Şimdi Ara

Çinli Voyah'tan Türkiye'de üretim planı: İşte masadaki ilk model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çinli Voyah'tan Türkiye'de üretim planı: İşte masadaki ilk model
    Marcar temsilciliğinde Türkiye pazarına giriş yapan ancak tebliğ engeline Voyah, yerli üretim ihtimaliyle geri döndü. Çinli Dongfeng çatısı altında yer alan Voyah'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Voyah Free'nin Türkiye'de üretilebileceği belirtildi.

Yakında Türkiye'de yollara çıkmaya hazırlanan Voyah Free REV 318 isimli hibrit modelin yerli üretimi için Türkiye'de bulunan Çin heyetiyle teknik çalışmaların devam ettiği ifade ediliyor. Detayların ilerleyen süreçte belli olacağı gelişmede, üretim için tercih edilen üretici ortağın ismi henüz dile getirilmese de tesisinin Kocaeli'de bulunduğu açıklandı.

Türkiye'de üretilmesi planlanan Voyah Free REV 318; menzil uzatıcı (EREV) hibrit olarak adlandırılan bir güç aktarma sistemine sahip. SUV model; 4905 mm uzunluğa, 1950 mm genişliğe, 1645 mm yüksekliğe ve 2960 mm aks mesafesine sahip.

Araçta bataryayı şarj etmek için jeneratör görevi gören 150 beygirlik 1.5 litre benzinli motor bulunuyor. Tekerleklere güç veren elektrik motoru ise 268 beygir güç ve 410 Nm tork üretiyor. Voyah Free REV 318, 43 kWsa'lik bataryasıyla Çin'de geçerli olan CLTC normlarına göre 318 km'ye kadar saf elektrikli sürüş menziline sahip. Bu özelliğiyle Çin'deki en uzun elektrikli sürüş menziline sahip EREV'lerden biri olarak kabul ediliyor. Toplam menzili ise 1428 km civarında.

Voyah Free REV 318'in fiyatı Çin'de 31.550 dolar seviyesinden başlıyor. Türkiye'de nasıl fiyatlandırılacağı ise ilerleyen dönemde belli olacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Yine hayali bir araba fabrikası gibi olacak geliyor. İşin içinde çinliler olunca her şey beklenir örnek : Byd ve Cherry

• Çinliler Türkiye'yi soymanın yolunu bulmuş gibi :D

Made in EU konusu netleşmeden hiçbir otomobil firması TR ye çivi çakmaz , doğu avrupa ülkeleri varken.. Ayrıca Fas daha mantıklı eğer EU dışında olacaksa da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• WDStyle kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, şu aşamada Türkiye'ye yatırım yapmak kazanma ihtimali düşük bir kumar olur bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 tane çinli şirket fabrika açacağız diye teşvik alıp oyalasa yıllarca. Milyarlarca dolarımız zayii olur. Güzel pasif gelir olurdu çinli otomobil şirketleri için. Gemiye yükle yükle gönder fahiş fiyattan sat fabrika açacağız diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Çin'liler baktı ki bizim kafasızlar kurulması için "söz verilmesine" istinaden gümrük vergisi muafiyeti verip BYD'ye milyarlarca lira para kazandırıyorlar, hemen iç pazarı sömürmek için aynı taktikle sıraya girmeye başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 5 Ocak 2026; 20:17:4 >

• Tasarimini Cok begendim...Umarim, en kisa zamanda tesisleri kurarlar...daha kisa modeline de Cok iyi olur...trafik, park problemi ve kullanimi kolayligi acisindan ....basarilar..ck

• Çin içi satış fiyatının sonuna 2 adet 0 ekleyin. Sonra ilk rakamın üzerine 1 ekleyin. İşte Türkiye içi satış fiyatı: 4.155.000

• İçi güzel
    Dışı güzel
    Menzili daha güzel

• GShasan G kullanıcısına yanıt

sahi kıyametler koptu araba üretecekti aldı dediler vs 5 sene oldu nedir durum? Hiçibrşey bulamadım o dönem çıkan haberler dışında

En son gelen otomobil fabrikası 1998 Ford Gölcük. Ondan sonra giden çok gelen yok. Gelmez. Gelse gelirdi..

Kafasızlık değil. Büyük bir çakallık(sakal) var kesin ama ortaya çıkar mı veya ne zaman çıkar göreceğiz.

Söz vermekle vs milyarlık teşvik mi olur? Anlaşması sözleşmesi yok mu bunun?

Ne güzel ya Çin söz verdi fabrika kurmadı.

AB pasaportlara vize vermiyor.

ABD vize randevusu vermiyor vs vs.

Hep mi başkaları suçlu?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.