Şimdi Ara

çıpura tane 5.99 tl carrefoursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşın dediği doğru. Carrefoursa bayat balığı tezgahtan çekmek yerine seve seve müşterilerine geçirerek satabilecek yöneticilere sahip dandik marketimsi.

Zaten balık ve et reyonunda çalışanlar bildiğin pazar esnafından batmış kimselerin çalıştığı yerler.

Bizim burda bir tanesi var balıkları temizlettikten sonra bahşiş vermezsen suratına öyle bir bakıyor ki, içinden ana avrat küfür ettiğini anlıyorsun

Balık temizletince bahşiş verme dandikliğinide anlamıyorum.

Balık temizletince bahşiş ver, fakat et ve ya şarküteride kıyma çektir , pastırma kestir ona yok.

Zaten yapması gereken işi yapıp birde üstüne para isteme küstahlığı.
  • Online da alırsam temizliyor lar mı agalar not eklesek pulları falan temizler mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasansio kullanıcısına yanıt
    büyük balıklar temızlenır küçükler mağaza durumuna göre temizlenir diye yanıt vermişlerdi facebooktan birine
  • Carrefour’un bayat ürünlerini almak isteyen varsa alabilir tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651

Carrefour’un bayat ürünlerini almak isteyen varsa alabilir tabi.
    Arkadaşın dediği doğru. Carrefoursa bayat balığı tezgahtan çekmek yerine seve seve müşterilerine geçirerek satabilecek yöneticilere sahip dandik marketimsi.

Zaten balık ve et reyonunda çalışanlar bildiğin pazar esnafından batmış kimselerin çalıştığı yerler.

Bizim burda bir tanesi var balıkları temizlettikten sonra bahşiş vermezsen suratına öyle bir bakıyor ki, içinden ana avrat küfür ettiğini anlıyorsun

Balık temizletince bahşiş verme dandikliğinide anlamıyorum.

Balık temizletince bahşiş ver, fakat et ve ya şarküteride kıyma çektir , pastırma kestir ona yok.

Zaten yapması gereken işi yapıp birde üstüne para isteme küstahlığı.

• kıladam kullanıcısına yanıt
    Almiyak mi yani , bayatmi bu cipuralar

• 9 tl iken de almıştım çok ufak oluyor, kafayı çıkartınca kuş kadar kalıyor..1 porsiyon 2 tane olarak düşünün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansio

Almiyak mi yani , bayatmi bu cipuralar
    online asla alma,

gidip bakacaksan , gözlerine bak. parlak mı , ( parlak olmalı) . balığın etine parmağını bastırabiliyorsan bastır ..bastırdığın yer saniyeler içinde aynı konumununa gelmesi lazım. batık kalmaması lazım.

Şansına belki tazede olabilir

Tamamdır 👍

• Online dan iki kez aldım ikisinde de balıklar tazeydi ve güzel temizlenmişti
    Aynı zamanda soğuk bi şekilde teslim edildi bulunduğunuz carefoursa ya bağlı sirkülasyonlu yerler taze oluyor genelde

Karfur'un idari kısmında kesinlikle bir vurdumduymazlık var hem de yıllardır! 15 yıl önce bile mağaza müdürü ile görüşmek istiyorum, dendiğinde, müdür Fransız, siz onun dilini biliyor musunuz, demişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizlenmiş karadeniz somonun fiyatı da 26 TL gibi bir şeydi. Bence iyi fiyat. Yalnız balığı bütün olarak satıyorlar o da yaklaşık 3 kg kadar geliyormuş. İsterseniz dilimlenmiş olanından alabilirsiniz dediler ama dilim olduğu fileto olmadığı için tercih etmedim fiyatına da dikkat etmedim.
    online şikayet formu doldurun 2-3 gün içinde dönüş yapıyorlar
  • haber veren sağolsun 5 tane aldım afiyetle yedik.gayette tazeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Karfur'un idari kısmında kesinlikle bir vurdumduymazlık var hem de yıllardır! 15 yıl önce bile mağaza müdürü ile görüşmek istiyorum, dendiğinde, müdür Fransız, siz onun dilini biliyor musunuz, demişlerdi.
    şu bir işi çözmek için mağaza müdürüyle görüşmek isteyen anormal arkadaşlardan birisin galiba sende
  • Fransız falan kalmadı,müdürlerin hepsi Türk artık...
  • Bu 200-300 gr diyo,4 tanesiyle doyarmıyız 1 kişi

• Biz de yararlandık haber veren arkadaşa teşekkürler. Gayet lezzetliydi.

• barscetn kullanıcısına yanıt
    Cumhur Reis ile mi görüşelim kim sorumluysa onunla görüşecez tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Biz de yararlandık haber veren arkadaşa teşekkürler. Gayet lezzetliydi.
    temizleme yapıyorlarmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.