Şimdi Ara

Çirkin insanların yaşadığı sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 25 yıllık deneyimlerim bunlar eklemek istedikleriniz varsa ekleyebilirsiniz.

1.özgüveniniz sıfıra yakındır çünkü aynaya baktığınızda intihar etme isteği gelir

2.Fotoğraf çekilemezsiniz, selfie hele hiç çekemezsiniz. İnstagram hesabınız varsa bile kendi fotoğraflarınızı paylaşmazsınız.

3.Kendi telefonunuzda bile kendi fotoğrafınız yoktur. Genelde arkadaşların fotoğrafları vardır.

4.İnsanlar sizin üzerinizden empati yapıp Allaha şükrederler.

5. Hem tipsiz hem de sessiz bir tipseniz sınıftaki işyerindeki arkadaşlarınız bile sizi tanımaz.

6. Facebookta, twitterda, whatsappda profil fotoğrafınız sizin fotoğrafınız değildir.

7.hoşlandığınız bir kıza açılamazsınız açılsanızda cevabı seni arkadaş olarak görüyorum olur tipsizsin diyemediği için arkadaş olarak görüyorum der.

• Sokaktan iş yerine kadar hemen yerde ne çirkin suratsız karılar gördüm; ya yanlarında kocaları vardı ya da çocukları, ya da evlillik yüzükleri. Yani çirkin bile olsalar alıcıları vardı. Bu dünyada çirkin bile olsa yalnız kalmazsın, bir alıcın mutlaka çıkar...Sırf çirkin diye evde kalmış bir karı ben hayatımda görmedim duymadım... Güzellik anlayışı eksilerde sürünüp bu çirkinleri güzellikler perisi gibi gören kör erkekler oldukça, bu karılar da yalnız kalmazlar...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Ben erkeğim hocam bu ülkede damacanaya bile tecavüz ediliyor çirkin kadın kapış kapış gider tabi ama erkek için öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 3 Eylül 2024; 22:44:40 >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Be örneği karılar üzerinden verdim ancak bu durum erkekler için de geçerlidir. Nice şişko ve kısa erkeklerinde yanında karılar vardı el ele ve kolkola gezdikleri.. Neler var bu hayatta da haberin bile yok. Ne koca kafalılar, ne çirkinler, ne kepçe kulaklı öküz burunlu göbekli keltoş herifler var ve de yalnız değiller, kadınlarıyla beraberler, evliler...

para veya çaresizlik

Ben evlilikten bahsetmiyorum sevgililik için diyorum o dediklerin zengin olanlar için geçerli ayrıca 30 yaşına kadar sevgilim olmayıp evlensen ne fayda gençliğinde yaşayamacan sonuçta

Yaş konusunda hak veriyorum sana. Fakat doğal seçilim diye bir şey mutlaka vardır. Senin de, karşı taraftan nasıl bir beklenti içinde olduğun çok önemli. Karamsar olacak bir yanı yok bu işin. Fizyolojik olarak 30'lu yaşlarında kendini yorgun vs gibi hissdebilirsin. Ama hiç bir şey için geç değil. Karşına çok iyi biri çıkar, kafandaki saati bir anda sıfırlar.

• lostplanetp kullanıcısına yanıt

26 yaşımdayım ve hiç sevgilim olmadı şu an sevgilim olsa bile ilk sevgilimi 26 yaşında yapacağım bu bile eziklik göstergesi

• son madde her zaman doğru değil hocam

çirkin olup da özgüvenli ve ağzı laf yapan tipler de oluyor onlar kız konusunda bu kadar sorun yaşamıyorlar

ama tabi yamuk tipli olup da böyle bir karaktere sahip olmak da kolay değil
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Hocam ben bazen özgüvenli oluyorum mutluyum falan sonra aynaya bi bakıyorum o günüm hayatı sorgulamakla geçiyor

insan kendi iç dünyasına çok odaklanırsa genelde kötü oluyor sanki hocam
  • Up
  • Up
  • Up
  • Up
  • neden estetik olmuyon

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

vücudumda dismorfobik bozukluk yok genel olarak çirkinim

• Up
  • Yaş 27 hiç sevgilim olmadı, işsizim, boy 1.74, aile evinde yaşıyorum arabam yok, saçlar seyrelmiş durumda. Evlilik veya sevgiliye karşı umut kalmadı. İş bulamıyorum çünkü yaşadığım yerde iş imkanı az ne olacak bilmiyorum.

• StallionTR S kullanıcısına yanıt

Hocam benim saçlar gür yinede hiç sevgilim olmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.