bu nasıl konu la |
Citroën ami alınır mı (2. sayfa)

-
-
Araba kaza yapsa futbol topu gibi yuvarlanacak hissi veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amibulance
-
Rabb’im affetsin, iyi güldüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence alınır her yer şarj istasyonu oldu yakıtı yok bişeyi yok.
Bana mantıklı geldi açıkçası ufacık araba.
-
tutulacak çok satacak ve vergisi vs alınmayacak he. bu ülke lastik, petrol satımını engellemesin diye bi dönem demiryollarını atıl durumda bırakmıştı nerdeyse. devlet buna izin vermez. ehliyetide ötvside her şeyii tam alınır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tamacti JunAmi elektrikli scooter diye geçeceğinden ötv alınmayacakmış
teslalarıda scooter olarak sokalım o zaman :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-63B0840C9Bence alınır her yer şarj istasyonu oldu yakıtı yok bişeyi yok.
Bana mantıklı geldi açıkçası ufacık araba.
şarj istasyonuna gerek yok. normal fişten doluyor . bataryası zaten 5.5kwh
-
Bir iki tane alıp beklemek lazım. Yeni vergi düzenlemesi ile kdv, ötv, ötv'nin kdv'si, ansızın bir gece geliverir. Ülkemde hiçbir dört lastikli binek araç bugüne kadar vergisiz kalmadı.
-
60 bin liraya a'dan b'ye götürecek sıfır araba daha nolsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu araç da bin dolara gelecekti ülkemize sonra ne olduysa 10 bin dolara gelmeye başladı.
https://www.ekuralkan.com/
Qute Dört Tekerlekli Motosiklethttps://www.ekuralkan.com/qute-dort-tekerlekli-motosiklet -
ondan sonra broadway,şahin, lada fiatları neden yükseliyor, al işte 10 bin tl etmeyecek tek silindir araç 100 bin tl, bu sektörü yöneten bu işten gram anlamıyor,
-
Hız 50 km.
Bu trafiğe ayak uydurması için çok düşük.
70 falan olsa neyse ama 50 düşük kalır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul trafiğinde hız yok zaten, yüksek hızlar için güvenli olmazdı, zaten otomobil değil, quat scooter
-
quote:
Orijinalden alıntı: redferrariistanbul trafiğinde hız yok zaten, yüksek hızlar için güvenli olmazdı, zaten otomobil değil, quat scooter
Dur kalkta sorun olmaz da, insan bütün gün dur kalk gitmiyor. Minibuslerin otobüslerin kamyonlarin dahi 100le gidebildigi kuralsiz bir trafikte gidecek bu araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 liraya araba kalmadı artık, bu da zaten araba değil..
-
62 bin tl'den satılırsa amima koyduruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zengin çocukları zevk için alırr scooter yinetine kullanır bizlerde ancak bakarız uzaktan 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X