Şimdi Ara

Çin malı N99İ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendi oyunlarını nasıl çalıştırıyor ozaman

+1905
  • Hiç begenmedim.. tvsi çekmiyor zaten...
  • radyasyon değeri nedir arkadaşlar?
    sağlığımızdan olmıyalım milletin para hırsı yüzünden?
  • Maceranın adı N99i ..........................
  • çok fazla radyasyon yayıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkun_celik_

çok fazla radyasyon yayıyor

Kaynak ?
  • gazetede okumuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkun_celik_

gazetede okumuştum

Tabiki belirli SAR değerleri vardır fakat günümüzde dört bir yanımızın kablosuz internetler PLAZMA TV ler LAPTOP,PC gibi ürünler hatta yediğimiz gıdaların bile radyasyonla kaplı olduğunu göz önünde bulundurursak sanırım bu cihazın SAR değeri devede kulak kalacaktır.
    Ha tüm bu dediklerimi hayatından uzak tutan sakin bir kır ortamında radyasyonsuz hayatını devam ettiren bir arkadaş varsa ona sözüm yok.Kaldı ki şuan bu forumda bu yazıyı okuyor olmanız bile sizin teknoloji manyağı olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinizin somut bir göstergesidir.Bu kadar ince eleyip sık dokumayın derim.
    İyi forumlar.

• sar degerlerı cıhazların cok degışiktir ama en güzeli bluetooth kulaklıkla kullanmaktır dıyebılır ozellıkle cok gorusme yapan arkadaslar ıcın.
  • cıft kartlı ve cıft kameralı yenı model

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

• Hepsİ KaÇak Mal Bunlarin...hepsİnİn İmeİllerİ Eskİ Tellerİn(3310-3330 Vs).vergİsİz KazanÇ--kamerasi 1mp Bİle DeĞİl,192kb Den BÜyÜk Resİmlerİ AÇmiyor.fotoĞraf Çekİmİ Felaket ...mp4 Oynatiyor Denİyor Ama Oynatmiyor.orİte-anycool-cesİm-d2000-n99-n99İ Gİbİ DeĞİŞİk Adlarda Pazarlaniyorlar Hepsİ Tamamen MenÜsÜne Kadar Ayni.tek Elden Çikma....hepsİde KaÇak...bazilari YÜssÜzlÜĞÜ Öylesİne AbartmiŞlarkİ ----3g Var Dİyorlar---yanlizca İkİ Kamerasi Var O Kadar....ben Aldim Kullaniyorum...hİÇ Memnun DeĞİlİm.alirken Dedİlerkİ Kapanirsa Getİr İmeİl Çakariz....bunlar Kanunsuz İŞler HİÇ Gİrmeyİn 250-350 Arasi Satiliyorlar...bu Paraya Nokİanin Ve DİĞer Markalarin 3glİ.umtslİ Tellerİ Var ....dİkkat Edİn KaÇakci Durumuna DÜŞmeyİn.garantİlİ Ve Normal Yollardan Varsa Alin Onlarda 400 Den BaŞliyor.java Yok Oyun YÜklenmmİyor..bİlgİlerİnİze Sunarim Sevgİler
  • Dün siparişini msnden werdim bugün eLime geLdi,"TOTENSEE" kardeşime teşekkürLer,sorunsuzca yoLLadı,saydıkLarından hiç bir eksiği yok,dışı fLn mükemmeL gerçekten...Şuan eLimden düşmüyor iLeriki zamanLarda hep beraber payLaşım yapacağız...Ayrıca 193 KBden büyük şeyi açmıyor diye bişey yokkkk resim 724 KB açıyor,haretLiLeride açıyor onLarda 300-400 KB...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvolutionATK -- 11 Haziran 2008; 18:18:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Totensee

oyunlar burada

http://www.dosya.cc/__NTELEFONOYUNLARI_1.rar.html

mahkum0079@hotmail.com

BU OYUNLARI İNDİRDİM .....YÜKLEDİM AMA AÇMIYOR.VE DE OYNANMIYOR.NASIL YÜKLENDİĞİNİ AÇIKLARSAN DAHA İYİ OLUR.TANITIM YAPMAK YERİNE ...BU KONUDA YARDIMCI OLURSAN ÇOK DAHA İYİ OLUR
  • VaLLa kadir abi bende yükLedim ama açmıyor...
  • Bunlar Nes yani Nintendonun eski bir konsolunun oyunları. Uzantıları hep .nes. Telefon açmıyor zaten. Emülatörle pcde oynayabilirsiniz.
  • Yaw biri üretsin waLLa...
  • nokıa n100 çift hat televizyonlu olan .biz bu modelin aynısından 3 adet aldık ama bu telefonda sim2 takınca ilk açılışta gözüküyo sonra sim geçersiz die bir hata veriyor sebebi nedir.sadece sim2 de oluyor.3 telefon var 3 ündede aynı ayarı filan varmı aceba
  • gecersız sım demesının sebebı 2, sımın aktıf hale gelmemesıdır. Ekranda ıkı sağlam ımeı numaarsı gorebılırsın ama 2, sımın aktıf hala gelmesı ıcın program lazım onuda aldıgınız yer atar.
    quote:

Orjinalden alıntı: aktapot

nokıa n100 çift hat televizyonlu olan .biz bu modelin aynısından 3 adet aldık ama bu telefonda sim2 takınca ilk açılışta gözüküyo sonra sim geçersiz die bir hata veriyor sebebi nedir.sadece sim2 de oluyor.3 telefon var 3 ündede aynı ayarı filan varmı aceba
  • @Totensee hocam. Oyunlar hakkında bilgi verebilir misin? Linkini verdiğin oyunlar çalışıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_L300_58

Dün siparişini msnden werdim bugün eLime geLdi,"TOTENSEE" kardeşime teşekkürLer,sorunsuzca yoLLadı,saydıkLarından hiç bir eksiği yok,dışı fLn mükemmeL gerçekten...Şuan eLimden düşmüyor iLeriki zamanLarda hep beraber payLaşım yapacağız...Ayrıca 193 KBden büyük şeyi açmıyor diye bişey yokkkk resim 724 KB açıyor,haretLiLeride açıyor onLarda 300-400 KB...

ARKADAŞIM 2MP İLE ÇEKİLMİŞ (1600*1200)BİR FOTOĞRAFI AÇABİLİYORMUSUN AÇABİLİYORSAN HABER VER SEVGİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 13 Haziran 2008; 15:16:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.