Bildirim
çıpura tane 5.99 tl carrefoursa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Online da alırsam temizliyor lar mı agalar not eklesek pulları falan temizler mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
büyük balıklar temızlenır küçükler mağaza durumuna göre temizlenir diye yanıt vermişlerdi facebooktan birine -
Carrefour’un bayat ürünlerini almak isteyen varsa alabilir tabi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın dediği doğru. Carrefoursa bayat balığı tezgahtan çekmek yerine seve seve müşterilerine geçirerek satabilecek yöneticilere sahip dandik marketimsi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651
Carrefour’un bayat ürünlerini almak isteyen varsa alabilir tabi.
Zaten balık ve et reyonunda çalışanlar bildiğin pazar esnafından batmış kimselerin çalıştığı yerler.
Bizim burda bir tanesi var balıkları temizlettikten sonra bahşiş vermezsen suratına öyle bir bakıyor ki, içinden ana avrat küfür ettiğini anlıyorsun
Balık temizletince bahşiş verme dandikliğinide anlamıyorum.
Balık temizletince bahşiş ver, fakat et ve ya şarküteride kıyma çektir , pastırma kestir ona yok.
Zaten yapması gereken işi yapıp birde üstüne para isteme küstahlığı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almiyak mi yani , bayatmi bu cipuralar
9 tl iken de almıştım çok ufak oluyor, kafayı çıkartınca kuş kadar kalıyor..1 porsiyon 2 tane olarak düşünün. -
online asla alma,quote:
Orijinalden alıntı: hasansio
Almiyak mi yani , bayatmi bu cipuralar
gidip bakacaksan , gözlerine bak. parlak mı , ( parlak olmalı) . balığın etine parmağını bastırabiliyorsan bastır ..bastırdığın yer saniyeler içinde aynı konumununa gelmesi lazım. batık kalmaması lazım.
Şansına belki tazede olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır 👍
Online dan iki kez aldım ikisinde de balıklar tazeydi ve güzel temizlenmişti
Aynı zamanda soğuk bi şekilde teslim edildi bulunduğunuz carefoursa ya bağlı sirkülasyonlu yerler taze oluyor genelde
Karfur'un idari kısmında kesinlikle bir vurdumduymazlık var hem de yıllardır! 15 yıl önce bile mağaza müdürü ile görüşmek istiyorum, dendiğinde, müdür Fransız, siz onun dilini biliyor musunuz, demişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temizlenmiş karadeniz somonun fiyatı da 26 TL gibi bir şeydi. Bence iyi fiyat. Yalnız balığı bütün olarak satıyorlar o da yaklaşık 3 kg kadar geliyormuş. İsterseniz dilimlenmiş olanından alabilirsiniz dediler ama dilim olduğu fileto olmadığı için tercih etmedim fiyatına da dikkat etmedim. -
online şikayet formu doldurun 2-3 gün içinde dönüş yapıyorlar -
haber veren sağolsun 5 tane aldım afiyetle yedik.gayette tazeydi -
şu bir işi çözmek için mağaza müdürüyle görüşmek isteyen anormal arkadaşlardan birisin galiba sendequote:
Orijinalden alıntı: maliyeci18
Karfur'un idari kısmında kesinlikle bir vurdumduymazlık var hem de yıllardır! 15 yıl önce bile mağaza müdürü ile görüşmek istiyorum, dendiğinde, müdür Fransız, siz onun dilini biliyor musunuz, demişlerdi. -
Fransız falan kalmadı,müdürlerin hepsi Türk artık... -
Bu 200-300 gr diyo,4 tanesiyle doyarmıyız 1 kişi
Biz de yararlandık haber veren arkadaşa teşekkürler. Gayet lezzetliydi.
Cumhur Reis ile mi görüşelim kim sorumluysa onunla görüşecez tabiki.
temizleme yapıyorlarmı ?quote:
Orijinalden alıntı: Sah!n
Biz de yararlandık haber veren arkadaşa teşekkürler. Gayet lezzetliydi.
En Beğenilen Yanıtlar

Arkadaşın dediği doğru. Carrefoursa bayat balığı tezgahtan çekmek yerine seve seve müşterilerine geçirerek satabilecek yöneticilere sahip dandik marketimsi.
Zaten balık ve et reyonunda çalışanlar bildiğin pazar esnafından batmış kimselerin çalıştığı yerler. Bizim burda bir tanesi var balıkları temizlettikten sonra bahşiş vermezsen suratına öyle bir bakıyor ki, içinden ana avrat küfür ettiğini anlıyorsun ![]() Balık temizletince bahşiş verme dandikliğinide anlamıyorum. Balık temizletince bahşiş ver, fakat et ve ya şarküteride kıyma çektir , pastırma kestir ona yok. Zaten yapması gereken işi yapıp birde üstüne para isteme küstahlığı. |
Cumhur Reis ile mi görüşelim kim sorumluysa onunla görüşecez tabiki.
|
Karfur'un idari kısmında kesinlikle bir vurdumduymazlık var hem de yıllardır! 15 yıl önce bile mağaza müdürü ile görüşmek istiyorum, dendiğinde, müdür Fransız, siz onun dilini biliyor musunuz, demişlerdi.
|
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- burger crush
- bim çiğköfte fiyatı
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- atasun optik cam fiyatları
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X