Şimdi Ara

Çin malı N99İ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • binbasım teşekkür ederim sagolsın..saygılar
  • beyler cok acıl bbır durum var bu mms ayarları kısmında secılen kısımda cepten ınternet dıye bırsey yok
  • İşte madein chına !

Bende aldım bu modellerden 1 adet.. Üzerinde N99i2 yazıyor. Tel'in turuncu-beyaz renkleri gayet güzel durmuş. Tv-radyo netliği süper, kamerasıda söylendiği gibi berbat değil idare eder. Dokunmatik ekranı, (pek kullanmasamda) süper ses çıkışı, pc de tanıtma olmaması, + hafıza olması vs.
    Aslında ben gayet memnunum, yalnız benim bir tanıdığım üzerinde N77 yazan ( N77 eğri yazmışlar insan biraz özenir ) bir tel almış ve kazara tel'in ekranını kırmış. (üst-koruma camı değil) Ben bu teli telefon satan yerlere götürdüm çünkü ben alırken yedek parça olarak ekran camının geldiğini söylemişlerdi ama malesef yalanmış.. Kısa bir süre sonra gelir dediler bakalım gelecekmi ? Bu tel lerin yedek parçasının olmadığını biliyorum-biliyoruz ama! '' ya sadece malı satayımda ondan sonra müşteri ne hali varsa görsün'' zihniyeti yokmu... Yurdumum esnaf insanı!!!!!!

Paylaşayım dedim..

• yenı yenı yepyenı

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

• @Elektromarket keşke bide fotolarını koysaydın..
  • toptan fiyatına perakente fiyatlar bunlarmı herhalde yanlış yazdın fiyatları
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

@Elektromarket keşke bide fotolarını koysaydın..

msn e ekleyin ordan göndereyim. aceleyle koyamadım foruma.
    yadawww.ucuzlux.net adlı sitemden bakabilirsiniz.
  • herkese tavsiye ederim.çok güzel telefon...
  • bence bu adamlar yakında çakma uzay mekiğide yaparlar
  • hocam dün kadıköyden aldım bu telefonu, gerçekten çift sim kartlı, TV'li sorunsuz çalışan süper bir şey ama sony ericsson umdan vaz geçemiyorum, isteyene aldığım fiyattan verebilirim. (275 ytl)
  • N99i fiyatları baya düştü arkadaşlar yardımcı olabilirsem sevinirim
    mahkum0079@hotmail.com
  • n99i sıfır cihaz, çift sim kartlı, TV'li 512 mb hafıza kartı ile birlikte 275 ytl ye veririm arkadaşlar... 0532 412 00 97

Çin malı  N99İ
  • n99i sıfır cihaz, çift sim kartlı, TV'li 512 mb hafıza kartı ile birlikte 275 ytl ye veririm arkadaşlar... 0532 412 00 97

Çin malı  N99İ
  • elektromarket fiyatları uçurmuşun biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 22 Mayıs 2008; 14:43:58 >
  • sıfır anycool t818i 210 liraya satıyorum acilen ulaşın kaçırmayın
  • arkadaşlar ben urfadan fatih söylememe gerek yok herhalde bu telefon urfada peynir ekmek gibi(n99i) bunun şimdide çift hatlıları çıktı fiyatlar tahmin edeceğiniz gibi çok uygun tek hatlı n99i:180 ytl çift hatlı:235 ytl
    isteyene havale derdi yok posta numarasına para yatırma ile bu derdden kurtuluyorsunuz sadece kargo size ait
    numaram 05364930691
  • Beyler Daha Dün aldım Telefon Çok Güsel bana Yetiyor Bi de Bu Telefon sizin resimlerdeqinden Deil
    onun Bi üst Modeliymiş Ama gene N99İ Çok Güsel Bunun Özelliklerini taşıyan Bunun Fiyatında warsa Nokia Modeli Söleyin alalım Bisde Seside Güsel Çıkıyor Kamerasıda Çok Güsel
  • http://img1.blogcu.com/images/b/l/o/blogmobile/dsc00007.jpg

ArkadaşLar Lütfen bakın bu resme,bu teLefon sis dosyaLarını destekLiyormu jar jad destekLiyormu,program fLn destekLiyormu Lütfeeeennnn aciLLL...
  • http://img1.blogcu.com/images/b/l/o/blogmobile/dsc00007.jpg

ArkadaşLar Lütfen bakın bu resme,bu teLefon sis dosyaLarını destekLiyormu jar jad destekLiyormu,program fLn destekLiyormu Lütfeeeennnn aciLLL...

O TELEFON ÇİN ÇAKMASI HİÇ BİR ŞEYİ DESTEKLEMEZ........
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_L300_58

http://img1.blogcu.com/images/b/l/o/blogmobile/dsc00007.jpg

saydıgın hiçbir proğramı desteklemiyor. Anladıgım kadarıyla oyun yuklemek ıstıyosun ama yuklenmıyor bılgın olsun
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.