Şimdi Ara

Çin malı N99İ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun tv özelliği dokunmatik ekran özelliği falan iyide bunun radyasyonu kimbilir nasıldır? nasıl olsa çin malı
  • Bana göre çinden gelenlerin içerisinde kalite ve sağlamlık ararsanız 3-4 model mevcut bunlar
    1. N99i
    2. N101
    3. N99i çift kartlı
    4. Anycool T808
    bu arada hatırlatalım n99i çift kartlısıda çıktı hatların ıkısıde aynı anda aktif
  • quote:

Orjinalden alıntı: texarkana

beyler orjinal n95 le kıyas yapan arkadaslara sesleniyorum gps sistemi uydu ile baglantı kuran bi sistem o telefonun fiyatının pahalı olmasının 1. sebebi bu 2. sebebide gümrük vergisi malesef türkiyede yasıyoruz ve elektronik konusunda vergilerimiz cok yüksek core 2 quad islemcili sony vaio laptop norvecte 1750euro burda 3800 dolar (kdv hariç!)
    ayrıca nokia olsun samsung olsun ericcson olsun bunlar iletken madde olarak bildiginiz saf altın kullanırlar bu cin malı telefonlarda altın yok uyduruk kimyasallar kullanılıyo hem saglıgınıza hemde cebinize yazık
    ayrıca bu telefonların kayıt altına aldırırsanız yani yasal yollarla ithalat yapıp verginizi ödeyip imei no sunu çakmadan yasal yollarla alırsanız inanın bana fiyat en az 500ytl artacaktır.
    birde tv olayına mükemmel diyen arkadaslarıda anlayamıyorum telefona tv koymak en salakça sey hem parazit yapar hemde tv alıcısı denilen sey suan elektronik dünyasında en ucuza mal edilen bişey emin olun bi tv alıcısını birde 64k ekranı toplayıp el tv si diye satarım hemde maksimum masrafım 50ytl olur
    nokia alıp kazık yedigini düşünen arkadaslar size tek lafım war hem kendinizi bu dünyanın en kalitesiz malzemeleri kullanılarak yapılmız cihazlar alarak aptal yerine koyduruyosunuz hemde milli serveti çöpe atıyosunuz kayıt dışı ekonomi denilen şey bu sırtınızdan para kazanıyolar
    vergilerin düşürülmesi için çabalayan buna kızan insanı anlarım ama parasını böyle gidip sokaga atanı anlayamam kusura bakmayın

nokia ya 1200 para verdikten sonra 600 - 700 e düşüyor peki buna nediceksin arada en az 600 ytl kazık yiyosun.... gelmişsin bide 200 ytl lik telf alma diyosun.... 1200 ytl yi nokia ya vereceğime bi fakire veririm daha iyi. 200 ytl verdigim telefon bozulsa bilke zararım 200 ytl. nokia da kafadan 600 ytl zarar......................................................................

• merhaba arkadaşım. üç hafta önce anycool t808 aldım ama maalesef simB nin imei kaydı olmadığı için kapandı. yardımcı olursan çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELEKTROMARKET

arkadaşlar bu tlf lardan alıpta imei den dolayı tlf u kapanan olursa bana mencik@gmail.com adresinde program talebinde bulunsun imei box programı var göndereyim. 1 dk da kendsiniz imei alıp yazın ömürlük kapanmasın tlf unuz : :)
    sadece bu çin tlf larına kayıt yapar bu program. değeri 300€ ... ama 1.5 mb bişiy. herkese gönderirim maksat yardımcı olmak .

Telefon resimlerine en kısa zamanda ekliycem foruma bakıp değerlendirirsiniz :)

merhaba arkadaşım anycool t808 aldım üç hafta önce ama geçen hafta hattın biri kapandı. imei kaydı yokmuş. yardımcı olursan sevinirim
  • her şeyi güzel. bazı arkadaşlar daha kullanmasını tam olarak bilmiyor sanırım.
    imei kaydında sorun olmadığı süre hiçbir sorun yok...işte ispatı

• quote:

Orjinalden alıntı: alper akdogan

nokia ya 1200 para verdikten sonra 600 - 700 e düşüyor peki buna nediceksin arada en az 600 ytl kazık yiyosun.... gelmişsin bide 200 ytl lik telf alma diyosun.... 1200 ytl yi nokia ya vereceğime bi fakire veririm daha iyi. 200 ytl verdigim telefon bozulsa bilke zararım 200 ytl. nokia da kafadan 600 ytl zarar......................................................................

aynen katılıyorum....

temiz kullandıktan sonra bir şey olacağını düşünmüyorum...
    bundan sonra nokia sony samsung mu almam abi teknoloji yok teknoloji...
    ne varsa çinlilerde var. ALLAH RAZI OLSUN. bu arada 1000-1500 ytllik telefon alanlarda sevinmeli çünkü piyasa rahatlayacak.. çinliler sayesinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 13 Mayıs 2008; 0:15:42 >

• n99i lere oyun yüklemeyi bilen bi Allah'ın kulu yok mu?????
  • yakında oyun ıle ılgılı sorunlar asılacak bıraz daha dayanın arkadaslar ayrıca onlarında pc suıte programı var. Onunla atacagız
  • n99i driver pc suite..
    dowland
    http://chuii170313.sinaman.com/MT6227.zip
    not:bu diriver bazı çin malı telefonlarda imei değiştirmeye ve file manager olarak kullanmak için lazım olan programdır

kurma klavuzu
    http://rapid---------share.com/files/65164340/MT6227_installation.pdf

not2:(-------) silin
    buğün arkadaş ile denemeler yaptık başarılı...
    telefon okadar kaliteliki helal olsun.......fiyat performan olarak mükemmel ötesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 14 Mayıs 2008; 18:35:38 >

• BU PROGRAMLA IMEI YAPILIYORMUKI
  • Bende Anycool t828 veya nokia n99i alıcam ama karar veremedim. Hangisinde + özellik war diye..
  • arkadaşlar 5 aylık n99i kullanıcısıyım elefonun abartısız ve net ozelliklerini ve kotu olna yanlarını size soyleyeyim sizde ona gore duşunun tasının alın veya almayın

tv ozelliği gerçekten çok ama çok mukemmel arkadaslar analog yayını tum hatlarıyla ve çok net alıyo diyebilirimki tv ye anten takılmış halden çok daha net(22 kanal)

muzik ve ses olayına gelirsek gerçekten çok yuksek kiii şimdiye kadar hiç bir telefonda duymadığım kadar hatta sesini duyanların yok yaa bu ses bundan cıkamaz dewdirten bi ses gucu ve kalitesi var amaaaaaaaa aynı şeyi kulaklığı takınca soylemek mumkun değil
    kalite hala aynı ama ses yok arkadaslar çok duşuk ben telle gelen kulaklığa bağlıyorum olayı yoksa o telden asla o kadar az ses çıkamaz yani kulaklıktan kulaklıksız sağır edici ve kaliteli bi ses gucu var çok ciddiyim arastırın bakım,n goreceksizin

bi baska ozellik normal nokia gibi her yerinde bi deliği yok usb kablosu sarjı kulaklığı hep aynı girişten yapılıyo buda estetik bi guzellik veriyo

ekranına gelince inanın bana ekranı gorunduğunden çok daha buyuk dokunmatik mesaj yazarken de dk,okunmatik q klavyesi var acayip seri yazılBİLİYO ve muhteşem bi resim goruntusu var piksel yuksek yane amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kamerası arkadaslar o kadar net değil bunu bi yere yazın demedi demeyin 2,0 mp diyorlar ama ben 2,0 mp kalıtesine sahip tel kullandım asla tutmaz 1,3 olabilir o civarlarda bişeydir çok net değil yani ama kamerasının bir suru hala içinden çıkamadığım kadar fazla efekt seçeneği var(bence o civarda bile değil)

bir diğer ozellik web cam olarak kullanabilme hiç bir şekilde telefonu tanıtma ve benzeri işlemlere gerek yok çok basit bi şekilde usb ye kablosunu tak web cam seceneğini seç web cam hazır o kadar

ayrıca yine usb den takılınca yine tanıtmaya gerek kalmadan direkt hafıza kartının içi açılıyo mp3 resim video atması çok ama çok basit birde bazı nokialar gibi atılan bi kaç mp3 u gormeme yada çalmama gibi bi luksude yok ne atarsan çalıyo mubarek sesinin kalitesi ve yuksekliğini solememe gerek yok artık

n99i gelirken kulaklığı yedek bataryası usb kablosu ve şarj makinesi ile geliyo
    gerçi şarj makinesine ihtiyaç yok telefonu pc ye bağladığınızda usb den sarj yapıyo zaten kendini

radyosuna gelince oda mukemmel arkadaslar anteni var ama açmanıza gerek yok bi otomobil çekiyorsa o da ,çekiyordur hiç merak etmeyin

telefon defteri pek teferruatlı deil değil derken arayanın videosu resmi ve muziğini koyabiliyorsun i mail iş adres vb eklentileri var ustelik gerçek nokiadaki ,gibi bunlar için bi program atmamızda gerekmiyo orjinalden veriyo bunları
    arkadaşlar yine özel sesle konuşma özelliği var bunun 8 seçenekli(kız,kadın,olgun kadın vs...)

ve fiyat arkadaslar

bu cihaz adamına gore fiyat belirletiyo
    normalde fiyatı 190 ytl isterseniz sadece kargo parasını ekleyerek bu telefonu alabilirsiniz havale ücreti yok!

ha unutmadan telefonda bazılarında imei sorunu çıkabiliyo ama çok basit 7,5ytl ye oda çozuluyo yeni ip çakılıyo yada 3310 5110 gibi eski tellerin ipleri kopyalanıp olay alloluyo olay bu kadar

ben urfadayım burası bu telefonlardan kaynıyor isteyene yardımcı olabilirim

sonuç olarak arkadaslar bence 300 ytl ye değecek bi telefon acayip ilgi ceken gerçekten belirgin ozelliklere sahip bi tel goren herkezsin isteyeceği bi tel çok ciddi ve samimiyim arastırın gorun okmi ondan sonra alın anavatanı gaziantep ağar arkadasınız veya tanıdığınız varsa alabilirsiniz yani çok rahat gonderebilirler
    bu da daha rahat olsun diye teknik özellikleri
    Network Türleri: GSM 900/1800/1900
    -Sim Kart olmadan da telefon kullanılabilir, Televizyon izlenebilir
    -2.4 inch Dokunmatik Ekran
    -GPRS Desteği var (fakat türkiyede aktif olamıyor)
    -2 MP dijital kamera
    -PDA
    -Genişletilebilir Bellek
    -Bluetooth Desteği
    -MP3 Ses Oynatıcı
    -3gp, Mp4, Video Oynatıcı
    -3D Yüksek Ses Sistemi
    -Analog antenli TV
    -Kulaklık olmaksızın da dinlenebilen FM Radyo
    -Video Çekimi
    -Web Kamera özelliği
    -256 MB Hafiza Karti içinde ve Genişletilebilir bellek
    -USB Bağlantı Kablosu
    -Şarz Aleti ve 2 Batarya -Ve diğer standart özellikler.
    -Menu Dili : Turkce, Ingilizce, Rusca, Fransizca, Tai.
    -10.4 x 6.1 x 1.7 cm
    -IMEI Kayıtlı

isteyene numaram 05364930691

• 180.00 YTL fiyatla
    yedek batarya, usb kablosu, sarz makınası, kulaklık ve imei kayıtlı
    mahkum0079@hotmail.com
  • IMEI değiştirmek için kullanılan programa nasıl ulaşabiliriz. Link verebilir misiniz.
    @ELEKTROMARKET, sana mail attımi PM attım henüz yanıt alamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

n99i driver pc suite..
    dowland
    http://chuii170313.sinaman.com/MT6227.zip
    not:bu diriver bazı çin malı telefonlarda imei değiştirmeye ve file manager olarak kullanmak için lazım olan programdır

kurma klavuzu
    http://rapid---------share.com/files/65164340/MT6227_installation.pdf

not2:(-------) silin
    buğün arkadaş ile denemeler yaptık başarılı...
    telefon okadar kaliteliki helal olsun.......fiyat performan olarak mükemmel ötesi..

Bu programla IMEI değişmiyor. Programda öyle bir seçenek yok zaten.
    Ayrıca programı kurdum ve PC ile bağlantı yapamadım.
    Bendeki telefon D2000+
    Bluetooth ile bağlantı kuruluyor, USB ile PC ye bağlandığında Çıkarılabilir disk olarak içerisindeki kartı okuyor, ancak cep telefonunun kendisi ile bağlantı kuramıyorum.
    Var mı bir püf noktası?
    Saygılar

• cinoali
    bir başka siteden aldım buraya yapıştırdım. arkadaşın n99i bağlantı kurdu.....n99i MT6227 driver...
    bu arada sp3 yüklü bilgisayara yükleyemedik....
    şuanda oyun ve proğram arıyoruz....
  • arkadaslar su mt6227 rapide veya başka bi siteye upload yapabilirmisiniz.verdiginiz site acılmıyorda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rcep80

arkadaslar su mt6227 rapide veya başka bi siteye upload yapabilirmisiniz.verdiginiz site acılmıyorda....

http://rapid---------share.com/files/115837246/MT6227.zip
  • Bunların genel fiyatı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.