli YUKİ Hector falan sıfır fiyatı 67 bin lira seviyelerindeyken Citroen'in 62 bin liraya bunu satması zor. Renault twizy Avrupa'da 7500 Euro Türkiye'de 190 bin lira. Bu aracın 6000 Euro olduğunu düşünürsek bence minimum 120 bin lira gibi bir rakama satışa sunulur. |
Renault Twizy neden 190.000 TL o zaman?
|
Benzer içerikler
- araç üstü bagaj cezası
- en çok tutulan eski model arabalar
- optimal amortisör nasıl
- buji değişimi kaç saat sürer
- araç tavanı nasıl temizlenir
- chery icar
- passat 2022 fiyat listesi
- xiaomi su7 sahibinden
- kia sportage 2022
- bmw fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X