Şimdi Ara

Çin malı N99İ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 GB destekli fakat 2 GB hafıza kartı takılmıs ve rahat kullanılmıstır
    quote:

Orjinalden alıntı: kokarcasss

abi 1gb yeter bence ya zaten rpog fln atılmıyo sadce resim video ve müzik var oda zaten süper valla ben hiç böle beklemiyodum telefonumu süper arkadaş olduk kendisiyle cok sadık bide pdf fln attım ebooka gördü ama açmadı direk gönder diyo oda güzewl ödevleri artık ordan halleederim
  • quote:

abi 1gb yeter bence ya zaten rpog fln atılmıyo sadce resim video ve müzik var oda zaten süper valla ben hiç böle beklemiyodum telefonumu süper arkadaş olduk kendisiyle cok sadık bide pdf fln attım ebooka gördü ama açmadı direk gönder diyo oda güzewl ödevleri artık ordan halleederim

Hangi videoyu seyrettin kardeşim anlatırmısın mp4 götermiyor.gösterirsede sen önde görüntü arkada kare kare nokianın ilk çıkardığı3650 telefonundan da kötü.Resimleri açmıyor açan varsa dürüstce yazsın 2mp nin çekdiği(NOKİAnın ) resimlerini açmıyor197k hafıza var.hafıza kartınızı yükseltin ama telefon bu hafıza ile kaplumbağaya döner...Buna bu parayı vereceğine100YTL daha ver nokia5700 al da telefon gör.İstediğin resimi aç düzenle.Bazı arkadaşlar da diyorki....fotoğraf çiçn almıyorum fotoğraf makinamı yanıma alırım.O zaman müzik için de taşıma MP3 ünü yanına al.....UYANIN BEYLER UYANIN...BU TELEFON ÖNCE N99 SONRA N99İ OLDU SONRA D2000 OLDU ŞİMDİDE N100 OLMUŞ.....HAYIRLSI BEKLEYELİM....TOTENSEE KARDEŞ DAHA HANGİ İSİMLERİ BULACAK PAZARLAMAK İÇİN..?BU ARALAR FİYATLARI YAZMIYOR.ÇÜNKİ İSTANBULDA120--130 YTL YE DÜŞDÜ BU TELEFONLAR

• sen oraya dıkkat etmedın galıba ben destekledıgı hafıza kartını yazdım actıgı resım boyutunu degıl
    ayrıca degısık ısımler derken pıyasanın uydugu ısımlerı yazdık arkadasım. Istanbulda 120 ytl ıse nıye ınsanlar hala 165.00 ytlden ıstanbuldan gelıp cıhaz alıyorlar acaba bu bır soru ısaretıdır bence. Neyse lafı uzatmaya gerek yok elınde telefon varsa kullanmıssındırda tak bır 4 gb hafıza kartı telefon calısacakmı bak ıstersen. Resim boyutu kucuk oldugunu daha once soylemıstım. Hatta cekılen resımlerın uzantısının 8K buyuklugunde oldugunu yıne yazmıstım
  • Bazıları anlamıyor..

Bu model telefonlarda 1 işlem hariç her şey aynıdır. İŞLEM(vergi) = GARANTİ !

Eğerki garantili 1 ürün almak istiyorsanız kesinlikle vergisini vereceksinizki herhangi 1 arıza durumunda mağdur olmayasınız ! Bunda anlaşılmayacak 1 durum varmı....? Yok !

Bu model telefonlara herhangi 1 şekilde yazılım falan yüklenmiyor.

JAVA - İNTERNET... Bu telefonlarda bu işlemleri unutun.

Bu model telefonların alınış sebebi... Tv özelliği (ücretsiz)-Radyo (kulaklık takılmadan dinleyebilme) ve dışarıya verdiği yüksek müzik sesi.

Parası olan, merak eden, beğenen alır veya almaz bu sadece kişiyi ilgilendirir..

Benim amacım sadece bilgi vermek.

Bilgi mi ? İŞLEM 'i unutmayın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 25 Haziran 2008; 12:23:09 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 25 Haziran 2008; 12:26:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Orjinalden alıntı: Totensee

sen oyle dıyorsundan az once bır arkadasla konustum oda ıstanbulda fakat 270 den satmıslar n99i
    ama suda bır gercek turkıyenın her noktasından tanıdıgım ve satıs yaptıgım ınsanlar var en ucuz fıyat olarak 210,00 ytl duydum
    quote:

ARKADAŞLAR BEN BU FORUMDA YAZMIŞDIM.BU TELEFONLAR 100-150 YTL NİN ALTINA DÜŞECEKLER DİYE CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA (TAHTAKALE VE DE DOĞU BANK DA-KARAKÖYDE )GÖRDÜMKİ DAHA DA DÜŞÜYORLAR ŞU ANDA 130 YTL YE KADAR DÜŞTÜLER....BEKLEYİN DAHADA DÜŞECEKLER NEDENMİ? YENİ ÇAKMALAR KASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE GELECEKLER. BEKLEYİN .BEKLEYİN BEKLEYİN KARLI ÇIKARSINIZ.ŞU ANDA SATIŞ SİTELERİNE GİRİP BAKIN BU FİYATLAR SİTENİN KOMİSYONUNU DÜŞERSENİZ SİZDE FİYATLARI TAHMİN EDERSİNİZ..SEVGİLER

AL ARKADAŞIM TELEFONUN FİYATINA BAK...BU FİYATTAN %23 GİTTİ GİDİYOR KOMİSYONUNU DÜŞ TELEFONUN ŞU ANDAKİ FİYATINI HESAPLA..BENİM HESABIMLA --140 YTL YE FALAN GELİYOR.SEVGİLER
    http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-N99I-KAYITLI-FULL-AKS-sadece-185-ytl_W0QQidZZ10404919 BURADAN BAKABİLİRSİNİZ
    BU DA BURADA YANİ İSTANBULDA DAHA UCUZU BULUNABİLİR DEMEKTİR.

ARIKAN GİTTİ GİDİYOR BİRKERE %13 komisyon alıyor ve sen git aynı özelikte telefon bul getir 5600 çift sim kart yok tv yok heryerde çin elefonlarıı kötülüyorsun nokia yapsın bakalım aynısından kac para olcak

• ARIKAN GALİBA NOKİA FABRİKASINDA ÇALIsIIYOR :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurcuruk

ARIKAN GALİBA NOKİA FABRİKASINDA ÇALIsIIYOR :D

Banada ölye geliyor çin malı telefon kullanan herkez memnun sadece siz değilsiniz tamam bazı kötü yanları olabilir ama bu fiyata çok şey beklememek gerekli240 ytl ye NOKIA nın modellerini biliyoruz uyduruk alın siz 5700 resimlerinizi yükleyin bakın sanki çok önemliymis gibi 350 ytl de verin kullanın ama ben 5700 alıcağıma hatta n95 t838 alırımYani bir kötü özelliği var telefonun durmadan onus yölüyorsunuz çok 2 megapiksel resimleri açmıyormus açmasın sorun olmaz yok görüntülü konusma yokmus kandırmaymıs sanki şuan ki telefonlarla görüntülü görüsme yapılıyor kimbilir ülkemize ne zaman gelir bu özellik gelene kadar kaç tane yeni telefon çıkarBence bu telefonu alıcak arkadasları etkileme uygun fiyata iyi bir telefon alsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurisexygüzel -- 25 Haziran 2008; 14:45:45 >

• Beyler bende de bu telefondan VaR yenı aldım fakat müzik atabiliyorum ama PC den video atamıyorum nasıl atacagım daha dogrusu hangi dosyaya tamam oyun,program yuklenmiyor ama video damı atamayacaZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuroasogeco -- 25 Haziran 2008; 14:45:44 >
  • anycool'un yeni modelleri geldi arkadaşlar
    n100, z1,z838, z848 bunlardan bazıları
    ben içlerinde en çok z848'i beğendim
    çok şık, çok farklı bence bu günlerde tv'li telefon düşünüyorsanız
    z848'e bakmadan almayın derim..

t828 çoktan demode oldu bile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurcuruk

ARIKAN GALİBA NOKİA FABRİKASINDA ÇALIsIIYOR :D

Yok arkadaşım ben nokiada çalışmıyorum...Maliyemizi,ülkemizin vergisini,ve devletimizi düşünüyorum.Her türlü kaçak vergisiz ve de yasal olmayanları sürekli takip edeceğim.bilgin olsun...Neden bu kadar sinirlendiniz anlayamadım...Ülkemi düşünmek kadar yüce bir konu düşünemiyorum.sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 25 Haziran 2008; 18:20:24 >
  • telefona mesaj geldiğinde sadece numara gözüküyo isim gözükmüyo bende kimden geldiğini bulmak için tek tek numaralara bakmak zorunda kalıyorum bunun bi çözümü varmı?
  • Ben 3 mega piksel fotoğraf makinamla çektiğim resimleri sorunsuz açtım dostum. Sadece bazen masaüstü yapmakta sorun olabiliyor. Ama resim göstericisinde açmadığı resim olmadı.
    quote:

quote:

Hangi videoyu seyrettin kardeşim anlatırmısın mp4 götermiyor.gösterirsede sen önde görüntü arkada kare kare nokianın ilk çıkardığı3650 telefonundan da kötü.Resimleri açmıyor açan varsa dürüstce yazsın 2mp nin çekdiği(NOKİAnın ) resimlerini açmıyor197k hafıza var.hafıza kartınızı yükseltin ama telefon bu hafıza ile kaplumbağaya döner...Buna bu parayı vereceğine100YTL daha ver nokia5700 al da telefon gör.İstediğin resimi aç düzenle.Bazı arkadaşlar da diyorki....fotoğraf çiçn almıyorum fotoğraf makinamı yanıma alırım.O zaman müzik için de taşıma MP3 ünü yanına al.....UYANIN BEYLER UYANIN...BU TELEFON ÖNCE N99 SONRA N99İ OLDU SONRA D2000 OLDU ŞİMDİDE N100 OLMUŞ.....HAYIRLSI BEKLEYELİM....TOTENSEE KARDEŞ DAHA HANGİ İSİMLERİ BULACAK PAZARLAMAK İÇİN..?BU ARALAR FİYATLARI YAZMIYOR.ÇÜNKİ İSTANBULDA120--130 YTL YE DÜŞDÜ BU TELEFONLAR

• fiyatlar cok dusmuk tv icin alicam galiba yakında

fotograf aciyor diyen bazı arkadaslar var,gercektende aciyor olabilir
    kesinlikle acmiyor vs gibi yazilar yazmak bence cok dogru degil sin konusmayalım sonucta tanimiyoruz aletleri...

bu makinalardan sonra
    icinde win.mobile olan win6.0 filan olan makinalar var sanırım onları getittircekler ama ilkfiyatları epey yuksek olur bu pda larin eger icinde win. olanlar gelirse o makina ile hersey yapılabilicek
    birkac ayi var sanırım
  • Ben kullanıyorum kardeşim.Şimdi şu anda NOKİA5700 ün çektiği 2mp lik resimi telefona attım.blututla .KESİNLİKLE BENİM TELEFONUM AÇMIYOR.Açıyor diyenlerle isterlerse NOTER HUZURUNDA AÇMADIĞINI KANITLARIM...lütfen ......sevgiler
  • quote:

Ben kullanıyorum kardeşim.Şimdi şu anda NOKİA5700 ün çektiği 2mp lik resimi telefona attım.blututla .KESİNLİKLE BENİM TELEFONUM AÇMIYOR.Açıyor diyenlerle isterlerse NOTER HUZURUNDA AÇMADIĞINI KANITLARIM...lütfen ......sevgiler

Sevgili Kardeşim ;
    Marka ve modele göre resim açma kapasitesi değişiklik gösteriyor sanırım.Senin telefonun 2 mp lik fotografı açmadığını nasıl noter huzurunda kanıtlarsan bende benim telefonumun ( n99i-2) 3mp lik fotografları bile açtığını kanıtlayabilirim.
    Sevgiler.
  • Yarın doğu banka gideceğim.Orada dediğin konuyu inceleyeceğim..Akşama doğru sana bu konuda yanıt vereceğim.Sevgiler.
  • bende bundan aldım hiç bi yerinde nokia yazmıyor çok kullanışlı çok süper bi telefon tv özelliği ve radyo özellği için sırf bu para verilir adam lar üstüne üstlük bide telefon özelliği katmışlar mp3 açtığınızda gayet net ses gelmesi ve ses tipiyle diğer telefonlara resmen fark atıyor ses telefon değilde teyip ten çıkıyormuş gibi son olarak dokunmatik özelliği insana çok güzel bi tat katıyor , mesaj yazarken felan kalemiyle kolaylık sağlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Ben kullanıyorum kardeşim.Şimdi şu anda NOKİA5700 ün çektiği 2mp lik resimi telefona attım.blututla .KESİNLİKLE BENİM TELEFONUM AÇMIYOR.Açıyor diyenlerle isterlerse NOTER HUZURUNDA AÇMADIĞINI KANITLARIM...lütfen ......sevgiler

Sevgili Kardeşim ;
    Marka ve modele göre resim açma kapasitesi değişiklik gösteriyor sanırım.Senin telefonun 2 mp lik fotografı açmadığını nasıl noter huzurunda kanıtlarsan bende benim telefonumun ( n99i-2) 3mp lik fotografları bile açtığını kanıtlayabilirim.
    Sevgiler.

Bendeki telefon 5mp lik resimleride açıyor..
    Kardeşimde samsung G600 var onunla çektiğim resimleri açıyor
    Telefonun resimlerini yukarıda eklemiştim.

Açıklamanız için teşekkür ederim.Demekki her telefonun kapasitesi farklı.Cihazlara ön yargılı yaklaşmak yerine kullanıcı yorumlarını dikkate alırsanız daha yararlı olur.
    iyi forumlar.

• quote:

quote:

Açıklamanız için teşekkür ederim.Demekki her telefonun kapasitesi farklı.Cihazlara ön yargılı yaklaşmak yerine kullanıcı yorumlarını dikkate alırsanız daha yararlı olur.
    iyi forumlar.

Rica ederim.

Sadece kullanıcı bilgisi.. Bizler maaşlı elemanlarmıyız ki buradan birilerine ''sen yanlışsın sen doğrusun'' diyelim. Bu sadece kullanıcı bilgisi.

Tabiki ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor ben telefon almadan önce kime sorsam adamlar kullanmadğı halde hemen diyordular çinmalı 1 haftaya kalmas tuşlarıu basmıyor sonra şarjı bitiyor 5 saatte bilmem ne herkes hikaye yazmış ya ... Hepsi boş , telefon u kullanıyorum ve de hiç bir sorun yok gibi tek hatlı kullanıyorum 2 tane awea hattım var 2. telefon olarak kullanıyorum hemde . Fiyatı ucuz diye dandik demek yanlış.

• quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

quote:

quote:

iyi forumlar.

Rica ederim.

Sadece kullanıcı bilgisi.. Bizler maaşlı elemanlarmıyız ki buradan birilerine ''sen yanlışsın sen doğrusun'' diyelim. Bu sadece kullanıcı bilgisi.

Tabiki ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor ben telefon almadan önce kime sorsam adamlar kullanmadğı halde hemen diyordular çinmalı 1 haftaya kalmas tuşlarıu basmıyor sonra şarjı bitiyor 5 saatte bilmem ne herkes hikaye yazmış ya ... Hepsi boş , telefon u kullanıyorum ve de hiç bir sorun yok gibi tek hatlı kullanıyorum 2 tane awea hattım var 2. telefon olarak kullanıyorum hemde . Fiyatı ucuz diye dandik demek yanlış.

Telefon hakkında diğer bir olumlu özellik ise batarya süresi egrçekten çok iyi 4-5 gün rahatlıkla normal bir kullanımda gidiyor.Kaldı ki yanında bir de yedek batarya verdiler.Artık telefonu en son hangi gün şarj etmiştim diye düşünür oldum

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.