Şimdi Ara

Çin malı N99İ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben 3.3 mp fotoğraf makinası ile çekilmiş fotoğrafları açabiliyorum. Hiçbir sorun yok. Fotoğraf göstericisi açıyor. Ama ekran görüntüsü yapmayı denemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Hocam ben 3.3 mp fotoğraf makinası ile çekilmiş fotoğrafları açabiliyorum. Hiçbir sorun yok. Fotoğraf göstericisi açıyor. Ama ekran görüntüsü yapmayı denemedim.

EVET ŞİMDİ DENEDİM.FOTOĞRAF YÖNETİÇİSİ AÇIYOR....AMA DOSYA YÖNETİÇİSİNE GİDİNCE İMAJ BÜYÜK DİYOR......SENDEDEMİ ÖYLE....SEVGİLER
  • AYARLAR MENUSUNDEN GIDEREK RESMI DUVAR KAGIDI YAPMAYI DENERMISINIZ
    AYRICA YENI CIKAN ÇİFT SİM KARTLI VE ÇİFT KAMERALI N99İ YENI MODELIN RESIM KALITESI DAHA FARKLI GERCEK 2,00 MEGAPIKSEL DIYEBILIRIM
    1 tane o telefondan cekılen resım ornegını sızınle paylaşmak ıcın koydum bu resmi

Çin malı  N99İ
  • .....ev arkadaşımda bende bu tel aldık. o tek hatlısından aldı ben çift hatlısından.. onun makinede resmler 3gp videolar çalışıyo fakat benimkinde(çift hatlı)

çalışmıyo. n99i çift hatlı olan arkadaşlar varsa hangi format resm yada video atmak lazm yardımcı olabilirmi.. bu arada alalı 3-4 gun oldu vandan 200 ytl

ye adım(çift hatlı). şimdilik bi sorun yoq mp3 attım çalıyo fakat resm ve videoda sorun var halleden arkadaşlar var mı pls yardım ?
  • Şansıma iLk haftasında hoparLör patLadı:DOnu yapan warmıııı...
  • Arkadaşlar sanırım benim elimde Nokia n99i diye tabir edilen Best D2000+ modeli var.Vodafone hat kullanıyorum ve GPRS ve MMS ayarlarını yapamadım.Ayrıca Tv kanallarında da ne zman taratırsam taratıyım hep aynı kanallar çıkıyor gibi geldi bana.hatta 22 kanal hafızası olmasına rağmen otomatik tarandığı için aynı kanal iki tane yer işgal ediyor.Yani istediğim kanallar yok..Sanrım manuel kanal ayarlama gibi bir seçenek de yok telefonda.sadece 5-6 tane kanalı izliceksek çok da TV avantajı yok gibi o zaman..Bu konuda bana yardım edebilicek biri var mı..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Orjinalden alıntı: 58_L300_58

Dün siparişini msnden werdim bugün eLime geLdi,"TOTENSEE" kardeşime teşekkürLer,sorunsuzca yoLLadı,saydıkLarından hiç bir eksiği yok,dışı fLn mükemmeL gerçekten...Şuan eLimden düşmüyor iLeriki zamanLarda hep beraber payLaşım yapacağız...Ayrıca 193 KBden büyük şeyi açmıyor diye bişey yokkkk resim 724 KB açıyor,haretLiLeride açıyor onLarda 300-400 KB...

ARKADAŞIM 2MP İLE ÇEKİLMİŞ (1600*1200)BİR FOTOĞRAFI AÇABİLİYORMUSUN AÇABİLİYORSAN HABER VER SEVGİLER

Bilgisayarıma duvar kağıdı yaptığım büyük boyutlu resimlerden bir tanesini telefona atarak denedim ve sorunsuz bir şekilde arka plana koydu fakat resimleri ekran ölçülerine uygun atmak lazım ki ekranın kenarlarında boşluk kalmasın

• Valla bazı dosyalara büyük deyip arkaplan resmi yapmıyor ama bazı daha büyük fotoları da arka plana sorunsuz koyuyor. Nedenini tam anlayamadım. Ama şurası var ki boyutu 240*320 veya 480*640 yapmazsam koyduğum resimler ekranı tam kaplamıyor. Boyutu ayarlamadığımda kenarlarda boşluk bırakarak arka plan resmi yapıyor.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Hocam ben 3.3 mp fotoğraf makinası ile çekilmiş fotoğrafları açabiliyorum. Hiçbir sorun yok. Fotoğraf göstericisi açıyor. Ama ekran görüntüsü yapmayı denemedim.

EVET ŞİMDİ DENEDİM.FOTOĞRAF YÖNETİÇİSİ AÇIYOR....AMA DOSYA YÖNETİÇİSİNE GİDİNCE İMAJ BÜYÜK DİYOR......SENDEDEMİ ÖYLE....SEVGİLER

• N99İ: 169,00 YTL
    N101: 169,00 YTL
    6500 (ÇİFT SIM KARTLI): 199,00 YTL
    N99İ ( ÇİFT SİM KARTLI+ÇİFT KAMERALI+TVLİ): 199,00 YTL
    N93 : 275,00 YTL
    8600 LUNA: 220,00 YTL
  • ARKADAŞLAR BEN BU FORUMDA YAZMIŞDIM.BU TELEFONLAR 100-150 YTL NİN ALTINA DÜŞECEKLER DİYE CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA (TAHTAKALE VE DE DOĞU BANK DA-KARAKÖYDE )GÖRDÜMKİ DAHA DA DÜŞÜYORLAR ŞU ANDA 130 YTL YE KADAR DÜŞTÜLER....BEKLEYİN DAHADA DÜŞECEKLER NEDENMİ? YENİ ÇAKMALAR KASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE GELECEKLER. BEKLEYİN .BEKLEYİN BEKLEYİN KARLI ÇIKARSINIZ.ŞU ANDA SATIŞ SİTELERİNE GİRİP BAKIN BU FİYATLAR SİTENİN KOMİSYONUNU DÜŞERSENİZ SİZDE FİYATLARI TAHMİN EDERSİNİZ..SEVGİLER
  • sen oyle dıyorsundan az once bır arkadasla konustum oda ıstanbulda fakat 270 den satmıslar n99i
    ama suda bır gercek turkıyenın her noktasından tanıdıgım ve satıs yaptıgım ınsanlar var en ucuz fıyat olarak 210,00 ytl duydum
    quote:

ARKADAŞLAR BEN BU FORUMDA YAZMIŞDIM.BU TELEFONLAR 100-150 YTL NİN ALTINA DÜŞECEKLER DİYE CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA (TAHTAKALE VE DE DOĞU BANK DA-KARAKÖYDE )GÖRDÜMKİ DAHA DA DÜŞÜYORLAR ŞU ANDA 130 YTL YE KADAR DÜŞTÜLER....BEKLEYİN DAHADA DÜŞECEKLER NEDENMİ? YENİ ÇAKMALAR KASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE GELECEKLER. BEKLEYİN .BEKLEYİN BEKLEYİN KARLI ÇIKARSINIZ.ŞU ANDA SATIŞ SİTELERİNE GİRİP BAKIN BU FİYATLAR SİTENİN KOMİSYONUNU DÜŞERSENİZ SİZDE FİYATLARI TAHMİN EDERSİNİZ..SEVGİLER
  • bunlar kullanılır mı ya, 180'e samsung e250 alırım daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Totensee

sen oyle dıyorsundan az once bır arkadasla konustum oda ıstanbulda fakat 270 den satmıslar n99i
    ama suda bır gercek turkıyenın her noktasından tanıdıgım ve satıs yaptıgım ınsanlar var en ucuz fıyat olarak 210,00 ytl duydum
    quote:

ARKADAŞLAR BEN BU FORUMDA YAZMIŞDIM.BU TELEFONLAR 100-150 YTL NİN ALTINA DÜŞECEKLER DİYE CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA (TAHTAKALE VE DE DOĞU BANK DA-KARAKÖYDE )GÖRDÜMKİ DAHA DA DÜŞÜYORLAR ŞU ANDA 130 YTL YE KADAR DÜŞTÜLER....BEKLEYİN DAHADA DÜŞECEKLER NEDENMİ? YENİ ÇAKMALAR KASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE GELECEKLER. BEKLEYİN .BEKLEYİN BEKLEYİN KARLI ÇIKARSINIZ.ŞU ANDA SATIŞ SİTELERİNE GİRİP BAKIN BU FİYATLAR SİTENİN KOMİSYONUNU DÜŞERSENİZ SİZDE FİYATLARI TAHMİN EDERSİNİZ..SEVGİLER

AL ARKADAŞIM TELEFONUN FİYATINA BAK...BU FİYATTAN %23 GİTTİ GİDİYOR KOMİSYONUNU DÜŞ TELEFONUN ŞU ANDAKİ FİYATINI HESAPLA..BENİM HESABIMLA --140 YTL YE FALAN GELİYOR.SEVGİLER
    http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-N99I-KAYITLI-FULL-AKS-sadece-185-ytl_W0QQidZZ10404919 BURADAN BAKABİLİRSİNİZ
    BU DA BURADA YANİ İSTANBULDA DAHA UCUZU BULUNABİLİR DEMEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 16 Haziran 2008; 15:56:37 >

• fiyatlar daha düsmez forumda da satan var 180 ytl ye ben çift hatlısını 200 ytl aldım ve çok güze lbir telefon
  • ALACAKLAR BU YAZIYI OKUYUNNNN:::DEDİLERKİ Bİ ARIZADA SATAN ADAM DÖNÜP BAKMAZ HEMEN ARIZALANIR FLN TELEFONUN HOPARLÖRLERİ PATLADI SATICIYA SÖYLEDİM ALLAH RAZI OLSUN KENDİ MALI GİBİ İLGİLENDİ VE SADECE KARGO ÜCRETLERİ BANA AİT YAPILDI GELDİ"totensee" kardeşim aLLah razı oLsun...Hiç bir şikayetim yok eLimden düşmüyor,ayrıca batarya performansı inanıLmaz,hergün 1 saat rahat müzik dinliyorum,kuLakLıktada bi o kadar dinLiyorum 1,5 saat fLn tv izLiyorum,3-4 dk konuşma+5-6 mesajLaşma 3 Günün aLtına hiç düşmedi...MaşaLLah nazar değmesin,"totensee" kardeş teşekkürLer, bedava yaptın kendi maLı gibi iLgiLeniyor her zaman,üsteLik güveniLir insan,bozuLursa iLe iLgiLi hiç bir kaygınız oLmasın,ayrıca yedek parça buLunmuyor diye kim demiş her parçası war totensee'de...Ayrıca en uygun fiyatLarda onda,gerçekten tşk...
  • EVET DOĞRUDUR
  • arkadaşlar bendede N99i var ama konusurken ses karsı tarafa yankı yapıyor nası giderebiliriz bu sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Bu tel'in aynısından alan varsa resimlerini eklesin...

Ben aynısından bulamadım aldığım şahıs dubai den getirdim demişti ama.. Zaten ben vergisiz-kaçak mal almaya karşıyım bunu da elden yurt dışında çalışan biri getirmişti tesadüfen ondan aldım..
    Sanki Hakan ARIKAN'a yönelik 1 tel gibi özellikleri baya iyi..

1- Ekran 3'' gibi
    2- Çift hat sorunsuz
    3- Çift hafıza kartı
    4- Çift kamera ( tabiki 3G yok )
    5- Dokunmatik ekran camı öteki teller gibi değil daha sağlam ( N99i2 kullandım-N99 inceledim)
    6- Tv çekimi çok iyi- aramayı tekrar yaparsanız daha iyi çekiyor
    7- Radyo çok iyi
    8- Ses mükemmel-normal-klasik-müzikhol-caz-rock-yumaşak rock( ne demekse) eko seçeneği
    9- Sim kart seçeneği- Örneğin türkcell ve vodafon kullanıyorsan ikisi aktif veya sadece birini aktif hale getirebiliyorsun ve bunu tek tuş ile yapabiliyorsun (ortada joistik tuşu )
    10- Hakan ARIKAN'a yönelik dedim inşallah kızmaz.. Sanırım o'da bizler gibi teknoloji aşığı. Ben henüz wap ve interner ayarlarını yapmadım-yapamadım şu bir gerçek zamanım olmadı ama bu gün yarın halledeceğim sanırım.
    11- Menü-Klasik özellikler..
    12-..........................................

Yanıltıcı bilgi verilmediği ve bilgilendirmek amaçlı her türlü konunun paylaşılmasına saygı duyarım...sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 21 Haziran 2008; 14:14:30 >

• yahu bendede bu tellerden var ama bşi sorucam bende ki hafıza kartı 512 mb acaba bu tel 1 gb kaldırıyomuı lütfen yardım edin
  • abi 1gb yeter bence ya zaten rpog fln atılmıyo sadce resim video ve müzik var oda zaten süper valla ben hiç böle beklemiyodum telefonumu süper arkadaş olduk kendisiyle cok sadık bide pdf fln attım ebooka gördü ama açmadı direk gönder diyo oda güzewl ödevleri artık ordan halleederim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.