Şimdi Ara

Çin malı N99İ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun özellikleri süper . tv olayı süper olmuş telefonda ama alırsam 2 gün sora elimde kalmasından korkuyorum...
  • bende bu olayı geçen hafta buraya taşıdım bazrkadaşlar n99 'un bana sahte oldugunu oyle bir telin olmadıgını ima ettiler şimdi nerdeler acaba... ???? yazımda ozellikle gaziantepte arkadsımın tanıdıgı almıs diyede vurgulamıştım bana inanmıyanlar şimdi gelip kendi gozleriyle gorsun
  • tr de şuanda g.antep te bulabılırsın. hatta 2 hafta bekle butun turkıye de de bulabılırsın.
  • ya bu çok güsel bir telefon ilk önce elinize alıp sonra yorum yapın
  • bu arada arkdaşın biri diyor telsim yani vodafone çalıştırmıyor kesinlikle yanlış o çalıştıramamıştı benim kuzenim antepte iki hafta önce aldı o telefonu ve kendisinde telsim yani vodafone hat var ve çalıştırıyor bu nasıl oluyo pekala burdan o orkadaşa duyrulur
  • Arkadaşlar almayın bu teli. Vericeğiniz paraya yazık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Arkadaşlar almayın bu teli. Vericeğiniz paraya yazık olur.

Kim alırki zaten
  • quote:

tmmda zaten fazla bişi değil ki N9x serisinin fiyatına bakarsan : )
    n95 8gb ' ın 1.500 ytl ' ye satıldığını düşünürsek n99 ' da 16 gb hafıza 8 mp kamera var.Artık fiyatını sen düşün :D
  •  Çin malı  N99İ

al bak buda n99i...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deli_yek

Çin malı  N99İ

al bak buda n99i...

evet dostum cihaz bu ama göründüğü gibi süper bir tel değil...
  • çinliler geliyor kaçııın :D la bunlar benide klonlayip satarlar :D paauhauhua
  • bunda çok radrasyon vardır..
  • tipide kötü bunun ya
  • Ben aldım arkadaşlar bu telefondan..
    telefon bayaa iyi ama nokia özellikleri taşımıyor..
    bu her tarafından belli..
    menü 4 bölümden oluşuyo..
    kamerası düşük 1.3...
    ama kullandıktan sonra anladım telefonun yazılımı hiç iyi diil..
    ben avea kullanıyorum gprs ayarları yapılamıyo.... ve bunun gibi birsürü uyum sorunları var...
    ama fiyatı da aynı oranda düşük...
    ben geliş fiyatına aldım 320 YTL....
    Tavsiye ederim ama bu fiyatta olursa..
    bu fiyattan fazlası değmez....
  • harbi mi?? resimlerini koyabilirmisn bissat kendi üyemisten görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: buqra_

quote:

tmmda zaten fazla bişi değil ki N9x serisinin fiyatına bakarsan : )
    n95 8gb ' ın 1.500 ytl ' ye satıldığını düşünürsek n99 ' da 16 gb hafıza 8 mp kamera var.Artık fiyatını sen düşün :D

O özelliklerde uydurma fake
  • arkadaşlar cihaz süper. kendim satıyorum diye söylemiyorum. yemin ederim bir tane cihaz kaldı elimde etrafımdaki insanlardan almamış olanlardan zor kaçırıyorum akşamları eve telefonu. yeni gelen ürünlerden alırsınız diyorum anlamıyolar. yeni gelenlerde anında bitiyor.stokta mal kalmıyor sonra benim telefona saldırıyolar.satmıyorum klendim kullanacağm diyorum telefoncunun telefonumu olurmuş diyolar. lan kardeşim banane terzi kendi söküğünü dikemiyomiyosa dedimsede anlatamıyorum. hakikaten çinliler iyi bir iş yapmışlar ve sizlere şunu söyleyeyim arkadaşlar çakma makma. piyasada artık nokıacılık samsungculuk diye bişey kalmadı.her türlü cihaz konuşturuyor kendini. nokıa zaten iğrenç oldu artık.nefret ediyorum bunlardan.1500 ytl ye piyasaya elefon sokuyorlar sonra bi baktım 800 ytl sonra btti. yeni telefon geldi 1800 ytl . artık iş tam bir soyguna dönüştü. nokıanın telefonları avrupada bedava dağıtılıyor ve dağıtılan elefonlarınıda bir görseniz hayran kalırsınız. bize n95 gibi sünepe mallarını 1200 ytl lerden çakıyolar. avrupada bedavaya dağıttıkları gibi asyadada kiloyla satılıyo. aklınızı başınıza toplayın. çin malı min malı adamlar yapmışlar işte adam gibi mal.

• Arkadaşın abisi uşakta uzman jandarma olarak görev yapıyor. O da almış orda. 450 mi 500 ytl'ye mi ne.
    Çok güzel diyor iki kart çalıştırıyor diyor. iki kamerası var diyor.3 gün şarjı gidiyor diyor
    Bi de Nokia N99i diye almış. Dedim yok öyle bi telefon çin malı bu. Nokia'dan bile iyi yapmışlar dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: derya7977

bu telefonla ilgilenen arkadaşlar varsa buyursunlar her ürlü fikir yardımında bulunabilirim. arayın skıntılı olduğunuz konularda cevaplarım.05369445860 ya da ekleyin konuşalım koyma@hotmail.com

Kaç saattir telefonun kapalı kardeş! Bi açta görüşelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.