Şimdi Ara

Çirkin olmak iğrenç bişey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çirlinim ve çirkin biri olarak bunu söylüyorum; çirkin olmak berbat bir duygu!

Hayatım boyunca bir kızın bile elinden tutmuş değilim.Daha da kötüsü çirkin olmam özgüveniminde yerlerde olmasına sebep oluyor.Sırf bu yüzden özgüvenim düşük ve garip durumuna düşüyorum.Çirkin biriyseniz bir kızla kesişemessiniz bile, aksine birinin yüzüne bakmaya bile korkarsınız çünkü sizi tacizci sanabilir.Bu işler çeneye bakıyor falan demeyin, ben ona baktıkça iğrenen bir kadın, hangi sözüme ikna olabilir ki?

Hayatı sorguluyorum, neden bu kadar çirlin olmak zorunda olduğumu merak ediyorum.Ama bir cevap bulamıyorum.Sanırım bulamayacağımda.Gençliğinde hiçbirşey yaşayamamış belki bir kızla sevgili bile olamamış biri olarak ölüp gidicem işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• okuduğum bir kitaptan sana bi ss atacağım

• Her şeye şükretmek lazım.
  • beterin beteri var Moruk.

• ruhuma uyan tip, hergün görseller'de bunu açıp ben niye böyle olamadım diyerek küfrediyorum.

buda tipim, maalesef tipsizlik zor kaale alınmıyorsunuz. gerekli itibara sahip olamıyorsunuz, saygın biride olamıyorsunuz.

• iyi giyin yüzüne 1-2 makyaj yap makyaj dediğim kız gibi değil hafif parfüm felan al kaliteli olsun saçına şekil ver bunları yaparsan tipine bile odaklanamayacaklardır odaklandıkları zaman ise onlara çok iyi görüneceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elin ayağın tutuyor görüyor duyuyorsan şükret
  • Tipsiz olsanda erkeksin bide tipsiz kızları düşün haline şükret

• Boşver. şunu farkettim ben. tipsiz insanda mutlu olabiliyor, hatta diğer somurtkan yüzlü yakışıklı-güzel'lerden daha fazla mutlu olabiliyor. çünkü korkuları yok, kendini kabullenmiş elalem ne der kaygısı yok. eğer sende istersen krizi fırsata çevirebilirsin, rahat olmak için. hissettiğin en rahat ruh hâlini her zaman her yerde kullanabilirsin. bunun için hiçbir bahanen yok. emin ol güler yüzlü mutlu ve kaygısız bir insan olursan kimse seni terslemez. eğer bir kıza saati vs bile sormaya çekiniyorsan sana çok güzel bir kuralı söyleyeceğim. '' 0 saniye kuralı '' bu kuralın olayı şudur; gerçekten yapmak istediğin bir şeyi hiç düşünmeden (HİÇ) 1 saniye bile düşenmeden onu yap. düşünürsen paniklersin ve kelimelerin hareketlerin birbirine karışır. bunu erkeklerden başlayıp ufaktan kızlara doğru kaydırabilirsin %100 başarı sağlarsın böylece. içinden ne geliyorsa, sakin, pozitif, mutlu olmaya bak... güzel gelişmelerinin konularını açmayı diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORNHOLIO -- 7 Ekim 2014; 15:18:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

ruhuma uyan tip, hergün görseller'de bunu açıp ben niye böyle olamadım diyerek küfrediyorum.

/>

buda tipim, maalesef tipsizlik zor kaale alınmıyorsunuz. gerekli itibara sahip olamıyorsunuz, saygın biride olamıyorsunuz.

Hacı cidden o senmisin

• Belki farkında değilsiniz ama,özlemini duyduğumuz bu şey Allah sevgisidir. Bu sevgi, herkese sınırsız bir şekilde bahşedilmiştir. İlk bakışta uzak bir düş gibi gelse bile, ruhumuzca derinden hissedilir. Oysa benliklerimiz, bu sevginin boşluğunu başka sevgilerle doldurma çabası yüzünden olsa gerek, bunun farkına varamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

quote:

ruhuma uyan tip, hergün görseller'de bunu açıp ben niye böyle olamadım diyerek küfrediyorum.

/>

Hacı cidden o senmisin

yok hacı temsili benziyoruz ama gerçeğinide atayım buyur

• Neye göre kime göre çirkinsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

quote:

/>

Hacı cidden o senmisin

yok hacı temsili benziyoruz ama gerçeğinide atayım buyur

yok be hocam kendine haksızlık etme şöyle bi kirli sakal falan bıraksan bir şeyler çıkar gibi

• quote:

/>

neden böyle değilim

• haklısın kardeş günümüzde insanlar tamamen fiziksel görünüme tapar olmuş

millet gösteriş peşinde ya paran olcak ya fiziğin ya da şeklin olacak şekilden kastım insanlar üzerindeki hakimiyetin

ama sen sıkma canını hepsi gelip geçici sen kendini geliştirmeye devam et
  • Bu mu tipsizlik lan sen emin misin kendini tipsiz hissettiğine

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

neden böyle değilim

yalnız benim attığım adam dane dehaan, ama birbirlerine çok benziyorlar

senin attığın foto benim 2 senedir wallpaper'im düşün. wallpaper koymazsam laptop yansıması beni gösteriyor hiç yoktan leo'yu görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 7 Ekim 2014; 15:26:39 >
  • eğer istanbuldaysan gel seni karıya götüreyim dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.