Şimdi Ara

Çin malı N99İ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım bu cihazlarda windows mobile yuklu oldugu için onun windows mobile ın tr sini yükleyince türkçe oluyordur bununda fazla bi zorlugu yok yani öyle yaptıklarını tahmin ediyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

ben bu cihazı dün antepte gördüm,adam tv açmış vitrinde reklam olsun diye,
    fiyatına 220 ytl dedi,telefon türkçe menüydü,üstünde nokia yazıyordu,
    televizyon için alınırbir model ...

Türkçe menü bile yazmışlar demek. Vay canına.

• Evet çinliler sınırları zorlamaya devam ediyor
  • Şimdi alanlar u telde hangi özellikler var. Hızı kullanımı nasıl. Bazıları windows mobile var diyor doğrumu. İşlemci ve ramini bilen varmı?
    Bluetooh sorunsuzmu? radyo, televizyon, dokunmatik ekran, başka ne var mesela. Java 2.0 desteği varmı. Teknik biliglerini bulacağımız link varmı çince bile olsa?
  • dün radyoda duymuştum bu mevzuyu yok artık demiştim harbidende gerçekmiş,yuh artık ya! adamlar kafalarına ne eserse onu imal ediyorlar.

Nokia ceo su krizlerdedir şuan
  • ya bu teli adana da nerde bulurum
  • gaziantep de fiyatı şu an 210 ytl usb ile bilgisayardan şarj olunabiliyo...

öncelikle o telefon hiç bir şekilde Nokia değil !!! üzerinde Nokia yazıyor oluşuna aldanmayın sakın... Aslında Çin Malı çokta kaliteli malzemeler kullanılmadan yapılmış ve eksikleri çok olan bir cihaz... Ekran dokunmatik ekran... yani kalemle kullanılabiliyor telefon ancak mesaj yazılacağı zaman çileden çıkıyor insan... harfleri hemen hemen her seferde yanlış algıladığı gibi bir harften diğerine geçme süreside oldukça uzun... bundan dolayı bi SMS mesajını ortalama 5 dakkada falan yazabiliyorsunuz :S Ayırıca telefonun tutuşu dizaynı vs hiç kullanışlı değil kanımca... En önemli dezavantajı ise belkide sadece bende olan bir hatadır , telefon gün içerisinde en az 1 kere kapanmakta ! eğer şanslıysam erken farkedip açıyorum tekrardan ancak kimi zaman uzun saatler bana ulaşılamıyor...

Güzel yanlarına gelince ; televizyon olayı zaten en çok cezbeden yanı. Üstelik bu konuda başarılıda. Ayrıca radyo'da var ve kulaklık takmanıza gerek kalmadan TV için olan anteni kullanarak çalışabiliyor. Ses kalitesi denemez belki ama seviyesi oldukça yüksek !! son ses bir mp3 radyo yada TV dinlenmiyor zira çok kaliteli olmasada fazlalığı nedeniyle rahatsız ediyor.... Bir telefon için baya baya yüksek bi sesi var yani... En azından artık sabahları uyananamamak gibi bir lüksüm kalmadı Ayrıca dikkatimi çeken çok güzel özelliklerinden biriside şu ; şarj aleti ... Telefonla birlikte size bir adet data kablosu (USB kablosu ) bir adet fiş (USB girişi olan) veriliyor. Böylelikle telefonu rahatlıkla bilgisayarlada şarj edebildiğiniz gibi bilgisayar olmasada elektirkle şarj edebiliyorsunuz ve hepsi için ayrı ayrı kablolar taşımanıza gerek kalmıyor... Yine bir enteresan özelliği ise telefonu data kablosu ile bilgisayara bağladığınızda telefonun bir anda Webcam olmasıdır

Toparlayacak ve nacizane bir tavsiye verecek olursam ; hiçbir şekilde tek telefon olarak güvenilmemesi gerek zira her an yarı yolda bırakabilecek imajı veren bir telefon...

• Peki üzerinde tam olarak ne yazıyor yani marka model olarak. Çift sim kart takılabiliyormu?
    Ben maraştayım. Gerekirse gidip almayı düşünüyorumda. Başka çeşitleri varmı. Söylendiği gibi windows mobile varmı. ekran çözünürlüğü nedir. kutusunda filan teknik özellikleri yazmıyormu. Ha unutmadan hafıza kartı hangi tür ve kaça kadar destekliyor? (Çok soru soruyorum ama eminim başka merak edenlerde vardır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Şimdi alanlar u telde hangi özellikler var. Hızı kullanımı nasıl. Bazıları windows mobile var diyor doğrumu. İşlemci ve ramini bilen varmı?
    Bluetooh sorunsuzmu? radyo, televizyon, dokunmatik ekran, başka ne var mesela. Java 2.0 desteği varmı. Teknik biliglerini bulacağımız link varmı çince bile olsa?

Öncelikle bu cihazda kesinlikle windows mobile işletim sistemi yoktur.ve hatta SYBYN özelliğide yoktur sadece java platformu üzerinde çalışmaktadır,Bluetooh,tv,radyo ve dokunmatk ekran sorunsuz çalışmaktadır.
    bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kefenci85 -- 28 Ocak 2008; 9:32:29 >
  • slm arkadaslar ben kilisde oturuorum ve bu tlf burda 200 ytl bende alıcam duyduğuma göre müthiş bisey alan arkadaslar cok memnun ...
  • ..::iNCELEME::..

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

bir arkadasin elinde gordum ve siz forum uyelerinin merakini gidermek icin ufak capli bir fotograf incelemesi yaptim.

- cihazin tasarimi iyi olmus.
    - tuslar ve ekran kullanisli.
    - hoparlor sesi yuksek.
    - fotograf kalitesi pek tatminkar degil.
    - kulakligi ve gozlugu olmadigi icin deneyemedim.
    - tv izleme ozelligi buyuk bir olay ama cekim gucu zayif oldugundan beklentileri yuksek tutmamak gerek.
    - kisisellestirmesi cok kisitli. alisilmis bircok ayar mevcut degil.

aklima gelenler bunlar.

• istanbulda olanlar için, sirkeci dogu bank, ikinci kat, satan yerin adını unuttum ama adam spot demişti bana bu cihaz için fiyatı da 350YTL (çakma falan ama super bi alet ozellikle TV cekımı)
  •  Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Birde şöyle bi çeşidi var
     Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

• zuhahaha n99i ne ya? arkadaşlar almayın böyle telleri bi bozulsa elinizde patlıycak ne servis nede parça bulunur buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty89 -- 28 Ocak 2008; 21:18:52 >
  • dikkat ettinmi senin n99 ile benim incelemedeki n99 un nokia yazilari farkli yerde.
    bi de benim incelemesini yaptigim n99 un bluetooth yazisini alt alta 2 sefer basmislar.

sanirim o dakika markayi basan adam biraz efkarliymis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::
    sanirim o dakika markayi basan adam biraz efkarliymis.

Hiç biri birbirini tutmuyor ki cihazların. Takliti de taklit ediyorlar artık
  • bencede katılıyorum zaten çinde bu kadar nüfus varken taklıdın taklıdıde beklenır
  • Arkadaşlar bu telefon SYMBİAN programlarını destekliyor mu ???
    Almayı düşünüyorum...
    çin malı felan ama güzel telefon bence...
    mersinden bu telefonu satan birileri varsa mutlaka bana ulaşsınlar

msn= gizemligenc@hotmail.de
  • İşletim sistemi filan yok. aman ha öyle bir hata yapma. Ekran kaliteside hiç iyi değil.
  • Telefon Süper Elinize Almadan Konusmayın.

Sorunu Kacak Olması ama kullanılıyor şşimdilik sorun yok (6 aydır sorunsuz kulanıorum)+ Kamerası Biraz Bulanık yaptıgınız karla bi dgtl ftgrf makinası alın fotogrf o akdar önemlise.Verdigin 250 ytl Bozmamaya Dikat Et Parca Sorunu İçin.Symbiansız Olsun Nolacak TV gsmsiz Tunerli Olması Yeter.

Bu özellikleri 250 ytle kulancaksınız bahane bulmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcoldfire -- 30 Ocak 2008; 16:33:06 >
  • Arkkadaşlar bende aldım bu telefondan sırf TV si için ama bir sorunum var ne yaptımsa krandaki resimi duvar kağıdını değiştiremedim bunun bir you varmıdır bilen varsa evinirim birde buna tema felan yüklenebilirmi bu haliyle çok kel sadec TV ile olmuyor malesef.........
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.