Şimdi Ara

Cinsel iftiraya maruz kalan erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son zamanlarda bu şekilde hapse giren insanlara yardım etmemiz lazım. Aynı sonu biz de yaşayabiliriz çünkü. Eğer bu hale düşmek istemiyorsak destek olmamız lazım.

Hiçbir şey yapmadığı halde bir kız tarafından "bana tecavvüz etti." deyip kızın babası tarafından öldürüldükten sonra masumiyeti ortaya çıkan insanlar var bu ülkede.

Taciz ve tecavvüzde kadın beyanı esastır kuralı ne kadar mantıklı sizce? Bizden başka hangi ülkenin hukukunda var böyle bir kural?

Gerçekten erkekler yaşayamaz hale geldi artık

• Feminizmin sonuçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, bu tür 2-3 olaya karşın 20-30 tanede kadın cinayeti var, tecavüz var, şiddet var. Erkekler yaşayamaz hale geldi demen çok komik yani.
  • Savci bir tanidigimin cok güzel bir lafi var
    Hukusal süreçte yargilamalarda kadinlar erkeklerden 3-0 önde başlar derdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Evet, bu tür 2-3 olaya karşın 20-30 tanede kadın cinayeti var, tecavüz var, şiddet var. Erkekler yaşayamaz hale geldi demen çok komik yani.
    Tipik meriç entel abartması

Kadının 100 tane alternatifi varken erkeğin sadece 1 2 tane var

Bu bile yeter erkeklerin içler acısı durumunu özetlemek için

• Bilgilenenüye34 kullanıcısına yanıt
    İçler acısı ve alternatif konusunda kendi adına konuş bence. Resmi suç istatistikleri hem bölgesel, hem ülke çapında, hem kıta olarak hemde dünya çapında internet üzerinde mevcut. Hepsi resmi kaynaklar. Ben daha erkeğin ezildiği, kadının üstün konumda olduğu, cinsel veya şiddet suçlarında da kadınların erkeklere işlediği suçların çoğunlukta olduğu bir yer duymadım. Belki geçmişte Amazon olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

İçler acısı ve alternatif konusunda kendi adına konuş bence. Resmi suç istatistikleri hem bölgesel, hem ülke çapında, hem kıta olarak hemde dünya çapında internet üzerinde mevcut. Hepsi resmi kaynaklar. Ben daha erkeğin ezildiği, kadının üstün konumda olduğu, cinsel veya şiddet suçlarında da kadınların erkeklere işlediği suçların çoğunlukta olduğu bir yer duymadım. Belki geçmişte Amazon olabilir
    Tipik abartıcı erkek düşmanı bir feministe benziyorsun sizin algınıza kanmıyoruz

Ula kaslı iri yarı erkekler bile kadınla tanışmak için kaç hafta çabalıyor

Bu dünyada kadınlar 3 0 değil en az 10 0 öndeler aksini iddia eden ağır feministtir kale almam

Olayı furboldan anlatayim real madrid çok mağdur demek gibi bir şey bu erkeklerin durumu Türk kulüpleri gibiyse kadınların durumu premier lig la ligi takımları gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 25 Temmuz 2018; 22:35:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye de ki cinsel davaların hiç biri güvenilir değildir. Kadının iddiasını ispat yükümlülüğünün olmadığı bütün davalar isteyen istediği kadar kendini kandırsın hukuksuzdur.
  • Bence hiçkimse kimseye yardım etmesin. Kötülük yapanlar cezalarını kendi bilinçaltları yoluyla çekmekteler. Mesela günün birinde o masum(gerçekten masumsa) insanın birgün beraat edeceğini bilerek yaşam kurmaya çalışacak. 40 yıl sonra bile çıksa, kendisine musallat olacağını bilecek. Çünkü biri beni haksız yere hapse tıksa 40 yılda giderek daha da kinlenirim. 40 yıl boyunca eğer masumsa o kişiler çok güzel intikam planları yaparlar.

Boşuna yorulmayın. Adalet geç de olsa tecelli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.