Şimdi Ara

cinsel istismarı önlemek için yapılması gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ülkede ne yazıkki tecavüz ve taciz olayları çok yaşanıyor.bunları önlemenin bir çok yolu var.öncelikle devletin bu kafayı değiştirmesi gerek.kanunlar zaten kötü ama ehitim olmadığı için bu olaylar yaşanıyor.

bu olayların çözümü ise hayat kadınlarının ücreti 10 kat falan ucuzlaması gerek ki milletin cinsel açlığı azalsın.insanlar karnını zor doyururken 1 günlük maaşı zor toplandığı 50 tlye en kötü faişelerle 10dk birlikte olmak büyük lüks çoğu insan için.fiyatlar düşse herşey çözülecek aslında ama bu devletle çok zor işte.gelçi bu devletle bu imkansız gibi,aksine fiyatları artırmaya çalışırlar fuhuş azalsın diye.

bazı insanlar seks yapamaz utanır veya başka sebeplerden dolayı yapamazlar.bu ileriki yaşlarda cinsel taciz hatta tecavüze bile yol açabilir.bunun çözümü ise ailenin ilgilenmesi ve gerekirse psikolojik destek alması.buda ne yazıkki aile ilişkilerimizde bu konuları konuşmak bile çok görülmez.ergenliğe giren çocukları şöyle 2 saatliğine falan mektebe götüreseler aslında iş kökten çözülür.

aslında çözüm çok basit ama bu kafayla çözüm falan olmaz.en azından kendi çocuklarımıza iyi ilgilenerek azaltabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 26 Mayıs 2016; 21:53:31 >

• Bence anaokulundan itibaren cinsel eğitim verilse bile yeter.
  • Mekteb yazınca aklıma bi zorno geldi. Çocuk gazetedeki yarı çıplak kadına bakıp mast yapıyordu. Dayısı geldi ne yapıyorsun falan. Mast dedi. Sonra gel seni mektebe götüreyim falan derken sonra iş kopuyor zaten. 3 kadınla ilişkiye giriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer birine tecavüz edecek olan varsa gitsin bir hayat kadınına. günahını filan düşünmeyin. sonunda gidip tecavüz ediyorsunuz. kaç tane çocuk tecavüze uğruyorda sessiz kalıyor. gidin hayat kadınına insanların hayatını karartmayın.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    çok haklısın hocam ama bu ülkede böyle bişeyi herkes yapamıyor.insanlar karnını zor doyururken 1 günlük maaşı zor toplandığı 50 tlye en kötü faişelerle 10dk birlikte olmak büyük lüks çoğu insan için.fiyatlar düşse herşey çözülecek aslında ama bu devletle çok zor işte.
  • Ülkenin başkenti Ankarada olan, haftalık düzenli doktor kontrolünden geçen hayat kadınlarının bulunduğu, kapısında giriş kurallarının yazdığı ve geçiş noktasında polislerin bekleyip, turnikeli geçiş sisteminin olduğu Ankara genelevini yıkıp kapattılar. Belki şehrin içinde olması yanlış olabilirdi fakat şehrin dışına yapılıp, gerekli bilgilendirme eski genelev kapısında sağlanabilirdi. Devlet ve belediye kontrolünde olan böyle bir işletmeler birliğinin yıkılması ve bu işin herkesin parekendesi haline getirilmesini sağlarsınız tacizde olur tecavüzde.. Herkes sen ben gibi nefsine hakim olabilen insanlar değil, bu insanların olağan ihtiyaçlarını karşılaması için neredeyse Türkiye'nin her şehrinde olan ve yasal yollardan güvenlikli çalışan genelevlerin kapatılmaması gerek!

• Belki bunun sebebi kızların daha açık giyinme sevdasıdır. Sonuçta eskiden bu olaylar daha azdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO SERAMİK KAPLAMA FAYDALI MI?
    6 yıl önce açıldı
    AŞK ACISI VE YAPILMASI GEREKENLER
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • devletin ücretsiz şişme bebek,kayganlaştırıcı,yapay vajina falan dağıtması lazım
  • Neyi önlüyosun ki abi 45 kişiye tecavüz ediliyo aile bakanı çıkmış ''bi kereden bişe olmaz'' tarzında konuşmalar yapıyo daha milleti temsil edenler bu kafadaysa insanlar ne yapabilirki önlemek için
  • M4A1-S kullanıcısına yanıt
    oda olabilir belki
  • Olay cinsel aclik olsa dedigin cozum olur. Tecavuz edecek adam her turlu iliskiye girer ir sekilde. Tecavuz taciz olayi biraz sapiklikla alakali. Normal saglikli bie düşünce degil yani.

Bunun önlenmesi kolay bir yol o kadar zor degil. Önlenmek istense onlenir yani.

Bir de bu tarz durumlar genel bir guvenlik zafiyetinden kaynaklaniyor. Hindistan gibi ulkeyiz. Muz cumhuriyeti diye bosuna denmiyor.

Kadinlara taciz tecavuz erkeklere saldırı gasp vs.

Gelismemis ulkelerde olur boyle seyler. Ortalik keko tirrek dolu. Bu adam senden para ister karıya kiza laf atar yiyecek gibi bakar. Gelir sana firsat bulur bicak ceker firsat bulur kizi taciz eder tecavuz eder.

Tecavuz taciz eden kesime bakin alayi alt tabaka. Ust tabaka olanlar zaten sapim ruhlu oluyor pedofili falan oluyor.

Bu ust tabaka kesim zaten hayat kadiniyla isini görür ama sapik olunca oglanciliga falan kayiyor. Bu nasil cozulue bilemem ama alt tabakanin cozumu belli ve basit.

• EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

eğer birine tecavüz edecek olan varsa gitsin bir hayat kadınına. günahını filan düşünmeyin. sonunda gidip tecavüz ediyorsunuz. kaç tane çocuk tecavüze uğruyorda sessiz kalıyor. gidin hayat kadınına insanların hayatını karartmayın.

Kadına giderse günah hocam. Bilerek isteyerek gidiyor sonuçta. Ama tecavüz edince tahrik etti oluyor. Açık giyinmeseydi, tek başına gezmeseydi, bu saatte dışarı çıkmasaydı oluyor.

Şu güncel olayda forumda bile bir sürü sapık olduğu ortaya çıktı. Olayın mağdurunu hayatında görmemiş insan kızda hiç suç bulan yok, açık giyinmeseydi yazmış. Başkası erkek arkadaşının yanına gidiyordu yazmış.

Yani bunların inancına göre karıya gitmek günah. Tecavüz serbest. Ya bunlar müslüman değil ya ben değilim.

• Adama bak. 3 liraya işini görme peşinde :D

• forum bozulmuş alıntı yapamıyorum hergün onlarca çocuk cinsel tecavüze uğruyor o çocuklardamı açık giyiniyor bilader? çocuk lan çocuk.

• mesele o değilki sen çok yanlış anlamaışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

forum bozulmuş alıntı yapamıyorum hergün onlarca çocuk cinsel tecavüze uğruyor o çocuklardamı açık giyiniyor bilader? çocuk lan çocuk.

Ben de bunu anlatmaya çalıştım. Yanlış anladın herhalde. Yada birkaç gündür forumu takip etmiyorsun. Arada ülke gündemine de gir bak. Ne zaman taciz tecavüz olayları olsa birileri mağduru suçlu ilan etmeye kalkıyor. Bunlar potansiyel sapıktır işte. Hatta insan içinde böyle sapıklıklar barındırabilir ama bunları forum ortamında bile söylemeye çekinmiyorsa onun sapıklığı potansiyeli geçmiştir.

Bu forum yine bir nebze nezih. Bazı haber sitelerine girip taciz tecavüz haberlerinin altındaki yorumları oku. Yorumların yarısından irin akıyor. Bu sapkın yorumlar da bir sürü insan tarafından beğeniliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.