Şimdi Ara

Çirkin Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoşlandığınız kızların sizleri reddetmesi, hatta içten içe rahatsız olması (tipine bakmadan bana sulanıyor gibi)
    İnsanların size baktığında içlerinden "Allah kurtarsın kardeş" demeleri.

• Geçen kızın teki alnıma Haç kolye bastı çok alınmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken kızlar hep peşimden koşardı. Büyüyünce hepsi birden kayboldu. Nerede hata yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi dışarıda manken gibi kızın yanında kekonun birini görürsün "lan tamam bu kız buna baktıysa ben ne kızları kaldırırım" dersin özgüvenin yerine gelir o hızla gidersin birisine açılırsın ve red yersin ya o çok kötü sonra yine çarşıya çıkarsın ve yine o manken gibi kızların yanında keko görürsün, işte gençler hayat çok garip eşek gibi adam oldum halen anlayamadım bu gidişle anlayamacağım da,

neyse iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

şimdi dışarıda manken gibi kızın yanında kekonun birini görürsün "lan tamam bu kız buna baktıysa ben ne kızları kaldırırım" dersin özgüvenin yerine gelir o hızla gidersin birisine açılırsın ve red yersin ya o çok kötü sonra yine çarşıya çıkarsın ve yine o manken gibi kızların yanında keko görürsün, işte gençler hayat çok garip eşek gibi adam oldum halen anlayamadım bu gidişle anlayamacağım da,

neyse iyi forumlar.

O kekoların tipleri genelde ortalama yada üstü oluyor tipsiz olup yanında kız olan birini gördüğümü hatırlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen bilerek daha da çirkin olup daha da rahatsız edici gözükmeye çalışıyorum, bazen baktığım kadınlar yüzünü ekşitiyor iste o zaman kalbimden küçük bir parça kırılıyor  

• Avanguardia kullanıcısına yanıt
    En azından aşık olamican. Bu konuda şanslısın evlat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.