Şimdi Ara

Çin malı N99İ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mahkum0079@hotmail.com
  • ve son fiyatttt
    sadece 170 ytl
  • n99 ların kalite kalite farklı olanları var mı?? yoksa hepsi aynı ayarda mı??
  • hepsi aynı sadece görünüşleri farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokay17

balıkesirde 350ytl 5 çeşit var görünüm aynı üst yazıları farklı içleri de aynı galiba ama inceledik tv çok net

bu telefona 250 lira istediler pahalı mı? gerçi her yer farklı fiyatlara satıyo anlamadım ya.. 300 diyen de var 350 de!

• bence artık şu n99i lerin kesin ve net özelliklerini birleştirmenin zamanı geldi.
  • sittiri pohtan çin telefonlarına beş kuruş dahi vermeyin sayın forumdaşlar... ne ikinci eli var telefonların nede yedek parçaları, sonra çok üzülür boşa vermiş olursunuz bütün paranızı... bildiğinizden şaşmayın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizzin

sittiri pohtan çin telefonlarına beş kuruş dahi vermeyin sayın forumdaşlar... ne ikinci eli var telefonların nede yedek parçaları, sonra çok üzülür boşa vermiş olursunuz bütün paranızı... bildiğinizden şaşmayın..

BENCEDE.....
  • Çin malı kullanmak mı???

Benim için çok zor bir olay.
  • arkadaşlar n99 n1000 n1001 n95 nokia sheroke gibi modelleri bulunuyor bunların eğer almak isteyen olursa bende bütün modelleri mevcut iletişim adresim conobjk@hotmail.com telefonların hiçbir sorunu olmuyor bozulma yada kapanma gibi ulaşın anlaşalım fiyatlar gayet uygun saygılar
  • adanada arkadaş 210 ytlye almış.. sesi mükemmel tv de gayet iyi... tipide güzel ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 25 Nisan 2008; 19:13:02 >
  • bugun bi telefoncuya gttim n99i e 500 dedi 450 ye bırakem dedi nası dükkandan cıktımı bilemedim.
  • arkadaşlar ben forumdan totensee diye birinden aldım hem teknik anlamda hem de fiyat anlamında gayet memnun edici telefon çeşitleride baya var telefondanda arkadaşlar olarak memnunuz universitede cafede oturup tv. seyrediyoz hatta bizede al diyolar alalı yaklaşık 1,5 ay oldu kapanma sorunu yaşamadım. ses görüntüde mükemmel tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmax1

arkadaşlar ben forumdan totensee diye birinden aldım hem teknik anlamda hem de fiyat anlamında gayet memnun edici telefon çeşitleride baya var telefondanda arkadaşlar olarak memnunuz universitede cafede oturup tv. seyrediyoz hatta bizede al diyolar alalı yaklaşık 1,5 ay oldu kapanma sorunu yaşamadım. ses görüntüde mükemmel tavsiye ederim

Foruma yeni üye oldun. Hemen koşup arkadaştan ürünü aldın. Biraz FAKE durumları var gibi.
  • bnm arkadaşım aldı(1 aydan fazla oldu ve bir kere betona düşmüş hala canavar gibi) kamerası 1.3 yazıo ama alakası yok kamerası kapalı alanda çok kötü dışarda idare eder , inanmayacagınız kadar çok ses çıkarıo çift hoparlör çok acınca sesi basslar pörtlüo fazla fazla açmayınca piyasadaki çogu telden çok çıkıo yarıda açınca bassıda tatmin edici ekran çözünürlüğüde çok net, tek teması var yazılımının nokıayla yakından uzaktan alakası yok tvsi gerçekten çok iyi ama beni büyüleyen özelliği dokunmatik olması ve mükemmel sesi oldu bende almayı düşünüorum açıkcası yani o 250 ytlye 7 8 ay gitse yeter :)ayrıca dükkandan almış 1 yıl garanti verio kendisi. birde çin malı n95 8 gb almayın kamerası 1.3 orjinal batarya takınca yanıo çünkü daha düşük voltajda çalışıomuş ayrıca hafızasıda 8 gb deil iç yazılımı n99iyle aynı yani sadece dış görüntüsü n95

• fake durumu falan yok arkadaşım ben forumdan ilgilenerek aldım daha sonra alacak arkadaşlar yararlansın diye totenseenin reklamını yaptım çünkü gerek fiyat gerekse kullanım açısından yararlı bilgileri üşenmeden verdi bilgilelerinize sunarım
  • bu telefonu eminonu sirkeci gibi yerlerde kaçak olarak 250 - 300 YTL arası değişen fiyatlarla satıolar aslında telefon tam bi mal gibi duruo ilk once bu telefon çinliler üretti ve nokiadan bu kadar mal gbi bi model beklemioruz dimi arkadaslar.. bu telefonu bizim dersanenin kantincisinde görmüştm telefonda televizyon izlneio ... sonra nokia nın sitesini girip bakiim bole bi telefon war mı die bakdım ve belliki bu telefon nokianın degl bu telefonun gerçek ismi '' TV '' bilmem ne :) bunu piyasada n99 i die satılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bart_simpson

bu telefonu eminonu sirkeci gibi yerlerde kaçak olarak 250 - 300 YTL arası değişen fiyatlarla satıolar aslında telefon tam bi mal gibi duruo ilk once bu telefon çinliler üretti ve nokiadan bu kadar mal gbi bi model beklemioruz dimi arkadaslar.. bu telefonu bizim dersanenin kantincisinde görmüştm telefonda televizyon izlneio ... sonra nokia nın sitesini girip bakiim bole bi telefon war mı die bakdım ve belliki bu telefon nokianın degl bu telefonun gerçek ismi '' TV '' bilmem ne :) bunu piyasada n99 i die satılar

Ciddi misn

• quote:

Orjinalden alıntı: xxpisiko41xx

quote:

Orjinalden alıntı: bart_simpson

bu telefonu eminonu sirkeci gibi yerlerde kaçak olarak 250 - 300 YTL arası değişen fiyatlarla satıolar aslında telefon tam bi mal gibi duruo ilk once bu telefon çinliler üretti ve nokiadan bu kadar mal gbi bi model beklemioruz dimi arkadaslar.. bu telefonu bizim dersanenin kantincisinde görmüştm telefonda televizyon izlneio ... sonra nokia nın sitesini girip bakiim bole bi telefon war mı die bakdım ve belliki bu telefon nokianın degl bu telefonun gerçek ismi '' TV '' bilmem ne :) bunu piyasada n99 i die satılar

Ciddi misn

CİDDİ

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.