Şimdi Ara

Çin malı N99İ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ARIKAN

Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı(n99-n100-n101n-Anycool seriler ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN
    O BÖLGELERDE BİR ZAMANLAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK İYİ KONULARI BİLİRİM

dostum sen Radyasyon deyince aklıma bir iki hafta önce cep telefonlarıyla mısır patlatma gibi ilginç bir deney videolarını gördüm şimdi sizinle bunları paylaşayım.

NOT: DENEY'E KATILAN TELEFONLAR SADECE ÇİN MALLARI DEĞİL BİZİM YAKINDAN BİLDİĞİMİZ VE KULLANDIĞIMIZ CİHAZLARDIR.BİLGİLERİNİZE

http://www.izlesene.com/video/tv-cep-telefonuyla-misir-patlattilar/367473?ref=embedv2linkver

Yukarıda yıldız olan yerlere ''izlesene''com yazın

http://video.aol.com/video-detail/cep-telefonuyla-msr-patlattlar/1061499764

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kefenci85 -- 8 Temmuz 2008; 10:38:01 >

• sar degerlerını kımse acıklamıyor ama bugun butun modelelrdekı sar degerlerınde 0,001 oynama vardır oda kullanılan parcadan kaynaklıdır tahmın edıyorum. Fakat suda bır gercek ılk uretılen telefonalrdakı sar degerlerı daha yuksektı ama sımdı bu sar degerlerı azalmaya basladı cunku zaten eko sıstem ıcerısınde vudumuzu etkılyen bır cok olay mevcut arkadaslar . cep telefonalrını herkes artık mecburıyetten kullanıyoruz. Dıkkat etmemız gereken telefonu vucudmuzdan uzak yerde kullanmak dıyebılırım
    quote:

Orjinalden alıntı: kefenci85

quote:

Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı(n99-n100-n101n-Anycool seriler ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN
    O BÖLGELERDE BİR ZAMANLAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK İYİ KONULARI BİLİRİM

dostum sen Radyasyon deyince aklıma bir iki hafta önce cep telefonlarıyla mısır patlatma gibi ilginç bir deney videolarını gördüm şimdi sizinle bunları paylaşayım.

NOT: DENEY'E KATILAN TELEFONLAR SADECE ÇİN MALLARI DEĞİL BİZİM YAKINDAN BİLDİĞİMİZ VE KULLANDIĞIMIZ CİHAZLARDIR.BİLGİLERİNİZE

http://www.****/video/tv-cep-telefonuyla-misir-patlattilar/367473?ref=embedv2linkver

Yukarıda yıldız olan yerlere ''izlesene''com yazın

http://video.aol.com/video-detail/cep-telefonuyla-msr-patlattlar/1061499764

• Bu konunun üç gencin yaptığı bir şaka olduğu daha sonra televizyonlarda açıklandı.Neden siz sattığınız ve de başlığını açtığınız telefonların sar değerlerini açıklamıyorsunuz.Onu hala anlayamadım.Ben güney doğu bölgesinde 5 yıl görev yaptım ve oradan kaçak malların nasıl girdiğini ve de nasıl satıldığını iyi bilirim.Bu vergisiz kazanç dan kazanç sağlayanlarıda...Peki O zaman Bu çin telefonları ile uzun süreli konuşanlardaki baş ağrısı konusunda isteyen herkes deneme yapabilirler.
  • slm beyler bende de n99i var ama tv izlerken kanal bulamıyom sadece trt2 brt ve 1 tane yabancı kanal buluyo o da zor tabi lütfen yardım çok kanal bulması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsane dadaş

slm beyler bende de n99i var ama tv izlerken kanal bulamıyom sadece trt2 brt ve 1 tane yabancı kanal buluyo o da zor tabi lütfen yardım çok kanal bulması lazım

Anteni açarak kullan.Ayrıca bulunduğun yer de önemli zemin kat yada sinyali alamayacağı bir yer ise az çekebilir.
  • anteni zaten açıyorum ev zaten tek kat bizim sinyal alması lazım öyle almayack bi yerde değil ben zaten bi ayar f,lan gerekir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsane dadaş

anteni zaten açıyorum ev zaten tek kat bizim sinyal alması lazım öyle almayack bi yerde değil ben zaten bi ayar f,lan gerekir diye düşünüyorum

Alan kısmından Türkiye'yi seç
    Seçim Modu'nu da ANALOG TV olarak işaretle birde öyle dene dostum.
  • çin malına güven olmaz dicem de iyiye benziyo birinden bulsak ne iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefa3027

çin malına güven olmaz dicem de iyiye benziyo birinden bulsak ne iyi olurdu

Çoğu internet sitesinde satılıyor dostum bu kadar zor olmasa gerek
  • quote:

Bu konunun üç gencin yaptığı bir şaka olduğu daha sonra televizyonlarda açıklandı.Neden siz sattığınız ve de başlığını açtığınız telefonların sar değerlerini açıklamıyorsunuz.Onu hala anlayamadım.Ben güney doğu bölgesinde 5 yıl görev yaptım ve oradan kaçak malların nasıl girdiğini ve de nasıl satıldığını iyi bilirim.Bu vergisiz kazanç dan kazanç sağlayanlarıda...Peki O zaman Bu çin telefonları ile uzun süreli konuşanlardaki baş ağrısı konusunda isteyen herkes deneme yapabilirler.

kardeş ben bu konuyu açtım ama ben bu telefonu ne kullanıyorum ne de bu telefonu satıyorum.sen heralde nickleri karıştırıyorsun bu forumda bu cihazı satan ''Totensee'' nickli arkadaşımızdır...bilgilerinize.

• Satmıyorsan ve de kullanmıyorsan özür dilerim.Genelde bu mallar G.antep-nusaybin-kilis-gibi yerlede satıldığı için öyle zannettim. Hiç de kullanmayı düşünme derim.Arkadaşım.Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 10 Temmuz 2008; 12:40:06 >
  • bu telefonları ben ucuz buluyorum fakat sar değerlerini bilmiyorum!?!?!?
    herhangi bir bilgi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

bu telefonları ben ucuz buluyorum fakat sar değerlerini bilmiyorum!?!?!?
    herhangi bir bilgi var mı?

ARKADAŞLAR BU TELEFONLAR SPOT GELDİĞİ İÇİN HİÇ BİRİNİN GARANTİ BELGESİ YOKTUR. İMEİ KAYITLARI GENELDE ŞÜPHELİDİR. ONUN İÇİN MMS VE GPRS AYARLARINI YAPMAK İÇİN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN. NEDEN Mİ? GENELDE ÇAKMA İMEİ OLUYOR BUNLARDA. YANİ ESKİ 5110, 3310 GİBİ TELEFONLARIN İMEİ NUMARASI GİRİLİYOR. DOLAYISIYLE O TÜR TELEFONLARDA MMS VE GPRS OLMADIĞI İÇİN SİZ DE AYARLARI YAPIP GÖNDERME YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ZAMAN OPERATÖRDEN KAÇAK BİR TELEFON KULLANDIĞINIZ TESPİT EDİLEBİLİR.

Sar değerlerini 3 aydır burada bangır bangır bağırmamıza rağmen açıklayamadılar.Bilen biliyor.ama bizim gibi tüketicilerin bilmesi onların satışlarını etkilediği için işlerine gelmiyor sar değerlerini.sevgiler

• alan türkiye yi seçmiştim de o seçim modu analog tv filan öyle bişey bulamadım nerden gircem oraya
  • usb kablosu takılı olmasına rağmen notebook da telefonu görememe sorunu için öneriler ne olabilir ??

telefon cok guzel ama usb den bağlanamadım yardım lazım n99i için
  • telefonu usbden goremıyosan bunun ıkı sonucu olabılır
    1. telefonun usb giriş yerinde bir hata vardır. usb ucu sadece sarz alıyordur
    2. usb kablosu arızalıdır. baska bır cıhazda deneyın yıne aynı hatayı yanı sade sarz yapıosa usb kablosunu degıstırmek gerekıyor.
    yardımcı olabılırım

mahkum0079@hotmail.com
    quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

usb kablosu takılı olmasına rağmen notebook da telefonu görememe sorunu için öneriler ne olabilir ??

telefon cok guzel ama usb den bağlanamadım yardım lazım n99i için
  • ya kefenci kardeş benden baska satan yokmukı benım ısmımı verıyosun anlamadım. ama canın saolsun ne dıyeyım
    quote:

quote:

Bu konunun üç gencin yaptığı bir şaka olduğu daha sonra televizyonlarda açıklandı.Neden siz sattığınız ve de başlığını açtığınız telefonların sar değerlerini açıklamıyorsunuz.Onu hala anlayamadım.Ben güney doğu bölgesinde 5 yıl görev yaptım ve oradan kaçak malların nasıl girdiğini ve de nasıl satıldığını iyi bilirim.Bu vergisiz kazanç dan kazanç sağlayanlarıda...Peki O zaman Bu çin telefonları ile uzun süreli konuşanlardaki baş ağrısı konusunda isteyen herkes deneme yapabilirler.

kardeş ben bu konuyu açtım ama ben bu telefonu ne kullanıyorum ne de bu telefonu satıyorum.sen heralde nickleri karıştırıyorsun bu forumda bu cihazı satan ''Totensee'' nickli arkadaşımızdır...bilgilerinize.

• quote:

Orjinalden alıntı: Totensee

ya kefenci kardeş benden baska satan yokmukı benım ısmımı verıyosun anlamadım. ama canın saolsun ne dıyeyım
    quote:

quote:

Daha ne istiyorsun...
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz.....Reklam reklamdır !

• ben de bir n99i kullanıcısıyım 7 aydan berı sureklı kullanmama rağmen telefonda herhangı bır kapanma arıza vs yasamadım.ayrıca babatolia kardesımın ıstediği telefon gazıantep piyasasında 175-180 arası gıdıyor.bu arada n99i de iyice düştü 150 ytl ye sıfırı var antepde olanlar veya antebe gelıp alacaklar varsa gelsınler beraber alalım 2 model de mevcut.anlayacağınız mal çokk

• bu arada bu 2 cihaz ile ilgili kullanım bilgileri ve antepdeki fiyat ve nerde alacaklarını öğrenmek isteyenler emre27net@hotmail.com u eklesınler..
    not:ben telefoncu değilim.bi hayır işleyeyim dedim msn imi verdim
    saygılar....
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.