Şimdi Ara

Çin malı N99İ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

quote:

Orjinalden alıntı: inanki

quote:

Açıklamanız için teşekkür ederim.Demekki her telefonun kapasitesi farklı.Cihazlara ön yargılı yaklaşmak yerine kullanıcı yorumlarını dikkate alırsanız daha yararlı olur.
    iyi forumlar.

Rica ederim.

Sadece kullanıcı bilgisi.. Bizler maaşlı elemanlarmıyız ki buradan birilerine ''sen yanlışsın sen doğrusun'' diyelim. Bu sadece kullanıcı bilgisi.

Tabiki ön yargılı yaklaşmamak gerekiyor ben telefon almadan önce kime sorsam adamlar kullanmadğı halde hemen diyordular çinmalı 1 haftaya kalmas tuşlarıu basmıyor sonra şarjı bitiyor 5 saatte bilmem ne herkes hikaye yazmış ya ... Hepsi boş , telefon u kullanıyorum ve de hiç bir sorun yok gibi tek hatlı kullanıyorum 2 tane awea hattım var 2. telefon olarak kullanıyorum hemde . Fiyatı ucuz diye dandik demek yanlış.

Telefon hakkında diğer bir olumlu özellik ise batarya süresi egrçekten çok iyi 4-5 gün rahatlıkla normal bir kullanımda gidiyor.Kaldı ki yanında bir de yedek batarya verdiler.Artık telefonu en son hangi gün şarj etmiştim diye düşünür oldum

ewet çok fazla kurcalamassan iyi gidiyor bataryası ama tv izlersen çabuk bitirdiğinin de altını çizmek lazım.

• Bişi soracam bu masa üstünde iken tarih yazıyor ekranda tarhin yanında parantez içinde (6),(5) gibi rakamlar var bunlar ne anlama geliyor acaba ?
    27-jun-2008(6) yazıyor mesala
  • quote:

Bişi soracam bu masa üstünde iken tarih yazıyor ekranda tarhin yanında parantez içinde (6),(5) gibi rakamlar var bunlar ne anlama geliyor acaba ?

Haftanın kaçıncı günü olduğunu belirtiyor.Pazartesi(1),Salı(2) vs gibi düşün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Bişi soracam bu masa üstünde iken tarih yazıyor ekranda tarhin yanında parantez içinde (6),(5) gibi rakamlar var bunlar ne anlama geliyor acaba ?

Haftanın kaçıncı günü olduğunu belirtiyor.Pazartesi(1),Salı(2) vs gibi düşün..

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

Hepsİ KaÇak Mal Bunlarin...hepsİnİn İmeİllerİ Eskİ Tellerİn(3310-3330 Vs).vergİsİz KazanÇ--kamerasi 1mp Bİle DeĞİl,192kb Den BÜyÜk Resİmlerİ AÇmiyor.fotoĞraf Çekİmİ Felaket ...mp4 Oynatiyor Denİyor Ama Oynatmiyor.orİte-anycool-cesİm-d2000-n99-n99İ Gİbİ DeĞİŞİk Adlarda Pazarlaniyorlar Hepsİ Tamamen MenÜsÜne Kadar Ayni.tek Elden Çikma....hepsİde KaÇak...bazilari YÜssÜzlÜĞÜ Öylesİne AbartmiŞlarkİ ----3g Var Dİyorlar---yanlizca İkİ Kamerasi Var O Kadar....ben Aldim Kullaniyorum...hİÇ Memnun DeĞİlİm.alirken Dedİlerkİ Kapanirsa Getİr İmeİl Çakariz....bunlar Kanunsuz İŞler HİÇ Gİrmeyİn 250-350 Arasi Satiliyorlar...bu Paraya Nokİanin Ve DİĞer Markalarin 3glİ.umtslİ Tellerİ Var ....dİkkat Edİn KaÇakci Durumuna DÜŞmeyİn.garantİlİ Ve Normal Yollardan Varsa Alin Onlarda 400 Den BaŞliyor.java Yok Oyun YÜklenmmİyor..bİlgİlerİnİze Sunarim Sevgİler

Dostum maden kanunsuz işler girmeyin diyosun insanları uyarıyosun kanunusz olduğunu bile bile -ki adam alırken kapanırsa getir imei çakarız demiş sen olayın farkındaymışsın-niye alıyosun dostum?

• serkangsk
    Yarbayım doğrusun.
    Merak ettim ve de aldım.Kullanıyorum.Ama güvendiğim insandan aldım.Dediğin doğru almamam gerekiyodu ama ?????Deniyorum.Forumda telefonu kullanarak eksik yönlerini kullanıcılara söylüyorum.Ben telefonu almayın demiyorum.Gittigidiyordaki tuzaklara karşı dikkatli olun diyorum.Zaten bu aralar müşteri bulsam satacağım ve de bir daha bu gibi telefonları almayacağım.Herhalde Wentto nun garantilisini alırım gibime geliyor.Sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 28 Haziran 2008; 11:58:29 >
  • quote:

serkangsk
    Yarbayım doğrusun.
    Merak ettim ve de aldım.Kullanıyorum.Ama güvendiğim insandan aldım.Dediğin doğru almamam gerekiyodu ama ?????Deniyorum.Forumda telefonu kullanarak eksik yönlerini kullanıcılara söylüyorum.Ben telefonu almayın demiyorum.Gittigidiyordaki tuzaklara karşı dikkatli olun diyorum.Zaten bu aralar müşteri bulsam satacağım ve de bir daha bu gibi telefonları almayacağım.Herhalde Wentto nun garantilisini alırım gibime geliyor.Sevgiler..

Anladım dostum telefonun eksik yönlerini kullanıcılara aktarman önemli bir misyon tabi.. Kendine iyi bak umarım yakın zamanda satarsın ve diledğin telefonu alırsın

• Bu resmimleri az önce çektim.. Boyut: 800x600
    Bay Miyav. Benim Kedi
     Çin malı  N99İ

Boyut: 320x240
    Ağaç. Bizim portakal ağacı
     Çin malı  N99İ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 28 Haziran 2008; 21:49:42 >

• Emrah kardeşim bu telefonda gerçekten 3G(görüntülü konuşma varmı?Varsa hemen alacağım.Bu konuda bilgi verirmisin.
  • quote:

Emrah kardeşim bu telefonda gerçekten 3G(görüntülü konuşma varmı?Varsa hemen alacağım.Bu konuda bilgi verirmisin.

Hocam TC500'de 3g vardır yalnız şöyle bir durum var kullanamama durumu çünkü türkiyede 3G yok ve uzun bir sürede olmayacak.

3G için ön tarafında kamera olması yeterlidir ekstra bişeye ihtiyacı yokki.
  • Benim bildiğim Görüntülü konuşmanın olması için Calışma frekanslarının 2100 yada UMTS olarak yazması gerekiyor.Bu telefonu(AnycoolTCH500) inceledim çalışma frekanslarında bu yazmıyor.Yanılıyorsam düzelt
  • Dünyadaki 3G Lisans Uygulamaları Bölümü’ndeki tablodan diğer ülkelerdeki uygulamalara bakıldığında, değişik ihtiyaçlara ve spektrumun diğer uygulamalar tarafından da kullanılabilmeleri için yapılan paylaşımlara göre, 1885-2005 MHz, 1900-1980 MHz, 1920-1980 MHz, 2010-2025 MHz, 2110-2170 MHz, 2110-2200 MHz şeklinde çeşitli bantların 3G için tahsis olundukları görülmektedir.
    ALINTI BIR KELIMEDIr
    ya buna uygun su an ıcın cıhaz modelı yok dıyebılırım. özellıkle cın cıhazlarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Totensee

Dünyadaki 3G Lisans Uygulamaları Bölümü’ndeki tablodan diğer ülkelerdeki uygulamalara bakıldığında, değişik ihtiyaçlara ve spektrumun diğer uygulamalar tarafından da kullanılabilmeleri için yapılan paylaşımlara göre, 1885-2005 MHz, 1900-1980 MHz, 1920-1980 MHz, 2010-2025 MHz, 2110-2170 MHz, 2110-2200 MHz şeklinde çeşitli bantların 3G için tahsis olundukları görülmektedir.
    ALINTI BIR KELIMEDIr
    ya buna uygun su an ıcın cıhaz modelı yok dıyebılırım. özellıkle cın cıhazlarında

Ama genellikle ve her zaman o frekansların y6anında ----UMTS---diye yazar Hiç bir çin malı bu özelliği taşımamaktadır.
  • TOTENSEE KARDEŞ AŞAĞIDAKİ YAZIYI OKURMUSUN LÜTFEN....Dikkatlice incele bu konuda görüşün nedir?

(Kendimden alıntıdır)

Arkadaşlar 3G yani görüntülü konuşma kasım ayı sonunda ülkemizde başlayacak.Avea ve türkcell bu konuda anlaştılar zaten alt yapıyıda 6 aydır istanbulda deniyorlar.Bu denemelerin nerelerde yapıldığını TÜRKCELL den öğrenebilirsiniz..
    Şimdi gelelim 3G teknolojisine bu teknolojı hızlı veri transferi demektir.Ve de görüntü-video-vs. aktarımıdır.
    Bu tür telefonlarda yani görüntülü telefonlarda- FREKANS AYARLARI VE HIZI DEĞİŞİKTİR.
    Bu telefonların Frekans hızı: 2100mhz -yada-UMTS şeklindedir.
    Ve de böyle yazar Çalışma Frekansı WCDMA 2100 + E850/900/1800/1900MHz
    Ancak bir telefonda iki kamera olması görüntülü konuşma anlamına gelmemektedir.
    Buradaki çin malı bütün telefonlarda iki kamera var.Ancak hiç birinde görüntülü konuşma yok.Ama gittigidiyorda ve diğer satış sitelerin de 3G var diye satıyorlar.
    Bu konuda gerceği teknolojiden anlayanlar ve de satıcılar biliyor.

ÇİFT KAMERALI BİR ÇİN TELEFONUN TANITIM YAZISI(Kaynak G.g.com)
    Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz
    TV:Evet
    FM Radio: Evet
    Dokunmatik Kalem :Evet
    GPRS/İnternet :Evet (WAP, GPRS)
    Çözünürlük :3.0 inch Yüksek Çözünürlük
    Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk
    Dil : Türkçe, Çince, İngilizce
    ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör
    Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği
    Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler.
    Kamera : 2.0MP 3G
    Video Kayıt: Evet
    Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler
    Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card
    Telefon Defteri :500
    Konuşma Süresi : 4 Saat
    Bekleme Süresi : 240 saat
    ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm
    Ağırlık :122 grams
    Renk : Gümüş
    Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap

BU DA General Mobilenin 3G(Görüntülü konuşma) olan telefonunun tanıtım yazısı.(alıntı.Genccel.com)

Teknoloji Çift SIM Kart & 3G Teknolojisi
    Frekans UMTS 2100 / 900 /1800 /1900 MHz
    900 / 1800 / 1900 MHz
    Ekran TFT / QVGA/ 262 Bin Renk / 2.2"
    GPRS Var
    EDGE Var
    WAP Var
    MMS Var
    E-Posta Var
    Bluetooth Var
    FM Radyo Var
    Java Var
    MP3/MPEG4 Var
    Telefon Rehberi 1000
    Ağırlık 109gr
    Boyutlar 117x 49x 16.5mm
    Hafıza Mikro SD Kart Desteği ( 58 MB Telefon Hafızası )
    Kamera 2.0 MP
    Ses Kayıt Yok
    Titreşim Var
    Ahizesiz Görüşme Var
    Konuşma Süresi 180-380 Dakika GSM;
    80-210 Dakika UMTS ;
    120 Dakika GSM + UMTS
    Bekleme Süresi 120 Saat / GSM+UMTS
    120 Saat / GSM+GSM
    240 Saat / GSM
    240 Saat / UMTS
    Pil 1010 mAh
    Aksesuarlar Yedek Pil, AC Şarj Adaptörü, Kulaklık, Usb Kablo
    Diğer Özellikler Video Oynatıcı (MPEG4,3GPP), Video Kaydedici,WAV,WMA,AMR,MIDI,MPEG4, USB Depolama , Ajanda, Takvim, Alarm, Hesap Makinesi,Oyunlar, PC Senkronizasyonu

Bakın buraya yazmışlar.Frekanslara bakın konuyu anlarsınız.Bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 1 Temmuz 2008; 23:53:25 >

• biri mesaj gönderdiği zaman numarası gözüküyo ben ismini göremiyorum bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • HOCAM denemeler yapılıyor ozellıkle ıstıklal caddesınde vodafone basta olmak uzere turkcelde calısma yapıor. Fakat çin malı cıhazlarda özellikle çakma cihazlar ben sanmıyorum goruntulu konusma olacagını. Sebeke frekansı cok degısık sunuda soyleyelım turkıye baz ıstansonlarımızın gucun 1800 mhz ıle sınırlı. operatörler yatırım yapmalıkı sıstem desteklemelı. Bazı modeler çalısabılır dıyorum cunku ornegın Anycool ların orjınal olanları .
    Ama kaç yıl surer oda bır gercek var.
    Satıs yaparken cıft kameralı dıye satıyorum ben cıhazları goruntulu konusma ıcın telefon var dıye satmıyorum. Bildiklerim bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu Türküm diyene

mahkum0079@hotmail.com

www.adacell.net

quote:

TOTENSEE KARDEŞ AŞAĞIDAKİ YAZIYI OKURMUSUN LÜTFEN....Dikkatlice incele bu konuda görüşün nedir?

(Kendimden alıntıdır)

Arkadaşlar 3G yani görüntülü konuşma kasım ayı sonunda ülkemizde başlayacak.Avea ve türkcell bu konuda anlaştılar zaten alt yapıyıda 6 aydır istanbulda deniyorlar.Bu denemelerin nerelerde yapıldığını TÜRKCELL den öğrenebilirsiniz..
    Şimdi gelelim 3G teknolojisine bu teknolojı hızlı veri transferi demektir.Ve de görüntü-video-vs. aktarımıdır.
    Bu tür telefonlarda yani görüntülü telefonlarda- FREKANS AYARLARI VE HIZI DEĞİŞİKTİR.
    Bu telefonların Frekans hızı: 2100mhz -yada-UMTS şeklindedir.
    Ve de böyle yazar Çalışma Frekansı WCDMA 2100 + E850/900/1800/1900MHz
    Ancak bir telefonda iki kamera olması görüntülü konuşma anlamına gelmemektedir.
    Buradaki çin malı bütün telefonlarda iki kamera var.Ancak hiç birinde görüntülü konuşma yok.Ama gittigidiyorda ve diğer satış sitelerin de 3G var diye satıyorlar.
    Bu konuda gerceği teknolojiden anlayanlar ve de satıcılar biliyor.

ÇİFT KAMERALI BİR ÇİN TELEFONUN TANITIM YAZISI(Kaynak G.g.com)
    Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz
    TV:Evet
    FM Radio: Evet
    Dokunmatik Kalem :Evet
    GPRS/İnternet :Evet (WAP, GPRS)
    Çözünürlük :3.0 inch Yüksek Çözünürlük
    Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk
    Dil : Türkçe, Çince, İngilizce
    ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör
    Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği
    Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler.
    Kamera : 2.0MP 3G
    Video Kayıt: Evet
    Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler
    Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card
    Telefon Defteri :500
    Konuşma Süresi : 4 Saat
    Bekleme Süresi : 240 saat
    ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm
    Ağırlık :122 grams
    Renk : Gümüş
    Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap

BU DA General Mobilenin 3G(Görüntülü konuşma) olan telefonunun tanıtım yazısı.(alıntı.Genccel.com)

Teknoloji Çift SIM Kart & 3G Teknolojisi
    Frekans UMTS 2100 / 900 /1800 /1900 MHz
    900 / 1800 / 1900 MHz
    Ekran TFT / QVGA/ 262 Bin Renk / 2.2"
    GPRS Var
    EDGE Var
    WAP Var
    MMS Var
    E-Posta Var
    Bluetooth Var
    FM Radyo Var
    Java Var
    MP3/MPEG4 Var
    Telefon Rehberi 1000
    Ağırlık 109gr
    Boyutlar 117x 49x 16.5mm
    Hafıza Mikro SD Kart Desteği ( 58 MB Telefon Hafızası )
    Kamera 2.0 MP
    Ses Kayıt Yok
    Titreşim Var
    Ahizesiz Görüşme Var
    Konuşma Süresi 180-380 Dakika GSM;
    80-210 Dakika UMTS ;
    120 Dakika GSM + UMTS
    Bekleme Süresi 120 Saat / GSM+UMTS
    120 Saat / GSM+GSM
    240 Saat / GSM
    240 Saat / UMTS
    Pil 1010 mAh
    Aksesuarlar Yedek Pil, AC Şarj Adaptörü, Kulaklık, Usb Kablo
    Diğer Özellikler Video Oynatıcı (MPEG4,3GPP), Video Kaydedici,WAV,WMA,AMR,MIDI,MPEG4, USB Depolama , Ajanda, Takvim, Alarm, Hesap Makinesi,Oyunlar, PC Senkronizasyonu

Bakın buraya yazmışlar.Frekanslara bakın konuyu anlarsınız.Bilgilerinize

• Guncel fiyat listemizi sıze sunuyorum umarım kızmassınız

N99i=Tek Hat + Tek Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 170 ytl

N99i2=Tek Hat + Tek Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 185 ytl

N100=Çift Hat + Çift Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 199ytl

N101i=Tek Hat + Tek Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 170 ytl

5310=Music Edition - Tek Hat + Türkçe = 155 ytl

6300=Tek Hat + Türkçe = 160 ytl

6500 Clasic=Çift Hat + Türkçe = 200 ytl

8600 Luna =Tek Hat + Türkçe = 225 ytl

8800 Sirocco Gold=Tek Hat + Türkçe = 300 ytl

8800 Arte =Tek Hat + Türkçe = 559 ytl

N93 Classıc=Tek Hat + Tek Kamera + Türkçe = 280 ytl

N95 8Gb=Tek Hat + Çift Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 254 ytl

N95 8Gb Mini=Tek Hat + Çift Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 225 ytl

T808 Çift Hat + Tek Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 242 ytl

T818 Çift Hat + Çift Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 258 ytl

T828 Çift Hat + Çift Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 268 ytl

T838 Çift Hat + Çift Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 274 ytl

Z 1 Çift Hat + Çift Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 250 ytl

Z11 Çift Hat + Çift Kamera + Televizyon + Dokunmatik Ekran + Türkçe = 270 ytl

TC-500 Çift Hat + Digital Zoom + = 315 ytl

• bendede n 99i çift hatlı tel var telefonun kıl oldugum şeylerini yazıyım

1 bluetooth yavaş

2 u-diski bazen cinslik yapıyo
  • Yazılımı da kopyalarlar bu çinliler
    quote:

ARKADAŞLAR ÇİN MALI BÜTÜN NOKİANIN N SERİLERİNDE DİKKAT EDİN SYBYN BULUNMAMAKTADIR.YANLIZCA DONANIMLAR TAKLİT EDİLİYOR.BU NEDENLE ALIRKEN MUTLAKA BAKIN SYMYN VARMI YOKSA ÇİN MALI SAHTEDİR.BU KONUDA SNYBYN KOPYALANAMAZ..O NEDENLEDE MAKİNANIN AYNİSİ DİYE ALMAYIN N SERİLERİNİN HEPSİ SYNBY DIR.BU KONUYU İYİ İNCELEYİN..YOKSA STANDAR SIRADAN BİR TELEFON ALIRSININIZ.HERKEZE DUYURULUR..SEVGİLER

• Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı(n99-n100-n101n-Anycool seriler ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN
    O BÖLGELERDE BİR ZAMANLAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK İYİ KONULARI BİLİRİM
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.