Şimdi Ara

çipli kartuş doldurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı kartuşlarda çip bulunmaktaymış bu sebepten dolayıkartuş bitince kendimiz odoldursakta çalışmöıyormuş. yeni kartuşlarda malum ürünün yarı kadar ediyor. maliyet buda çok önemli. bu kartuşları doldurabilmek için ne yapmalıyız biraz bilgi verebilir misiniz?

• SLM SANIRSAM ÇİP KISMI PÜSKÜRTME YAPILAN YERDE YANİ MÜREKKEBİN ÇIKIS KISMINDA DOLUM YAPARKEN ŞIRINGAYI (İGENYİ) FAZLA İÇİNE İTMEMEYE ÖZEN GÖSTER
  • Çipli kartuşlara dolum yaptırmaktansa özellikle Caretta markalı muadil kartus kullanmanızı tavsiye edebilirim.İçindeki mürekkebin kalitesi cihazla uygun özellikte.Fiyat olarakta orjinal kartuş'a göre avantajlıdır. Epson Stylus Color 2 yazıcının orjinal 2 kartusu 48 € iken carettada aynı cihaz için kartuşlar 21 Ytl idi.Araştırmanızda fayda var.Office 1 store mağazalarında caretta karuşları bulabilirsiniz.
  • peki şöyle sorayım büyük olasılık çipli kartuşa sahip bir yazıcı alcagım. ama sayfa başına mürekkep maaliyeti çok fazla olcak..bu maliyeti nasıl düşürebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

peki şöyle sorayım büyük olasılık çipli kartuşa sahip bir yazıcı alcagım. ama sayfa başına mürekkep maaliyeti çok fazla olcak..bu maliyeti nasıl düşürebiliriz

Selam Dostum,

Ne yazici alacaksan al ama , kartuslarin bitince aglamamak icin, verdigim adrese bir bak. Bu kartuslarla uyumlu bir yazıcı tercih et.
    Ben de tanesi 11 YTL den 6 renk kartus aldim. Hangisi biterse doldurup doldurup kullaniyorum. resetleyici falan gerekmiyor.
    Su ana kadar uretilmis en sorunsuz ve ucuz kartus çözümü. Murekkepler de 1. sinif fotograf murekkepleri.
    ADI : DOLAN KARTUŞ ADRESİ : www.DolanKartus.com

Sevgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon Yazıcı Çip Resetleyici
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.