|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 19 Ekim 2020; 22:29:1 > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 19 Ekim 2020; 22:29:1 > |
|
şimdi çin malı var çin malı var. sen giderde 2 dolarlık şeyi alırsan elbette kalitesiz olur. şimdi benim bir sürü çin malı ürünüm var hepsinden melunum. telefonum xiaomi mi8 lite xiaomi mi band 4 akıllı bilekliğim var xiaomi akıllı baskül var. xiaomi aksiyon kameram var banama oppo realme 5i aldım o da iyi telefon. ben aldığım tüm çin malı ürünleri çok seviyorum iyikide almışım diyorum. |
|
Abi siz hepiniz fanboy sunuz
|
|
sanırsın iphone larda sorun çıkmıyor. iphone bilinçli olarak eski telefonlarını yazılım güncellemeleriyle yavaşlatıyor kasar hale getiriyor bunu itiraf bile ettiler sen neden bahsediyorsun. bazıları çıkıp diyorki iphone telefonda bir sorun çıkarsa anında sorunsuz değişim yapıyorlar. elbette yapacaklar çünkü telefonu satarken zaten senden 2 telefon parası alıyorlar. |
|
şimdi çin malı var çin malı var. sen giderde 2 dolarlık şeyi alırsan elbette kalitesiz olur. şimdi benim bir sürü çin malı ürünüm var hepsinden melunum. telefonum xiaomi mi8 lite xiaomi mi band 4 akıllı bilekliğim var xiaomi akıllı baskül var. xiaomi aksiyon kameram var banama oppo realme 5i aldım o da iyi telefon. ben aldığım tüm çin malı ürünleri çok seviyorum iyikide almışım diyorum. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sanırsın iphone larda sorun çıkmıyor. iphone bilinçli olarak eski telefonlarını yazılım güncellemeleriyle yavaşlatıyor kasar hale getiriyor bunu itiraf bile ettiler sen neden bahsediyorsun. bazıları çıkıp diyorki iphone telefonda bir sorun çıkarsa anında sorunsuz değişim yapıyorlar. elbette yapacaklar çünkü telefonu satarken zaten senden 2 telefon parası alıyorlar. |
|
|
elektroniği bilmem ama giyimde harbi yapıyolar. kaliteli alırsan dikiş sayısına kadar orjinaliyle aynı ya da incelemeden ayırt edilemicek kadar benzer oluyo türkiyede o kadar yapamıyolar kimse uğraşmaz burda son kalite diyip 1000 tlye sattıkları bile bariz çakma. elektronikte ucuza getirmeye çalıştıkları için dandik olması normaldir giyimde de düşük kalite ucuzlar daha pahalı iyi kaliteler var zaten yakında hepsi bizim için pahalı olacak o dandik çin mallarını bile bulamicaz. 2 yılda yuan 2 katı değer kazandı 2 yıl önce çinden alışveriş yapsan yuanı 2ye bölüp tl karşılığını bulurdun ağustosta alışveriş yapmıştım 1 yuan 1 liraydı düz mantık hesaplıyodum şuan yuan tlden daha değerli fiyatı tama yuvarlıyorum 230 yuansa 300 lira eder gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 20 Ekim 2020; 0:9:12 > |
|
şimdi iphone un işlemcisinin iyi olduğunu idda ediyorsuun,tutki öyle işlemcinin iyi olması neyi değiştiriyor. benim xiaomi mi 8 lite telefonun yapamayıp ta iphone 6s in yapabildiği ne var bunu bir açıkla. mi 8 kasıyor mu yok,sarjı erken bitiyor mu yok,bir sıkıntısı var mı yok. kamerası idare ediyor mu? ediyor. çok çok kaliteli fotoğraf çekmek istesem zaten aynasız slr makinem var gider onunla çekerim. şimdi benim mi 8 i satıp iphone 10 alsam ne gibi bir avantajım olacak bunu bir açıkla |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 19 Ekim 2020; 23:17:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Island Iced Tea -- 20 Ekim 2020; 0:24:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
5 sene samsung kullandım pek bir şey olmadı sonunda batarya öldü klasik 3 sene huawei batarya kendini belli ediyor onun dışında bir sorununu göremedim şimdi kardeşim kullanıyor Şimdilik mi 9t pro kullanıyorum taş gibi cihaz aldığım fiyata göre. Ön yargıları kırmak lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
ABD NEDEN ÇİN E KARŞI TİCARET SAVAŞI BAŞLATTI BİR DÜŞÜNÜN. ÇİN KALİTESİZ ÜRÜNLER ÜRETİYOR DİYE DEĞİL HERHALDE. Çin de artık Amerikan markaları kadar kaliteli ürünler üretip bunu da daha ucuza sattığı için ABD, ÇİN markalarına savaş açmış durumda. |
|