Şimdi Ara

AŞK ACISI VE YAPILMASI GEREKENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bazı şeyler hakkında danışmak ve içimi dökmek istiyorum

Şuan bir kıza aşık oldum ve tam 1 aydır işte onunla ilgileniyorum.Ona yakın olmaya çalışıyorum ama bana dün kesin kararını aldığını ülkesine döneceğini söyledi .Ben o an şok oldum çünkü onu okadar seviyorumki anlatamam hersabah kalkınca başağrısıyla uyanıyorum içim onu düşününce cız ediyor kalbim hızlı atmaya başlıyor bana daha önce hiç böyle olmamıştı .KIz koreli ve dil okuluna gitmekteyiz.

Dün bir delilik yaparak gece onu 11 e kadar metronun önünde bekledim çünkü bir aşk mektubu yazmıştım ve ona verecektim.Fakat onu göremedim .Arkadaşlar kız artık benim ondan hoşlandığımı anladı ama bir türlü söyleyemedim.BU yüzden mektup yazdım vericem .Ama sonunda o ülkesine gidicek ve ben ona deliler gibi aşığım gereekirse onun için ülkesine bile giderim .Benim korkum ya kabul etmesse LÜTFEN ARKADAŞLAR BU AŞK ACISI NASIL DİNER ..DAYANAMIYORUM SİGARA İÇMEZDİM BU YAŞIMA KADAR DÜN 3 TANE SİGARA İÇTİM YANİ SİGARAYA BAŞLADIM .Yaşımda küçük değil 25 kızınki 27 Ve onunla evlenmeyi bile göze aldım .Eğer sonuca ulaşamassam nasıl unutucam

Bugün ona herşeyi söylüyeceğim ve mektubu vereceğim akşam yada yarın ya BUNALIMA GİRİCEM YADA ÇOK MUTLU OLUCAM AMA BÜYÜK İHTİMAL BUNALIMDA OLUCAM ÇÜNKÜ ÜLKESİNDE ÜNİVERSİTESİNE DEVAM EDİCEK BURYA SADECE DİL OKULU İÇİN GELDİ..Arkadaşlar bu yaşıma geldim hiç bir zaman böyle hissetmedim ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum sabah kalkınca anında aklıma o geliyor herşeyi de göze aldım tüm kariyerimi silip onun yanına bile giderim evet dese .

Lütfen olumsuz bir durumda ne yapmam lazım ..

Lütfen dalga maiyetinde mesajlar atmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALADİUS_ARAGONES -- 19 Şubat 2008; 9:43:25 >

• Kader deyip geçicen abi başka çözümü yok bu işin.Başka bi koreli bul hem hepsi birbirine benziyo
  • söyler misin bana ordan bi tane sony ericsson W61S yolasın
    o telefona aşık oldum da
  • şimdi birisi gelir ve;

montla z.ç der..

madem bu kadar kararlısın git konuş.. ne bekliyorsun..
  • Üstat, ayrılık ta hayatın bir parçası. Her defasında giderilemez, mutlaka çaresi vardır denilemez.

Kore'ye gidip te ne yapıcan. Bırak gitsin kız. Bu da sende acı ama ilerde çocuklarına anlatılası bir hikaye olarak kalsın.

Aşk acısı da hayatın en önemli parçalarındandır, olmazsa olmazlarından, bireyi olgunlaştırır.
  • Bugün söyliyeceğim ders çıkışı artık dayanamıyorum .Eğer beni seviyorsan ve yolun sonunda evlilik olabileciğini düşünüyorsan seninle gelicem dicem başka çaresi yok .PATLAMAK ÜZEREYİM ŞİMDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES

Bugün söyliyeceğim ders çıkışı artık dayanamıyorum .Eğer beni seviyorsan ve yolun sonunda evlilik olabileciğini düşünüyorsan seninle gelicem dicem başka çaresi yok .PATLAMAK ÜZEREYİM ŞİMDİ

kore yolcusu kalmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Patlamadan Konuş Derim ...
  • sonucu buraya yaz merak ediyoruz biz de

keske ben de böyle yapabilsem ama bnmki bi arkadas olarak görüyor
  • senin durum zor, bu kız ülkesine dönecek ve zamanla seni unutacak bundan kaçarı yok, ki zaten şuan seni sevdiği filanda yok yani belli değil yazdıklarından, bence unut koçum. bak korelileri iyi tanırım, çok arkadaşım var onlardan hatta biri en yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikte ama ne zorluklar çekiyor birde bana sor. koreliler dinlerine çok bağlıdır. her pazar kiliseye giderler, milliyetlerinede bağlılar.. ama çok iyi çok sıcak kanlı insanlar arkadaş olmak için süper ama bence sen yolun başında vazgeç aşk meşk zor iş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: extree

şimdi birisi gelir ve;

montla z.ç der..

madem bu kadar kararlısın git konuş.. ne bekliyorsun..

AŞK ACISI VE YAPILMASI GEREKENLER
  • ss isterük
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

senin durum zor, bu kız ülkesine dönecek ve zamanla seni unutacak bundan kaçarı yok, ki zaten şuan seni sevdiği filanda yok yani belli değil yazdıklarından, bence unut koçum. bak korelileri iyi tanırım, çok arkadaşım var onlardan hatta biri en yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikte ama ne zorluklar çekiyor birde bana sor. koreliler dinlerine çok bağlıdır. her pazar kiliseye giderler, milliyetlerinede bağlılar.. ama çok iyi çok sıcak kanlı insanlar arkadaş olmak için süper ama bence sen yolun başında vazgeç aşk meşk zor iş..

Sen beni tamamaen anlarsın evet doğru kız protestan kız dinine çok bağlı her pazar klisede ve aktivitelere katılır.Evet sordum sevdiğide yok şuan ve milliyetlerinede çok bağlılar yabancı insanlarla evlenmeyi aklının ucundan geçirmiyorlar .Artık bugün bazı şeyleri detaylı olark açıklıcam ona herşeyi mi tüm düşüncelerimi planlarımı aslında biliyor hemen hemen tek onla ilgili olanları bilmiyor.
    Koreliler niye böyle ya insana çok sıcak davranıyorlar ama aşk konusuna gelince

• Hey gidi lise yılları.Güzel şeydi çocukluk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

Hey gidi lise yılları.Güzel şeydi çocukluk.

Dalga geçmeye yer arıyorsun sanırım, adam 25 yaşında.

Şu konu açanlarla dalga geçme egonuzu anlamıyorum, işine gelmezse yazmazsın kardeşim. Zorla eline vermediler ya, ( klavyeyi..)
  • bu kızdan sana yar olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.