Şimdi Ara

çirkinlik depresyonuyla bir ömür yaşamak istemiyorum yalvarırım bana yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lise 3tüm lise 1 kızlara yürüyordum hiçbiri kabul etmiyordu

önceki sevgililerime bakıyordum b*k gibiler

ulan dedim tipsiz miyim dedim

sınıftan bi kıza sordum

evet çirkinsin dedi

çok mu dedim

bizim sınıfa ilk geldiğinde çok gözüme çarpıyordu ama alıştım, kafana takma birini bulursun dedi

23 yaşımda çok güzel bir kız buldum

ama benim tipimden etkilendiğini sanmıyorum, ilk buluşmalarda yüz hatlarımın karakteristik olduğunu, kaşlarımı beğendiğini, tıraşlı daha yakışıklı olduğumu söylüyordu ama son buluşmalarda tipsiz çirkin diyordu

ilk buluşmada yüzüme dedi ki ben senle dalga geçmek için buluşmuştum, abi düşünün siz kız olsanız, dalga geçmek için biriyle buluşuyorsunuz, sizi arabayla eve bırakıyor, uzun zamandır hatta hiç sevgilisi olmadığını anlıyorsunuz, hukuk okuyor belki savcı olur diyorsunuz, e siz de macera olsun diye sırf meraktan bu adamla bir şeyler yaşamaz mıydınız? bu saydığım şeyleri kendisi söyledi. savcı olma ihtimalinden etkilendim, arabayla eve bırakmandan etkilendim demişti. hiç sevgilim olmamış diye düşünüyordu. doğru yani olmadı aslında.

ben ne olduğunu anlamadan kendimi ilişkimsi bir şeyde buldum. ama beni ciddiye almadı hiç. flörtüz diyordu ilk kendisi hoşlandığını söylemesine rağmen. sadece 1 kez fotomu paylaştı.

liseye geçtiğim yaz arkadaş zorlamasıyla çok tipsiz bir kızla sanaldan çıkıyorduk facebook'da ilişki durumu yapınca, dh'li bi eleman bana senin sevgilinin awk çok çirkin lan yazmıştı. e şimdi kız benim fotomu paylaşsa arkadaşları da aynısını diyecekti. beni hiçbir arkadaşına anlatmadı. aynı evde kaldığı ablası biliyordu sadece. ama kız yanımdayken ablası arıyordu kız da söylüyordu we built this city'nin yanındayım diye, ona da büyük ihtimal arkadaş olarak tanıttı

sıkılınca da popoma tekmeyi bastı

şimdiki sevgilisi beni andırıyor ama sakallı da sakalsız da yakışıklı. ben sakallı halimle özal'ın kuzey ırak'dan getirttiği mültecilere benziyorum, sakalsız halimle şekilsiz tipsiz bir şey oluyorum

o kızlayken tipimi hiç takmadım.

40 yaşıma gelince bile aynaya bakınca küfür mü edeceğim

bu depresyondan kurtulmanın bir yolu yok mu?

anca para olursa bakarlar bana para da yapabilecek zeka yok bende.

allahım neden beni böyle yarattın? ne yaptım ki ben sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 27 Ağustos 2020; 15:5:11 >

• Ağla çıldır gudurrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer trol değilsen kısa zaman içinde herhangi bir psikologa görünmen lazım.

Eğer hasta değilsen bile bir sıkıntın var.

Kısa zamanda teşhis koyarlarsa iyileşme sürecinde kısa olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Eğer trol değilsen kısa zaman içinde herhangi bir psikologa görünmen lazım.

Eğer hasta değilsen bile bir sıkıntın var.

Kısa zamanda teşhis koyarlarsa iyileşme sürecinde kısa olur.

3 sene önce psikiyatra gittiğimde bana niye geldin yürü git estetisyene demişti

• Ulan sen nasıl bir değişiksin birader 

• quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Ulan sen nasıl bir değişiksin birader 

değişik değil, tipsizim

• Tipin baya kötü kardeşim. Allah kurtarsın, güzel kız asla bakmaz sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapaşığı

Tipin baya kötü kardeşim. Allah kurtarsın, güzel kız asla bakmaz sana

bana bilmediğim bir şey söyle

• ben senin savci olabilme ihtimalini sevdim

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YETER! YETER. ŞU FORUMDA KİMSEYİ BLOKLAMAYACAĞIM DİYE YEMİN ETTİM YEMİNİMİ BOZDURMA BANA. TİPSİZ FALAN DEĞİLSİN BE ADAM. NORMAL BİR ELEMANSIN İŞTE. ŞU FORUMA HER GİRİŞİMDE SENİN FOTOĞRAFLARINI GÖRÜYORUM. VALLAHİ BİR SORUNUN VAR KARDEŞ, GİT BİR PSİKOLOGLA FALAN GÖRÜŞ. BİR İNSAN DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE BU KADAR TAKINTILI OLMAMALI. GİT BİR ARKADAŞ EDİN SOSYALLEŞ BİRADER. FORUMU FOTOĞRAF ALBÜMÜ EDİNDİN ARTIK YETER. HER GÜN TİPİNİ GÖRMEKTEN BIKTIK. TAMAM GÜZEL BİR KARDEŞİMİZSİN FORUMDAŞSIN AMA BU KADARI İNSANIN CANINA TAK EDİYOR. TİPİN NORMAL DİYORUZ LAFTAN DA ANLAMIYORSUN MADEM İNANMAYACAKSIN NEDEN TİPİM NASIL DİYE SORUYORSUN BİZE? GİT BİRAZ YOGA FALAN YAP RAHATLA KENDİNLE BARIŞ ÖYLE GEL ŞU FORUMA.

• SS pls

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.