Şimdi Ara

Çinli Omoda 7 SUV Türkiye'ye geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corsa Güzel Kullanımı Zevkli... Hayalet Ekran Çok Sıradan Orasını Beğenmiyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Stoplar ilk aldığımda pembeleşmişti. Teslim alırken satış temsilcisine sorduğumda onların rengi öyle dedi. Ancak bi çok kişi değiştirmişti bende servisten kayıt açtırdım ve 1 ay sonra değişti.

Alanlara hediyeler verilmiş bana ilk yardım seti bile verilmedi. Showroom'da görmeme rağmen ve istememe rağmen yok denildi.

Evime çok yakındı servis 5 dk'lık mesafede ancak rezalet bir servisti. Aracın içerisinde kameram vardı 2. kez ekran donma sebebiyle servise verdiğimde arkamda küfür kıyamet etmişler. Bunları bayiye ve chery türkiyeye yolladım ama bi cacık çıkmadı gidip kavga etsem servisle ne çare ilgisizlik hat saftada.

Yakıt olarak cüsseye ve gücüne bağlı normal değerler ama 10-12 lt yakmak bi yerden sonra can sıkıyor.

SUV olması sebebiyle viraj kabiliyeti düşük tabi ama normal bi durum buda.

Çinli olması sebebiyle imaj eksikliği var araçta.

Uzaktan çalıştırma olmasına rağmen ve klima son bıraktığın ayarda başlamasına rağmen koltuk ısıtma soğutma başlamıyordu. İlla araca girdikten sonra çalıştırmak lazım. Ve koltuk ayarları menü içinde gizli saklıydı herhangi bir tuşla aç kapa yapılamadığı için koltuk ayarlarına girmek çok sıkıcıydı. Direksiyon ısıtması yoktu.

Yurt dışında telefon ile uzaktan kontroller yapılabilirken bizim ülkeye gelmedi bi türlü. Yazılım desteği zayıftı.

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt

Bi üst mesajda chery almama sebeplerimi yazdım.

PHEV konusunda ise BYD zamanı 1.5-1.6 gibi fiyatlara geleceği haberleri vardı. Bayiye gittiğimde çok kalabalık ve bir çok kişi araçla ilgileniyordu. Hatta bi hanımefendiyle tanıştım kapıdaki teslanın sahibiymiş kendiside teslayı satıp byd alacağını söyleyince byd alma isteğim dahada artmıştı ama büyük kazık atınca bende tepki olarak byd almaktan vazgeçtim ve chery aldım o dönem.

Cheryden yeterince memnun kalmayıp satınca şimdi yeni kasa teslaya geçtim. Tam elektrikli araçta menzil şarj kaygılarım vardı. 2 aydık kullanınca tam elektrikli aracç beni yeterince tatmin etti. Ekstra bi içten yanmalı motor ve maliyetine katlanmaya hiçte gerek yokmuş. Yani tam elektrikli bir aracın içten yanmalı bir araca göre artılarının tamamı hibrit araçta ortadan kalkmış oluyor.

Savaş çıkar, elektrik kesilir gibi senaryolar için hibrit veya içten yanmalı araç daha iyi diyen bi çok insan var bende onlara gülüyorum. Savaş çıktığında heralde arabama binip gezme ihtiyacım olmayacaktır diye düşünüyorum. Elektrik kesintisi olduğunda da sadece elektrikli arabalar etkilenmez bundan. Tüm insanlar etkilenir ki akaryakıtın bitme senaryolarıda var, en azından elektrik güneş paneli veya rüzgar tribünü gibi çözümlerle evin çatısında bile üretilebilir.

• senged kullanıcısına yanıt

Anladım hocam seni resmen soğutmuş servis araçtan, donma olayını bende duydum güncelleme ile çözmüşler ancak benim aracımda başıma gelmediği için güncelleme yaptırmadım, stoplar bendede renk değiştirdi ve servis direk değişelim dedi eveleyip gevelemediler, benim araçta ilk yardım ve yangın tüpü var hediye sayılır mı bilmiyorum uzaktan çalıştırma konusundada klima açılıyor ama koltuk soğutmayı açıyor , koltuklar bizim araçta dediğin gibi değil tuşla ayar yapılıyor ve kendi kendine çalışıp stop ettikten sonra koltuğu inip binişi kolaylaştırmak için ayarlıyor araç direksiyon ısıtmada mevcut,

son olarak ise araca uzaktan kontrol yapılamama sebebi Chery değil malesef ülkemizin gümrük ve vergi politikası hocam, süpersport 0km motor aldım bu özellik var ancak dediğiniz gibi Türkiye’de kullanılamıyor sanırım yasak veya vergiye tabii o yüzden bizlere deaktif halde geliyor bu özellik,

sizin araç neydi bilmiyorum sanırım xcellence bizde iki adet Chery var 1 avantgarde 1 exceptional dediğiniz sorunları yeni modelde revize etmişler sanırım biz şikayet yaşamadık ama servislerin kendini daha çok geliştirmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tiggo 8 avantgarde kullandım bende hocam. 5 lt bu araçlar için gerçek senaryoyu yansıtmıyor kesinlikle. 70 ortalama ile düz rakımda dizel bir araçla 3 lt'leri deneyimledim bende. Ama bu gerçekçi bir tüketim değil kesinlikle.

Otobana çıkınca 120-130 km sabit hızlarda yakıt çok rahat 10 lt üzerinde geziyor.

Sıkışık trafikte 12 lt görmek gayet normal.

Sakin kullanımda 8-9 lt, tempolu kullanımda 10-11 lt arası gerçek tüketimler.

Aracın gücüne ve cüssesine göre değerler normal tabiki onu eleştirmiyorum kesinlikle. Ama sürekli bu tüketimleri görmek bi zaman sonra can sıkıyor. Heleki şimdi elektrikli arabaya geçtim evden şarj ediyorum dünya varmış dedim.

Tahminim 2450₺ olur fiyatı. Agresif kampanya da yapabilirler.

Zaten uzun zamandır Chery kardan zararla fiyatları bu seviyede tutuyor. Yoksa fiyatlar daha da yukarı çıkacaktır.

Ek olarak JAECOO ve OMODA aynı bayide satılacak ve tüm tabelalar bu şekilde yenilenecektir.

Çinli Omoda 7 SUV Türkiye'ye geliyor

Introducing the OMODA 7

• jimmorrison84 kullanıcısına yanıt

Merhaba, eylül sonunda yapılacağı nerede açıklanmış

jaecoo 4x4 için son zamanalrda fiyat alan oldu mu?

• senged kullanıcısına yanıt

Bu değerler gerçek olamaz Bu sınıftaki Dizeller bile 6 litrelerde syrediyor hatta geçiyor. Eğer bu kadar az yakıyorsa benim tanıdığım Tiggo sahipleri araçları boşuna elden çıkardı. Bir çoğu BYD DMi ya geçti. Hepsinin ortak şikayeti çok yakıyor hele İstanbul trafiğine girince benzin yetişmiyor yönünde idi. Bir yerde bir yanlışlık var.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    75 km/s ye kilitlemişsin 5,3 yakar elbet uzun yolda 120/140 la gidilir 75 le değil
    bende kullandım o lanet arabayı şehir içinde 25/30 km ortalamayla 13/14 lt yakıyor otobanda 10 lt

• milletimiz şunu ne zaman idrak edecek, çok merak ediyorum. Bu ülkeyi yönetenler benzinlinin çok çok altında harcama yapan elektrikli araçları ne zamana kadar kullandıracaklar size? Önce yemleme ile alıştıracaklar, sonra basacaklar elektrik zammını, astronomik ötv yi, mtv yi. Üzgünüm ama ülkenin gerçeği bu…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halted__ -- 26 Ağustos 2025; 21:10:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fduz kullanıcısına yanıt

genelde 90 ile gittim yol tek şeride düşünce 75 lere indim, 120 ile 6- 6.5 arası yakıyor, şehir içinde 9lt üstüne çıkmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben senin kafana silah dayayıp Chery alacaksın dediğimi hatırlamıyorum, nedir bu kudurmuş saldırır tarzda konuşmanın amacı aracımın yakıt tüketimini paylaşmışım sadece

Şehir içi en az 11 litre. net .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.