Şimdi Ara

Çin malı N99İ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MARHABA ARKADAŞLAR. BENDE 3 TANE HAT VAR VODAFONE, AVEA VE ŞİRKET HATTIM. GÜN İÇERİSİNDE 3 TELEFON KULLANMAKDAN BIKTIĞIM HATTA TELEFONLARDAN BİRİNİ Bİ MÜŞTERİDE UNUTTUĞUMDA ÇOK OLDU.

KARAR VERDİM ÇİFT HATLI Bİ TELEFON ALICAM FAKAT NOKİA vs MARKALAR AŞIRI PAHALI. Bİ ARKADAŞ TAVSİYESİ ÜZERİNE WENTTO DG-900 MARKALI KAYAN KAPAK Bİ TELEFON ALDIM. TASARIMI ÇOK ŞIK. ÜSTELİK HERŞEY ÇİFT DESEM KOMİK AMA DOĞRU OLUCAK :))

ÇİF HAT
    ÇİF BATARYA
    ÇİF KILIF
    ÇİF KAMERA
    ÇİF DATA KABLOSU+1GB BELLEK BUNLAR HEDİYE...

EĞER KAMERASINI PROBLEM ETMEZSENİZ BU TELEFONU TAVSİYE EDERİM HENÜZ ALALI 3 AY OLMASINA RAĞMEN GAYET MEMNUNUM. KAMERASI 2MP GÖRÜNTÜ GÖSTERİYO VİDEO KAYDI FELAN 2 MP. FAKAT GÖRÜNTÜ FOTOĞRAF ÇEKİMİ 640-480. SANIRIM ENTEGRESİNDEN KAYNANKLI. ÇÜNKİ VİDEOSU AYNI NOKİA GİBİ HATTA SEÇİMİ ÇOK. FOTOĞRAF ÇEKME MERAKLISI DEĞİLSENİZ BUNA PEK TAKMAYIN ve GÖNÜL RAHATLIĞI İLE TAVSİYE EDEBİLİRİM.

• quote:

Orjinalden alıntı: xxpisiko41xx

bu avea için nasıl olur peki arkadas turkcell yerine falan

Maalesef olmadı GPRS abone olun diye mesaj geliyor...
  • n99i de arka fondaki çinli hatun resmini nasıl değiştirebiliriz?Huylandım ben bu hatundan da:)Bir de istediğimiz mp3 ü zil sesi olarak ayaralayabiliyor muyuz?Ya bu telefonun kitapçığı yok mu?
  • bugün n99i ye baktım inceledim dokunmatik ekran olması çok hoşuma giti sonra tv de avea hattı zor çekerken dükanda tv çekti hayretler içersinde kaldım bu ürünün garantisi varmı yani bozulursa paraylamı yaptırıcaz o olay düşündürüyo beni bu arada adam 300 ytl dedi telefona alırsam ordan almam tabiiki piyasada 225 ytl ye satanlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Orjinalden alıntı: xxpisiko41xx

quote:

Orjinalden alıntı: bart_simpson

bu telefonu eminonu sirkeci gibi yerlerde kaçak olarak 250 - 300 YTL arası değişen fiyatlarla satıolar aslında telefon tam bi mal gibi duruo ilk once bu telefon çinliler üretti ve nokiadan bu kadar mal gbi bi model beklemioruz dimi arkadaslar.. bu telefonu bizim dersanenin kantincisinde görmüştm telefonda televizyon izlneio ... sonra nokia nın sitesini girip bakiim bole bi telefon war mı die bakdım ve belliki bu telefon nokianın degl bu telefonun gerçek ismi '' TV '' bilmem ne :) bunu piyasada n99 i die satılar

Ciddi misn

CİDDİ

her n99i nokia nın mı olması lazım nokianında 7200 diye modeli var lg ninde 7200 diye modeli var lütfen arkadaşlar yapmayın

• ÇIN telefonlarının güvenliğini kaldırabilir format ve ui setting yapabilirsiniz:
    güvenlik kodları: 1122, 3344, 1234, 5678
    Engineer mode: *#110*01#
    Factory mode: *#987#
    Enable COM port: *#110*01# -> Device -> Set UART -> PS Config -> UART1/115200
    Restore factory settings: *#987*99#
    LCD contrast: *#369#
    software version: *#800#
    software version: *#900#
    set default language: *#0000# Send
    set English language: *#0044# Send
    set English language (new firmware): *#001# Send

bir sitede gördüm eklemek istedim.. çalışıyormu bilmiyorum...
    http://forum.lazmobil.com/kilit-problemleri/t-cin-telefonlari-servis-kodlari-1165.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 4 Mayıs 2008; 21:20:27 >

• N101 kullanıyorum gayet memnunum. Beğenmiyorsanız aynısını nokia yapınca gider 1500 ytl fiyata nokia alırsınız. Ben bu telefonu 215 Ytl ye aldım.
    quote:

Orjinalden alıntı: denizzin

sittiri pohtan çin telefonlarına beş kuruş dahi vermeyin sayın forumdaşlar... ne ikinci eli var telefonların nede yedek parçaları, sonra çok üzülür boşa vermiş olursunuz bütün paranızı... bildiğinizden şaşmayın..
  • bizim bi arkadaş aldı bundan ama made in finland yazıyo anlamadım şimdi nası oluyo bu iş :D
  • bende aldım memnun olmadığım tek özelliği tv yi yan çevirememem ve rehberdeki isimleri uzun yazamamam 6 harf sonra yazmıyor yardım menüsünü düzenleme imkanımız veya değiştirme imkanımız varmı bunun için özel bir program varmı teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur71

bende aldım memnun olmadığım tek özelliği tv yi yan çevirememem ve rehberdeki isimleri uzun yazamamam 6 harf sonra yazmıyor yardım menüsünü düzenleme imkanımız veya değiştirme imkanımız varmı bunun için özel bir program varmı teşekkürler şimdiden

Tv ekranı tam görüntülemek için * bas. Rehber olayına daha bakmadım ( tel yanımda değil şuan ) ama merak ettim doğrusu çünkü yeni rehber kaydı yapmadım.
  • sonunda n99i aldım biraz karışık ama süper sesi olagan üstü
  • HEM CEP TELEFONU
    HEM KABLOSUZ TELEVİZYON
    HEM DOKUNMATİK HEM BLUETOOTH
    HEM KAMERA
    AYRICA İNANILMAZ BİR SES KALİTESİ 3D SOUND
    -Network Türleri: GSM 900/1800/1900
    -Sim Kart olmadan da telefon kullanılabilir, Televizyon izlenebilir
    -2.4 inch Dokunmatik Ekran
    -GPRS Desteği var (fakat türkiyede aktif olamıyor)
    -2 MP dijital kamera
    -PDA
    -Genişletilebilir Bellek
    -Bluetooth Desteği
    -MP3 Ses Oynatıcı
    -3gp, Mp4, Video Oynatıcı
    -3D Yüksek Ses Sistemi
    -Analog antenli TV
    -Kulaklık olmaksızın da dinlenebilen FM Radyo
    -Video Çekimi
    -Web Kamera özelliği
    -256 MB Hafiza Karti içinde ve Genişletilebilir bellek
    -USB Bağlantı Kablosu
    -Şarz Aleti ve 2 Batarya -Ve diğer standart özellikler.
    -Menu Dili : Turkce, Ingilizce, Rusca, Fransizca, Tai.
    -10.4 x 6.1 x 1.7 cm
    -IMEI Kayıtlı

uygun fiyat ve kalite

mahkum0079@hotmail.com

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totensee -- 16 Mayıs 2008; 16:33:20 >

• arkadaslar acıl yardım lutfennnnnnnnn anycool t818 aldım ama bır turlu nete gırılmıyor ayarlayamadım galıba bırısı benı yonlendıorebılırmı oraya yazılanlara baktım ayarlara benım telde ordakı gıbı menuler yok yada ben yapamıyorum bırısı yonlendırırmı benı lutfen msn adresım sahin__8558@hotmail.com
  • arkadaşlar 5 aylık n99i kullanıcısıyım elefonun abartısız ve net ozelliklerini ve kotu olna yanlarını size soyleyeyim sizde ona gore duşunun tasının alın veya almayın

tv ozelliği gerçekten çok ama çok mukemmel arkadaslar analog yayını tum hatlarıyla ve çok net alıyo diyebilirimki tv ye anten takılmış halden çok daha net(22 kanal)

muzik ve ses olayına gelirsek gerçekten çok yuksek kiii şimdiye kadar hiç bir telefonda duymadığım kadar hatta sesini duyanların yok yaa bu ses bundan cıkamaz dewdirten bi ses gucu ve kalitesi var amaaaaaaaa aynı şeyi kulaklığı takınca soylemek mumkun değil
    kalite hala aynı ama ses yok arkadaslar çok duşuk ben telle gelen kulaklığa bağlıyorum olayı yoksa o telden asla o kadar az ses çıkamaz yani kulaklıktan kulaklıksız sağır edici ve kaliteli bi ses gucu var çok ciddiyim arastırın bakım,n goreceksizin

bi baska ozellik normal nokia gibi her yerinde bi deliği yok usb kablosu sarjı kulaklığı hep aynı girişten yapılıyo buda estetik bi guzellik veriyo

ekranına gelince inanın bana ekranı gorunduğunden çok daha buyuk dokunmatik mesaj yazarken de dk,okunmatik q klavyesi var acayip seri yazılBİLİYO ve muhteşem bi resim goruntusu var piksel yuksek yane amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kamerası arkadaslar o kadar net değil bunu bi yere yazın demedi demeyin 2,0 mp diyorlar ama ben 2,0 mp kalıtesine sahip tel kullandım asla tutmaz 1,3 olabilir o civarlarda bişeydir çok net değil yani ama kamerasının bir suru hala içinden çıkamadığım kadar fazla efekt seçeneği var(bence o civarda bile değil)

bir diğer ozellik web cam olarak kullanabilme hiç bir şekilde telefonu tanıtma ve benzeri işlemlere gerek yok çok basit bi şekilde usb ye kablosunu tak web cam seceneğini seç web cam hazır o kadar

ayrıca yine usb den takılınca yine tanıtmaya gerek kalmadan direkt hafıza kartının içi açılıyo mp3 resim video atması çok ama çok basit birde bazı nokialar gibi atılan bi kaç mp3 u gormeme yada çalmama gibi bi luksude yok ne atarsan çalıyo mubarek sesinin kalitesi ve yuksekliğini solememe gerek yok artık

n99i gelirken kulaklığı yedek bataryası usb kablosu ve şarj makinesi ile geliyo
    gerçi şarj makinesine ihtiyaç yok telefonu pc ye bağladığınızda usb den sarj yapıyo zaten kendini

radyosuna gelince oda mukemmel arkadaslar anteni var ama açmanıza gerek yok bi otomobil çekiyorsa o da ,çekiyordur hiç merak etmeyin

telefon defteri pek teferruatlı deil değil derken arayanın videosu resmi ve muziğini koyabiliyorsun i mail iş adres vb eklentileri var ustelik gerçek nokiadaki ,gibi bunlar için bi program atmamızda gerekmiyo orjinalden veriyo bunları
    arkadaşlar yine özel sesle konuşma özelliği var bunun 8 seçenekli(kız,kadın,olgun kadın vs...)

ve fiyat arkadaslar

bu cihaz adamına gore fiyat belirletiyo
    normalde fiyatı 190 ytl isterseniz sadece kargo parasını ekleyerek bu telefonu alabilirsiniz havale ücreti yok!

ha unutmadan telefonda bazılarında imei sorunu çıkabiliyo ama çok basit 15 ytl ye oda çozuluyo yeni ip çakılıyo yada 3310 5110 gibi eski tellerin ipleri kopyalanıp olay alloluyo olay bu kadar

ben urfadayım burası bu telefonlardan kaynıyor isteyene yardımcı olabilirim

sonuç olarak arkadaslar bence 300 ytl ye değecek bi telefon acayip ilgi ceken gerçekten belirgin ozelliklere sahip bi tel goren herkezsin isteyeceği bi tel çok ciddi ve samimiyim arastırın gorun okmi ondan sonra alın anavatanı gaziantep ağar arkadasınız veya tanıdığınız varsa alabilirsiniz yani çok rahat gonderebilirler
    bu da daha rahat olsun diye teknik özellikleri
    Network Türleri: GSM 900/1800/1900
    -Sim Kart olmadan da telefon kullanılabilir, Televizyon izlenebilir
    -2.4 inch Dokunmatik Ekran
    -GPRS Desteği var (fakat türkiyede aktif olamıyor)
    -2 MP dijital kamera
    -PDA
    -Genişletilebilir Bellek
    -Bluetooth Desteği
    -MP3 Ses Oynatıcı
    -3gp, Mp4, Video Oynatıcı
    -3D Yüksek Ses Sistemi
    -Analog antenli TV
    -Kulaklık olmaksızın da dinlenebilen FM Radyo
    -Video Çekimi
    -Web Kamera özelliği
    -256 MB Hafiza Karti içinde ve Genişletilebilir bellek
    -USB Bağlantı Kablosu
    -Şarz Aleti ve 2 Batarya -Ve diğer standart özellikler.
    -Menu Dili : Turkce, Ingilizce, Rusca, Fransizca, Tai.
    -10.4 x 6.1 x 1.7 cm
    -IMEI Kayıtlı

isteyene numaram 05364930691

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih129959 -- 8 Mayıs 2008; 13:42:30 >

• ben Anycool T818 modelini aldım.

herşeyi mükemmel derecede çalişiyor.

çin model TV li telefonlarda eğerki TV çekmiyorsa Seçeneklerden Area Settings bölümünden TURKEY i seçsin sorunsuz çekiyor.

Hatta TV izlerken resmini bile çekebiliyorsunuz izlediğiniz kanalin.

2 GB hafıza MicroSD Trans Flash bellek destekli taktım hızında vs... hiç bir sorun yok.

Telefonun TEK UYUZ eden yanı birisi aradiğinda sizi Sessiz e alamiyorsunuz ya cevap vericeksiniz yada meşgule alıcaksınız.

Ses olarak Yok böle birşey dedirtiriyor 3 tane hoparlör koymuslar biri kamera çevresinde dolanıyor diğer 2 si ufak speaker sistemi gibi :)

kamerası pek iyi değil normal nokia 6230 kamerası gibi. Ama efek olarak Webcameraların programlarındaki efeklerle aynı.

Telefonu webcam olarakda kullanabiliyorsunuz.

XP işletim sisteminde otomatik sorunsuz tanıyor.

PİL 1800Mah olarak gerçekten çok kuvvetli. 3 gündür hiç şarj etmedim ki iş dolayısıyla o kadar görüşme yaparım hala 2 dalı var.

ki müzik açıp dinlerim 1 gb mp3 yükledim canavar gibi güm güm :D

yedek pil ve şarj aleti süper basit kullanımlı tak çıkar ve yedek pil şarj aletinin üzerine takili olarak bırakabilir ve şarj süresince kırmızı şarj bitiminde yeşil ışığa dönen bir led var .

daha ne olsun bir telefonda elektronik olarak içini açtım.

parçalar basit Telefon teknik servisi işi yapmiş her yer anlayabilir derdinden. Ama yedek parça konusu bilemicem.

herşeyi ile süper bence.

• inanki dostum yardım lazım acil motorolam 50 gün oldu yok sen de yardım bekliyorum sadece teknikservis numaranı yaz lütfen çok ama çok lazımsın saglo
  • slm arkadaşlar bugun bu telin çift simlisini inceledim hoş bi telefon. kullanan arkadaşlar şarjı nasıl kaç gün gidiyor.ahize sesi yuksekmi konusurken yeterli geliyormu? yükledigimiz mp4 leri oynatırmı.istanbul fiyatı peşin ne kadar. birde anycool t818 le bu n99i çift sim arasında kaldım arkadaşlar.bu konuda siz hangisini tavsiye edersiniz.yardımlarınız için teşekkürederim.
  • Fiyatına göre iyi diyebiliriz
  • ya beyler bende N105 var buna nasil oyun atcaz bilgisi olan varmı
    bide tv özelligi biraz kötü tam cikmiyor? ne yapsam degiştirsem telefonu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: multichat

ki müzik açıp dinlerim 1 gb mp3 yükledim canavar gibi güm güm :D

kulaklıkla dinlediğinde radyo ve mp3 seslerini nasıl veriyor?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.