Şimdi Ara

Çirkin olduğunu kabullenememek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 3 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 16
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 13
  • Ortalama Mesaj Aralığı 38 gün 10 saat 32 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 5
  • Favoriye Eklediklerim 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Maraz Alinin sağ kolu (13 mesaj) Mq8 F9Brute (3 mesaj) 11 52 7 (3 mesaj) İstanblue_34 (2 mesaj) ShibLeg (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (16 mesaj) Mobil (15 mesaj) Tablet (1 mesaj) Mini (3 mesaj)
  • @
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • 8.sınıftan önce tiple karıyla kızla işim olmazdı zaten. 8.sınıfta çok yakışıklı olduğumu farkettim. Bu 11.sınıfın ortalarına kadar devam etti. Arada bir kızlar da bana yürüyordu. Çirkindi ama hepsi. 2 3 kez teklif etmiştim hepsi kabul etmişti. 11.sınıfın ocak ayında bir kıza açıldım, kendi dönemimden bir kızdı. Konuştuğum biri var diyerek reddetmişti. İlk o zaman dedim lan acaba çirkin miyim diye. Bir de o kızı 10.sınıftayken 11.sınıfa giden bir çocukla görmüştüm çocuk baya tipsizdi.

11.sınıfın nisan ayında okuldan 9.sınıf bir kıza yazdım, kız benim taklidimi yapmış ertesi gün. Gidip dövmeyi düşündüm ama tuttum kendimi. 1 ay sonra yine okuldan 9.sınıf bir kıza yazdım. Beni tanımadan benimle tek kelime konuşmadan soğuğum diye reddetti. O günlerde sınıfımdan güzel bir kıza sormuştum çirkin miyim neden böyle oluyor diye. O da evet çirkinsin ama kafana takma bir gün birini bulacaksın demişti.

İşte o zaman anladım gerçeği. Üzülmüştüm baya. Dünyam başıma yıkılmıştı. Nasıl olurdu? Kendimi best of model'e katılacak kadar yakışıklı görürdüm. Boyum 180 civarıydı ve fittim. Cidden katılmayı düşünüyordum.

11.sınıfın yazında kendimi toparladım. Sonra okuldan bir arkadaşım beni Kadıköy'e çağırmıştı. Kendisi de dh'ye takılırdı arada. Ağır sorunlu bir çocuktu hahahhaha, neyse. Kadıköy burger king'de yemek yerken konu tip konusuna geldi. Buradaki en çirkin adamsın demişti. Gülüp geçmiştim beni kıskandığını düşünmüştüm. Sonra nargile kafeye gitmiştik. 3 kız vardı yan masada sürekli bizi kesiyorlardı. Arkadaşım da durup dururken ne kadar tipsizsin demeye başladı. Kızlar ona değil de bana bakıyor diye kıskandığını düşündüm. Güldüm baya.

12.sınıfın başlarında kendimi yakışıklı görmeye devam ettim. Kasım ayı gibi 10.sınıf kızlara yürüdüm. Hepsi reddetti. Mart ayına kadar 10.sınıf ve 11.sınıf kızlara yürüdüm. Hepsi reddetti. Adım çıktı zaten o ara. Çirkin olduğumu o zaman da anladım.

Mayıs ayında connected2.me'den tanıştığım bir kızla buluşmaya İstanbul'dan İzmit'e gittim. Kızı öpüp durdum o da beni öptü. Bir ara dudaklarına yapışacaktım yanağını çevirdi yanağını öptüm. 1 hafta sonra mesajlarıma cevap vermedi. Yine lan tipsizim galiba diye düşündüm.

12.sınıf bitti tatile çıktım. Orada biri benim yaşımda diğeri benden büyük 2 kıza hafiften yürüdüm hepsi olumlu cevap verdi. Sonra anladım ki tatil bölgesi olduğu için öyleydi.

Mezuna kaldığım sene 2 kızdan ret yedim. Ama o sıra ders çalıştığımdan pek takmadım durumu. Düşünmemeye çalıştım çirkin miyim diye. 1 sene gerçekten düşünmedim çirkinlik konusunu.

Üniversitede ise hiç bu kadar gururum kırılmadı. Ümit verip yarı yolda bırakan oldu. Normal facede yazışırken engelleyen oldu. Bir dakika konuşabilir miyiz dediğimde benimle mi??!! diye bağıran oldu. Oldu da oldu. Zaten fakültedeki kız denen yaratıklar bana sapık diyormuş, arkadaşım söyledi.

Kaç defa neden çirkinim diye ağladım bilmiyorum. Hala gerçeği kabullenemiyorum. Herkes yakışıklı olacak diye bir şey yok tamam ama neden çirkinim diye üzülüyorum. Arada bir aynaya bakınca bu kadar yaşadığım kötü olaya rağmen aslında fena değilim diyorum. Geçenlerde bir şey okudum. İnsan kendisini olduğundan 5 kat daha güzel görürmüş. Sanırım gerçek. Büyüklerimiz boşuna dememiş kendini beğenmeyen insan çatlar diye. Beynin bir tür savunma mekanizması bu. Az bir şey elim yüzüm düzgün olsa kız denen vajinalı yaratıklar bana şans verirdi.

Çirkin insanlar çirkinliklerin nasıl kabul ediyorlar? Hiç üzülmüyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet: yakışıklıyım yok tipsizim yok ya yakışıklıyım hayır be tipsizim aslında yakışıklıyım ya ama yok abi ben tipsizim

• Cok merak ettip tipini ozelden atabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Cok merak ettip tipini ozelden atabilir misiniz?

O kadar foto attım hiç mi görmedin hocam.
  • Şimdi arkadaşım sen aynada kendini xy olarak görüyorsun ya , insanlar ise seni yx olarak görüyor . Ayna'da yüzün başkadır. Olur böyle şeyler dert etme .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je m.appelle

quote:

Kiz misiniz erkek mi?

• quote:

quote:

quote:

Kiz misiniz erkek mi?

Okumadın galiba yazdıklarımı. Kız olsam ve kızlara teklif ettiğimde ret yesem neden üzüleyim? Heterodur der geçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mq8 F9Brute

Şimdi arkadaşım sen aynada kendini xy olarak görüyorsun ya , insanlar ise seni yx olarak görüyor . Ayna'da yüzün başkadır. Olur böyle şeyler dert etme .

İyi de ne alaka? İnsanı güzel yapan şey yüz hatları, burun çene göz vs. altın orana yakınlığı değil mi?
  • quote:

quote:

Şimdi arkadaşım sen aynada kendini xy olarak görüyorsun ya , insanlar ise seni yx olarak görüyor . Ayna'da yüzün başkadır. Olur böyle şeyler dert etme .

İyi de ne alaka? İnsanı güzel yapan şey yüz hatları, burun çene göz vs. altın orana yakınlığı değil mi?

Elbette o konuda hem fikiriz . Amma velakin senin aynada gördüğün yüz hatlarının belirginliği ile benim senin yüzünde gördüğüm yüz hatlarının belirginliği farklı .

Örneğin ben kendimi donanım haber profil resmimdeki gibi görürüm mesela çene yapısını . Ama gerçekte görünen çene yapıma en uygun olan bu resim . Çirkin olduğunu kabullenememek...

Anlatabildim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 17 Mart 2017; 8:45:3 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kiz misiniz erkek mi?

Okumadın galiba yazdıklarımı. Kız olsam ve kızlara teklif ettiğimde ret yesem neden üzüleyim? Heterodur der geçerdim.

Baslikta ozeti vardi devamini okuma gerehi duymadim eger fotonuzu hemen atmazsaniz malesef yorumlayamayacgim.

• quote:

quote:

quote:

Elbette o konuda hem fikiriz . Amma velakin senin aynada gördüğün yüz hatlarının belirginliği ile benim senin yüzünde gördüğüm yüz hatlarının belirginliği farklı .

Örneğin ben kendimi donanım haber profil resmimdeki gibi görürüm mesela çene yapısını . Ama gerçekte görünen çene yapıma en uygun olan bu resim . Çirkin olduğunu kabullenememek...

Anlatabildim sanırım

İnsanın kendisini aynada güzel görmesinin nedeninin bu olduğunu sanmıyorum. Tamamen beynin oynadığı bir oyun. Kendini beğenmeyen insan mutsuz olur. Bu yüzden böyle bir adaptasyon geçirmişiz. Dışarıdan biri söylemedikçe çirkin olduğumuzu fark etmiyoruz. O kızlara yavşamasam şuan kendimi hala yakışıklı görürdüm muhtemelen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatabildim sanırım

İnsanın kendisini aynada güzel görmesinin nedeninin bu olduğunu sanmıyorum. Tamamen beynin oynadığı bir oyun. Kendini beğenmeyen insan mutsuz olur. Bu yüzden böyle bir adaptasyon geçirmişiz. Dışarıdan biri söylemedikçe çirkin olduğumuzu fark etmiyoruz. O kızlara yavşamasam şuan kendimi hala yakışıklı görürdüm muhtemelen.

Valla bilemeyeceğim hocam . Dışarıdakilerin düşüncesi o ise doğrudur . Benim yüzüm kemiksidir başkası daha sempatik yüz sever o yüzden çekici gelmiyor olabilirsiniz . Ek olarak şunu unutmayın kimse kendini beğenmez .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatabildim sanırım

Valla bilemeyeceğim hocam . Dışarıdakilerin düşüncesi o ise doğrudur . Benim yüzüm kemiksidir başkası daha sempatik yüz sever o yüzden çekici gelmiyor olabilirsiniz . Ek olarak şunu unutmayın kimse kendini beğenmez .

Mütevazi görünmek için öyle diyorlar. Herkes beğenir kendini. DH gibi asosyal, loser tiplerin yoğun olduğu ortamda bile herkes yakışıklıyım diyor.

• hiçbir kıza mesaj atmıyorum,üniversitede de yanlarına gitmiyorum.onlar da benim yanıma gelmiyor.ama konuştuğum zaman terslemiyorlar,bayağı sohbeti ilerletiyorlar.Ben de çirkin olduğumu düşünüyorum evet düşündükçe acı verici istediğin kişinin seni istememesi hatta senden iğrenmesi falan.Bende müziğe , sanata yöneldim.Tipimle bu dünyaya bir şey bırakamayacağım bari eserlerim yaşasın diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanblue_34

hiçbir kıza mesaj atmıyorum,üniversitede de yanlarına gitmiyorum.onlar da benim yanıma gelmiyor.ama konuştuğum zaman terslemiyorlar,bayağı sohbeti ilerletiyorlar.Ben de çirkin olduğumu düşünüyorum evet düşündükçe acı verici istediğin kişinin seni istememesi hatta senden iğrenmesi falan.Bende müziğe , sanata yöneldim.Tipimle bu dünyaya bir şey bırakamayacağım bari eserlerim yaşasın diye düşünüyorum

Ben bir kıza yazdığımda soğuk cevaplar veriyorlardı. Sanırım umutlandırmamak için.
  • No ss no güven Joe

• Kız denen vajinalı yaratıklar

Kız denen vajinalı

Kız denen

Kız

Kız denen

Kız denen vajinalı

Kız denen vajinalı yaratıklar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İstanblue_34

hiçbir kıza mesaj atmıyorum,üniversitede de yanlarına gitmiyorum.onlar da benim yanıma gelmiyor.ama konuştuğum zaman terslemiyorlar,bayağı sohbeti ilerletiyorlar.Ben de çirkin olduğumu düşünüyorum evet düşündükçe acı verici istediğin kişinin seni istememesi hatta senden iğrenmesi falan.Bende müziğe , sanata yöneldim.Tipimle bu dünyaya bir şey bırakamayacağım bari eserlerim yaşasın diye düşünüyorum

Ben bir kıza yazdığımda soğuk cevaplar veriyorlardı. Sanırım umutlandırmamak için.

Dogru olan da o zaten hocam umut verip daha fazla aci cektireceklerine bir defadan kurtuluyorsun.bu arada aklima geldi final xamani ust siniftan bir kiza yazmistim o da terslemisti beni

• Blok nedeni: Anne Babasına Saygısı Olmayan Bir Gereksiz. Bloğu kaldır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşırmadim şu konuyu açana bi git be kardeşim şu forumdan kabak tadı vermeye başladın artık. Senin sevgilin olmamışmıydi hem geçen yaziyodun . Sen sapıksin ayrica kızlardan çıplak foto istiyodun umarım bi gün dayak yersin . Ne yazdin ona da bakmadim blokladiğim için zaten hep ayni şeyler yüzsüz.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.