Şimdi Ara

Cinemaximum kazığı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
54.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaşasın maximum kart. Girerim uygulamaya ilk seans seçerim 8 tl ye IMAX filmi ve koltuğumu seçer görevliye yada turnikeye tel ekranı gösterir varsa gözlüğü alır filmi izlerim. Kimse ile muhatap olmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kızına da ekonominin nasıl yapılması gerektiğini anlatmalı ve ogretmeliydin.



    Bir kac opsiyonun vardı ama kullanmayip sonra da yakınman çelişki içeriyor.



    1- kızına durumu anlat

    2-gise görevlisine itiraz et

    3-gise gorevlisine ısrarla sadece bilet istediğini söyle

    4- yetkili kişiyle konuş

    5-sinemaya girme/girmek zorunda degilsin ama çok istisnai bir durum var ise gir fişini sakla sonra firmaya itirazda bulun hakkini ara

    6- kızına da hakkını aramasi ve bilinçli tüketici olması için telkinde bulun





    Sen hakkını aramakta inatçı olmalısın, buraya şikayet yazınca herkes ah vah der tüh lanet olsun der hiçbir şey değişmez, sen ve bu konudan rahatsiz herkes gidip de bu konuda firmayı darlar ise firma tepkiyi kaldıramaz ve bu olayı iptal eder.



    Ama bu hakkını aramayip sadece internete sikayet yazanlar bu tavra devam ederse yakında hepimiz bu zorunlu satılan menülerden yemeyi hak ediyoruz demektir.





    Gecen gun migrostan tuz aldım, her tuzu begenmiyorum rafine edilmemis kaya tuzu olacak iyotlu olacak vs( bazı tuzlarda siyanür var çünkü e536 yazar potasyum ferrosiyanür, deniz tuzu da deniz kirliliğinden dolayı kimyasal bulaştığından önerilmiyor-
    okuyanlara ekstra bilgi olsun) 350 gram 5.45 görünüyor, kasaya gittim 7.95 gibi bir fiyat çıktı, dedim orada 5.45 yazıyor bu fiyattan vereceksiniz, hatta bir tane daha ihtiyacım var 2 tane alacağım dedim gittim bir tane daha eklettim aynı fişe, sadece bir ürün verebiliyorum bu fiyattan dedi, ısrar ettim beni ilgilendirmez vereceksin dedim ( çünkü karşıdakinin tavrı müşteri ile kavga eder gibi inatçı bir ses tonuydu/ normalde boyle emirli konuşmam ) müdürüm böyle söylüyor çağırayım onunla konuşun dedi, hemen gelsin dedim vaktim yok bekleyemem, 20 saniye sonra kasadaki diğer kasiyer hanıma telefon etti müdür karşıma bile çıkmadi, kasadaki diger kaba olmayan hanımefendiye teşekkür edip medeni bir insan gibi aldım ve çıktım, cirkeflik yapiyorlar ise tavrınızi koyun, paranızla kendinizi ezdirmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 19 Ekim 2018; 23:42:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Büyük ihtimalle hedef tutsun prim yatsın mantığıyla bunu herkese deniyorlardır. Yapılan şey saçmalık... Ben sinemaya gitmeyeli çok uzun zaman oldu ama aileden biri gidecekse de internetten forumdan vs alıyorum.
  • Sizi yemişler bence, zorunlu satış diye birşey yok. Bilet alırken indirimli birşeyler satmaya çalışıyorlar siz de almışsınız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lene

    İş bankası Kartı var. Her gün saat 12:30'a kadar olan seanslar 8 ₺

    Menü zorunluluğu yok.
    Vay bee bu aylar önce 9 TL mi neydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HACl kullanıcısına yanıt
    kaç çocuğunuz var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası nereye el attıysa amacı sömürücülük hizmet diye birşey yok 3 tl için gidip 10 tl masraf yapıp tüketici hakem heyetinden haksız olarak kestiği makbuz ücret parasını aldım 10 tl dosya masrafımla birlikte

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca ilk 2000 tl üzeri limit aşım ücretini çıkartan banka adilik başka birşey değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam maalesef sinemaların ortak özelliği bu; gişelerden geçtikten sonra satılan ürünlerin fiyatları çok abartı oluyor. Çalışanlar satılan ürünlerden komisyon almıyor. Şirket politikası gereği mümkün olduğunca müşteriyi harcama yapmaya zorluyorlar. Ben de geçen günlerde aynı şirketin sinemasında çocuk filmine bir çocuk iki yetişkin gitmeyi düşünmüştüm. Ücret olarak 72 tl isteyince girmekten vazgeçmiştik.
  • 52 liraya evladima evde karagoz oynatirdim yine vermezdim o parayi. Siz cabbar olacaksiniz ki, cocuk da cevval olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinemaximum gişe şerefsizliği diyelim buna. Gişeden bilet aldığımda hep mısırı itelemeye çalışıyorlar adamlarla uğraşıyorum resmen mısır almamak için. En iyisi internetten almak zaten kartla alışveriş yaptığımdan bilgileri de ezberledim bileti almak da 2dk anca sürüyor. Diğer türlü sıraya giriyorum millet daha filmine karar vermemiş filme karar veren 5dk yer bakıyor sanki ev alıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jack_fear

    Bu arada cinemaxuma gideceğine sapphire metro city deki cinamapink i tavsiye ederim hem daha güzel koltukları olsun dekorları alsın hem daha az kişi hemde daha ucuz . Ama mısırları felan kötü
    +1 freezonela indirimle de iyi oluyor başka türlü gidilmez
  • Yalan. Prim alıyolardır ya da o yönde bir emir vardır ama cinemaximumun emri olduğunu sanmam. Ayrı bir sahip falan varsa onun emridir. Cinemaximumun emri olsa bile bu müşteriyi bağlamaz. Ben bileti film izlemek için alıyorum yaptığım sözleşme film izlemek için yemek için değil yanında bir şeyler almaya kimse zorlayamaz. Gerekli yerlere şikayet edelim böyle işletmeleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayıp yahu bu hıyarları denetleyecek kurum yokmu sıkayet etsenız dıcem de cogu yerde mecburı boyle sacmalık olur mu 25 tl ye bılet mı satılır ızmırde bıle zorunlu degıl ama bılet 16 tl o bıle cok bende maxımum kampanyası vardı 2 bılete bı beles dıe gıttımdı
  • p503 P kullanıcısına yanıt
    Hocam 2015 yılında gişe görevlisi olarak part time çalışmıştım. Bu anlatılan olay tamamen yalandır. Bende gişeye özel avantajlı menü var ister miydiniz diye soruyordum. Hayır derse biletini kesiyordum. Kağıthane axisde benim şefim çalışmıştı, rezalet bir şube olduğunu söylüyordu. Ben zorlu Center cinemaximumda çalışmıştım, premium (a sınıfı) diye geçiyor. Prim olayı da yok, sadece benim zamanımda gişe görevlileri arasında Mısır menüsü en çok satan ilk 3 kişi hediyeler kazanıyordu (İphone x , tatil veya sınırsız yemek) ben yemek kazanmıştım. Günaydın steakte yemiştim. Bende sonra satıldı şirket, çoğu şey değişmiş. Şimdi sadece gişede menü de eklettirirsen büfeye göre %40 ucuza gelmiş oluyor, istediğin zamanda alabiliyorsun istersen bir daha ki gelişinde alabilirsin. Böyle durumlarda lütfen Müdürü çağırmalarını isteyip böyle bir şeyin kanunsuz olduğunu söyleyin. Merkeze ve Kore firmasına mail atmak çok işe yarayacaktır. Hatta CEO kim ise sosyal medya hesabından özel mesaj bile atın. Baya ilgileniyor Koreliler. Bu yaşanan örneği ispatlayarak tazminat davası açılsa bile kazanırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • rukaplan R kullanıcısına yanıt
    Merkez ilgileniyor hele burada ki konu 1. Olduğunu görsün bi yerleri tutuşur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinemalar aşırı pahalandı. 1 sene önce 9-10 liraya izliyorduk filmleri. Artık her gittiğimde fiyat artıyor. En son arkadaşla gittik 2 bilet + 2 menü 46 lira ödedik. Menü istemedik ama yine de eklemiş kişi başı 3 lira olduğu için önemsemedik. Mısıra 35 lira isteler net kavga çıkar orada. Ama bu fiyatlar cidden rahatsız etmeye başladı. 10 lira gayet iyi bi rakamdı işin suyunu çıkardılar. Zaten gelen filmler öyle aman aman bir şey olmuyor. 20 lira da öğrenci adama dokunuyor. Bundan sonra belli başlı filmlere giderim sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftada 2 defa rahat sinemaya giden biri olarak söylüyorum ki cinemaximum un uzağından yakınından geçmeyin.Defalarca sosyal medya dan mesaj atmama rağmen abudik kubidik mesajlarla geri dönüş yapıyorlar.

    Fiyatlandırma politikasını normal buluyorlar.Antalya’da 2 tane cinemaximum var fakat öyle zorunlu menü satış olayına falan hiç rastlamadım.Menüler,biletler,kantin gereksiz pahalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gercek bi sinemasever bu tur mekanlara gidip vahşi kapitalizmin eline düşmez. AVMde sinema izlenmeyecegini ogrenin. Hayat bu kadar suni olmamalı.
  • Korsana teşvik ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.