Şimdi Ara

Çin malı N99İ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya7977 -- 16 Şubat 2008; 11:54:24 >
  • valla görmedim ama duydum bir satıyomuş 400 e bursa kemalpaşada ya abi herşey ii güzel çinli falan ama nokia nın böyle özelliklerde bir telefon çıkarttığını düşünsenize fiyatı nasıl olur du acaba. belki denildiği gibi 16 gb hafıza ve 8 mp kameraya sahip değil ama hakkaten daha çift sim kart teknolojisini bile piyasaya sürmeyen nokia televizyonlu telefon yapsa en az 3 laptop fiyatı olurdu ben şimdi çift simkartlı telefon almayı düşünüyorum ama karar veremedim nie sırf samsung hariç hepsi çinli diye samsung aldım elime geçen nokianın verdiği tadı vermiyor yok mesaj hafızası sınırlı falan filan ama nokiada çıkartmıyor inatla çift hatlı kardeşim isyan ettirdi hoş düşüdümde çıkartsada çok pahalı olur zaten ben en iyisi ikinci tel olarak bi 6300 alayım:D
  • .

quote:

Orjinalden alıntı: caglar_kilic

bende bu olayı geçen hafta buraya taşıdım bazrkadaşlar n99 'un bana sahte oldugunu oyle bir telin olmadıgını ima ettiler şimdi nerdeler acaba... ???? yazımda ozellikle gaziantepte arkadsımın tanıdıgı almıs diyede vurgulamıştım bana inanmıyanlar şimdi gelip kendi gozleriyle gorsun

Lafi tersinden anlama, O kisilerin ne yazdigini okumadim ama,eminim bu cihazin Nokia ya ait bir model olamayacagi anlaminda, fake, cakma veya sahte her neyse diye yazmislardir.
    Yoksa cumle alem biliyor bu tur cihazlarin cinliler tarafindan uretildigini.

Her cinde yapilan urun adi anlamina gelmesin yazdiklarim ama...

Bu Cinlilerin yaptigi ozellikle bu telefonlara verdiginiz paraya yazik olur.Standartlara bile uygun degiller.Bir ay sonra elinizde kalir.

Bircoguda yazmis zaten,kimi hatti calistirmiyor,kimi hattin ayarlarini kabul etmiyor diye.

Biriside Diger markalar ve konular bolumune baslik acmis Cinden gelen telefon calismiyor diye.

Paraniz coksa oyuncak niyetine bir sure alip oynayin.Siz bilirsiniz size kalmis

• kiliste peynir ekmek gibi var bu telefondan... her telefoncuda en az 10-15 tane var. fiyatı da (ben duyduğumda inanamadım) 215 ytl!!!!

yanlış duymadınız 215 (ikiyüzonbeş) ytl!!!!!

bu fiyata bu telefon verilmez! vardır bir biteniği??? açıkçası ben güvenemiyorum.... hele 5-6 ay kullanılsın ondan sonra alırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebugannus

kiliste peynir ekmek gibi var bu telefondan... her telefoncuda en az 10-15 tane var. fiyatı da (ben duyduğumda inanamadım) 215 ytl!!!!

yanlış duymadınız 215 (ikiyüzonbeş) ytl!!!!!

bu fiyata bu telefon verilmez! vardır bir biteniği??? açıkçası ben güvenemiyorum.... hele 5-6 ay kullanılsın ondan sonra alırım...

ya niye batı illerinde bu telefon yok! bende istiyom yaw. sırf tv'si için alıcam bu fiyata böyle bir telefon olur mu e yuh artık!!!

Bendeeee istiyoooommm

• arkads baktım fena dil v şehir 250 ytl ama kacak
  • bizim burda cok satılıyor bu işte cok para var cok alan alana satan satana avrupadaki arkadasım da fiyatı 100 dolar deyil diyor şimdiden 1000 tane şipariş verdim paraya para demiyeceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_kilic

bende bu olayı geçen hafta buraya taşıdım bazrkadaşlar n99 'un bana sahte oldugunu oyle bir telin olmadıgını ima ettiler şimdi nerdeler acaba... ???? yazımda ozellikle gaziantepte arkadsımın tanıdıgı almıs diyede vurgulamıştım bana inanmıyanlar şimdi gelip kendi gozleriyle gorsun

imaya gerek yok...

bu telefon sahtedir ve nokianın n99 diye bir telefonu yoktur(en azından şu anda)...
  • Ben de bugün bi öğretmen arkadaşta gördüm ve ilk sözüm şu oldu: nokia bu sefer kıvamı tutturmuş, yani ebat olarak göze hoş geliyor ve tv, radyo vs. bir ton özelliği var.Dokunmatik ekran.Ben de aslında biraz garipsedim menüsü, klasik nokia menüsüne benzemiyordu, fiyatı da oldukça makuldü.

Ne diyim aslında bu çakma telefonu yedim desem yeridir.Ama anlamam gerekirdi, üzerinde bluetooth falan yazıyor, menüler vs. nokia hangi telefonuna bunları koymuş ki?

Neyse öğretmen arkadaş bu teli başka bir arkadaşa 400'e kitlemeye :D çalışıyordu; uyarayım da almasın gariban ya da ne aldığını ve ederini bilsin ona göre alsın.

• arkadaslar ben bu telı antepten getırttım tv mükemmel radyo mükemmel 2.hattıma taktım bende n95 8gb var sonucta cogu arkadas tel alıp satıyor ve zarar edıyor en kötü bozulsa zarar ettım dıye düşünün ama ben 1 haftadır kullanıyorum herseyden evvel cok kıbar bır tel resımler yanıltmasın 6300 gıbı tuslar bıraz sert pil süresi 2 -3 gün ama tv ve radyo bıraz fazla götürüyor ama tv antensiz bile radyoda aynı sekılde uygun mekanda çekıyor sonuc olarak bu fıyata en güzel telefon kameradan birsey beklemeyın radyo kulaklıksızda cekıyor şimdilik bu kadar
  • monitör olarak kullanılıyormu bari ??
  • slm babam bana dubaiden n95i almış telefon daha elime geçmedi.bu n95i sahtemi yoksa gerçekmi tereddütte kaldım.görüşlerinizi bekliyorum
  • telefonun bataryayı çıkar içine bak made in firland yazması lazım eğer orjinal firlandiye malı ise
  • ben bugun aldım n99i cep telefonunu ama bır turlu tuş kılıdı nasıl kılıtlenıyor..
  • ben bu cihazı dün antepte gördüm,adam tv açmış vitrinde reklam olsun diye,
    fiyatına 220 ytl dedi,telefon türkçe menüydü,üstünde nokia yazıyordu,
    televizyon için alınırbir model ...
  • cinliler bunu 5 dolara felan mal ediyodur kesin

cok fazla yaptıkları icin maliyet cok azalıyo belkide 1 dolara felan mal ediyolardır

1 dolara olurmu kardesim diye hemen muhalefet olmayın

ben dis teknisyeniyim mesela
    porselen disin tanesinin bizden cıkısı 70 dolar

avrupada porselen disin tanesi 200 dolar

cinde ise porselen disi 1 dolara yapıyolar

yani biz burda porselen disi k.cımızı yırtsak bile 25 e anca yaparız hic karsız

cinde iscinin aylıgının 20 dolar oldugu sürece

daha cok ucuz cakma cin malı görürüz.

(komprasör parcası olarak ülkemize sokulan motorsikletlerin
    2000 ytl ye satılması gibi mesela.
    cinde aynı motorlar 100 dolar civarı
    yani kazık bu kadar büyük arkadaslar.
    o telefonlar kesin 20 yada 30 dolardan giriyordur ülkemize
    ve satıs fiyatları 250 ytl civarı.
    )

• quote:

Orjinalden alıntı: soylu

ben bu cihazı dün antepte gördüm,adam tv açmış vitrinde reklam olsun diye,

gg de 500 YTL ye satıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: soylu

ben bu cihazı dün antepte gördüm,adam tv açmış vitrinde reklam olsun diye,

Türkçe menü bile yazmışlar demek. Vay canına.
  • ARKADAŞLAR ÇİN MALI BÜTÜN NOKİANIN N SERİLERİNDE DİKKAT EDİN SYBYN BULUNMAMAKTADIR.YANLIZCA DONANIMLAR TAKLİT EDİLİYOR.BU NEDENLE ALIRKEN MUTLAKA BAKIN SYMYN VARMI YOKSA ÇİN MALI SAHTEDİR.BU KONUDA SNYBYN KOPYALANAMAZ..O NEDENLEDE MAKİNANIN AYNİSİ DİYE ALMAYIN N SERİLERİNİN HEPSİ SYNBY DIR.BU KONUYU İYİ İNCELEYİN..YOKSA STANDAR SIRADAN BİR TELEFON ALIRSININIZ.HERKEZE DUYURULUR..SEVGİLER
  • ARKADAŞLAR ÇİN MALI BÜTÜN NOKİANIN N SERİLERİNDE DİKKAT EDİN SYBYN BULUNMAMAKTADIR.YANLIZCA DONANIMLAR TAKLİT EDİLİYOR.BU NEDENLE ALIRKEN MUTLAKA BAKIN SYMYN VARMI YOKSA ÇİN MALI SAHTEDİR.BU KONUDA SNYBYN KOPYALANAMAZ..O NEDENLEDE MAKİNANIN AYNİSİ DİYE ALMAYIN N SERİLERİNİN HEPSİ SYNBY DIR.BU KONUYU İYİ İNCELEYİN..YOKSA STANDAR SIRADAN BİR TELEFON ALIRSININIZ.HERKEZE DUYURULUR..SEVGİLER
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.