Şimdi Ara

Cips ve Bisküvi Tarzı Şeyleri Yemiyoruz. Gel Sende Bu Tehlikelerden Uzak Dur! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
5
Favori
7.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haftada 1 kektir buskuvidir yiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

2 aydır ekmeği bıraktım değişim inanılmaz....

Göbek vardı spor yaptığım halde ekmeği bırakınca tamamen gitti ve az biraz olan tembellik de bitti :)

Bu gönderiyi bilinç altı mesajı için koyayım buraya dünden :)

Cips ve Bisküvi Tarzı Şeyleri Yemiyoruz. Gel Sende Bu Tehlikelerden Uzak Dur!

şöyle bisiklet sürmek hayalim. Çocukken her yere bisikletle giderdik ne zevkliydi ya. Şimdi herkes araba sevdası peşinde bisiklet sürecek arkadaş bulunamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulldozer

Kardes iyi demissinde ben vending isi yapiyorum. Okullara hastanelere makineleri yerlestirip. Her gun dolduruyoruz. Bu sektor biter biz ac kaliriz. Bizede yazik degilmi ?? Bakkaldan aldiginiz yada benim makinelerimden aldiginiz hic bir urunun sagliga faydasi yok zaten. Ama bu sadece cikolata degil yada biskuvi. Sen nie sadece bunlara takildin. Aldigin pismaniyeden tut ictigin meyve suyunu kadar hepsinzararli. Koruyucu maddeli hatta sut bile peynir bile. Sadece cikolata ve biskuvi ile kurtulamazsin. Ot gibi yazaman lazim

Merak etme aç kalmazsın. Kadın milleti abur cuburu sever. Eminim erkeklerden daha çok bağımlılar.

• Bisküvi yerine kuru üzüm+leblebi ye geçtim. Çok azı yetiyor. Acıktırmıyor ve sağlıklı. Deneyiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pırafiterol serbest mi?
  • Ekmek, şeker, cips ve türevleri gibi şeyleri bırakıp sağlıklı bir şekilde beslenirseniz iştahınızı kontrol etmeniz aşırı derecede kolay olur, fazla yemek yeme şansınız olmaz. Ayrıca aşırı bağımlısı olanlar bir süre dayanınca artık duruma alıştıklarını ve sürecin daha kolay olduğunu görecekler.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Genel kanı: Yani fiziksel olarak eksiklik yok gibi. Ancak manevi olarak bir şeyler eksik. Genel olarak puan 10/6.5

• quote:

Orijinalden alıntı: kanguru_kesesi

Genel kanı: Yani fiziksel olarak eksiklik yok gibi. Ancak manevi olarak bir şeyler eksik. Genel olarak puan 10/6.5

Sorun şu, tipe bakıp nasıl manevi eksikliği tespit edebildiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

2 aydır ekmeği bıraktım değişim inanılmaz....

Göbek vardı spor yaptığım halde ekmeği bırakınca tamamen gitti ve az biraz olan tembellik de bitti :)

Bu gönderiyi bilinç altı mesajı için koyayım buraya dünden :)

Cips ve Bisküvi Tarzı Şeyleri Yemiyoruz. Gel Sende Bu Tehlikelerden Uzak Dur!

şöyle bisiklet sürmek hayalim. Çocukken her yere bisikletle giderdik ne zevkliydi ya. Şimdi herkes araba sevdası peşinde bisiklet sürecek arkadaş bulunamıyor.

Aslında siz yine binmeye devam edin, insanlar günden güne bilinçleniyor sayıları az da olsa... Hemen her şehrin bisiklet kulüpleri var, haftada bir kaç gün toplanıp birlikte sürüş yapıyorlar... En basiti Diyarbakır'da bile Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak üzere yüzlerce bisikletli bir araya gelip birlikte sürüş yapıyorlar, hafta sonu dağlara taşlara uzak yerlere piknikli mangallı şekilde :)

Theo güzel bir tipin var. Tipsiz gormemissin sen. Zaten öküz gibi bisiklet suruyorsun çok değil yediklerine biraz dikkat etsen kilo sorununda hiç olmaz gobegide halletmissin zaten dediğine göre. Bisiklet inanılmaz kalori yaktiriyor, bisiklet sürerek bir ayda tam 10 kilo vermistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Theo güzel bir tipin var. Tipsiz gormemissin sen. Zaten öküz gibi bisiklet suruyorsun çok değil yediklerine biraz dikkat etsen kilo sorununda hiç olmaz gobegide halletmissin zaten dediğine göre. Bisiklet inanılmaz kalori yaktiriyor, bisiklet sürerek bir ayda tam 10 kilo vermistim.

Bisiklet kilo sorununa çözüm olmakla kalmıyor, resmen hayatınıza enerji veriyor... Az uyuyorsunuz, tembellikten kurtuluyorsunuz çünkü bisiklet testeron hormonu salgılatıyor, en büyük kas kitlesi bacaklarda olduğu için... O nedenle batı ülkeleri günlük yaşamda hep bisiklet kullanıyor...

Yorum için teşekkürler, boy kilo oranı aslında sorunlu değil gibi... 1.86 boy 79 kg... O da bisiklet ve beslenme bir arada olursa çok daha kaliteli oluyor yaşamlar...

Efendim "elfabe" kitabına bakarak yazdım. Tabiki soylediklerim öznel yargilardir. Katilmayabilirsiniz.

Theo bana tavsiye edebileceğin iş gorucek bütçeye uygun bisiklet varmı. Gerçi lanet İstanbul sokaklarında ne kadar mümkün rahatca bisiklet sürmek onu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kanguru_kesesi

Efendim "elfabe" kitabına bakarak yazdım. Tabiki soylediklerim öznel yargilardir. Katilmayabilirsiniz.

Öğrencilerinizin sonucunu aktardığınızı sanıyordum, en son konu orada kapanmıştı... :) maneviyat konusunda ise gerçek hayat ve foruma aksettirilenler tam olarak yansıtmayabilir gerçekleri, sonuçta şimdi sanal bir profil üzerinden manevi tespitler yapmaya çalışıyorsunuz pek sağlıklı olmayabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Theo bana tavsiye edebileceğin iş gorucek bütçeye uygun bisiklet varmı. Gerçi lanet İstanbul sokaklarında ne kadar mümkün rahatca bisiklet sürmek onu bilmiyorum

Yıllarca İstanbul'da pedallamış biri olarak bence çok sorun değil İstanbul... Hibrit almanı öneririm... Salcano City Sport Hd modelleri, Ya da Carraro Sportive modelleri...

İkinci ellerini 500-1000 arası bulabilirsin...

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Cay niye icmiyorsun mubarek, zararli bir sey degil ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlıklı beslenme kararı almam ile birlikte, 17.02.2018 tarihi itibari ile bu tarz sağlıksal olarak herhangi bir fayda sağlamayan bütün besin gıda ve içeceklerden kullanmayı bıraktım. Yapılamayacak şey değil.

Sadece ayda yılda bir kere bir tadımlık alınabilir, ancak her gün bir paket bisküvi tüketmenin faydası değil zararı olduğu kanıtlanabilir birşey. bunu unutmamak gerekir.
  • indirme linki vermemişsin ?
  • Ben de varım. Ama ikamesi ne olacak onu de hele, cipsin ikamesi kuruyemiş ateş pahası.
  • Şekerli şeylerden vazgeçemem ben; umarım isteyenler başarabilir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.