ilk 17 18 yaşımda fark ettim lise 3tüm lise 1 kızlara yürüyordum hiçbiri kabul etmiyordu önceki sevgililerime bakıyordum b*k gibiler ulan dedim tipsiz miyim dedim sınıftan bi kıza sordum evet çirkinsin dedi çok mu dedim bizim sınıfa ilk geldiğinde çok gözüme çarpıyordu ama alıştım, kafana takma birini bulursun dedi 23 yaşımda çok güzel bir kız buldum ama benim tipimden etkilendiğini sanmıyorum, ilk buluşmalarda yüz hatlarımın karakteristik olduğunu, kaşlarımı beğendiğini, tıraşlı daha yakışıklı olduğumu söylüyordu ama son buluşmalarda tipsiz çirkin diyordu ilk buluşmada yüzüme dedi ki ben senle dalga geçmek için buluşmuştum, abi düşünün siz kız olsanız, dalga geçmek için biriyle buluşuyorsunuz, sizi arabayla eve bırakıyor, uzun zamandır hatta hiç sevgilisi olmadığını anlıyorsunuz, hukuk okuyor belki savcı olur diyorsunuz, e siz de macera olsun diye sırf meraktan bu adamla bir şeyler yaşamaz mıydınız? bu saydığım şeyleri kendisi söyledi. savcı olma ihtimalinden etkilendim, arabayla eve bırakmandan etkilendim demişti. hiç sevgilim olmamış diye düşünüyordu. doğru yani olmadı aslında. ben ne olduğunu anlamadan kendimi ilişkimsi bir şeyde buldum. ama beni ciddiye almadı hiç. flörtüz diyordu ilk kendisi hoşlandığını söylemesine rağmen. sadece 1 kez fotomu paylaştı. liseye geçtiğim yaz arkadaş zorlamasıyla çok tipsiz bir kızla sanaldan çıkıyorduk facebook'da ilişki durumu yapınca, dh'li bi eleman bana senin sevgilinin awk çok çirkin lan yazmıştı. e şimdi kız benim fotomu paylaşsa arkadaşları da aynısını diyecekti. beni hiçbir arkadaşına anlatmadı. aynı evde kaldığı ablası biliyordu sadece. ama kız yanımdayken ablası arıyordu kız da söylüyordu we built this city'nin yanındayım diye, ona da büyük ihtimal arkadaş olarak tanıttı sıkılınca da popoma tekmeyi bastı şimdiki sevgilisi beni andırıyor ama sakallı da sakalsız da yakışıklı. ben sakallı halimle özal'ın kuzey ırak'dan getirttiği mültecilere benziyorum, sakalsız halimle şekilsiz tipsiz bir şey oluyorum o kızlayken tipimi hiç takmadım. 40 yaşıma gelince bile aynaya bakınca küfür mü edeceğim bu depresyondan kurtulmanın bir yolu yok mu? anca para olursa bakarlar bana para da yapabilecek zeka yok bende. allahım neden beni böyle yarattın? ne yaptım ki ben sana? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 27 Ağustos 2020; 15:5:11 > |
Bildirim