Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salagil şöyle söyliyim owntadan ben cep telefonu için bir parça siparişi verdim.Yaklaşık 1 hafta yollanacak diye bekledim.Bir çok site içinde en uygunu bu idi.Sonra bir sorayım dedim ne oldu sipariş takibinde hala gözükmüyor.Stoklarımızda yok işte biz depo ile iletişim içinde değildik diyorlar.İsterseniz bekleyin isterseniz para iadesi yapalım dediler.Bende para iadesi istedim hemen yatırdılar.Daha sonra da35 dolarlık ürünü 50 dolara çıakrdılar fiyatını stokta yok demelerine rağmen.
  • kısmetse alırız değilse yapacak birşey yok...
  • salagil ürün gelince bir inceleme yazarsan çok faydalı olur. Ürünün özellikleri ve fiyatı son derece güzel ama direk bizden birisinin inceleme yapması ve yorumlarını yapması daha önemli bence.
  • Arkadaşlar 2 gün önce gps cihazı aldım ancak gps çok nadir lazım olduğu için sadece gps cihazına para vermek istemiyorum. İhtiyacım olan cihaz wifi üzerinden ve Huwaei E160E vodafone modem yada 3g özelliği olan üzerinde dahili gps'i olan ekranı capacitive olan bir tablete ihtiyacım var. Fiyat/performans ürünü olmalı sürekli donup beni çileden çıkartmayacak, yapacaklarımın üstünde bir özelliginin bulunmasınada gerek yok ama rahatlıkla internette sörf, mail ufak tefek video izleme ve lazım oldugunda gps özelliğini kullanacağım bir tablet tavsiyesi istiyorum. Fiyatı da maksimum 300 olsun mümkünse varmıdır tavsiye edeceğiniz bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncyoo -- 31 Mayıs 2011; 12:19:29 >
  • Arkadaşlar bu novo 8 gelince inceleme yaparsanız bende almayı düşünüyorum.
  • valla hala pre-order. ne zaman tedarik edileceği de belli değil. gelince yaparız ufak bir inceleme
  • Geçen gün canlı desteğine mesaj attım ownta'nın. Haziran'ın ortasından sonra bekliyoruz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

valla hala pre-order. ne zaman tedarik edileceği de belli değil. gelince yaparız ufak bir inceleme

merhaba hocam siz bu siteye rahat bağlanabiliyormusunuz sipariş sayfama girmek istiyorum hemen bağlantı kopuyor iyice huylanmaya başladım hem ne zaman gelip yollanacağıda belli değil yav ne yapsak...
  • quote:

valla hala pre-order. ne zaman tedarik edileceği de belli değil. gelince yaparız ufak bir inceleme

Bunlar sanırım Çin'in İstanbul Bilişim!i fiyatlar tüm sitelerde en iyisi ama ürün bir türlü ellerinde olmuyor.
  • Takip ederim bende... Lazım olacak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrets1

quote:

merhaba hocam siz bu siteye rahat bağlanabiliyormusunuz sipariş sayfama girmek istiyorum hemen bağlantı kopuyor iyice huylanmaya başladım hem ne zaman gelip yollanacağıda belli değil yav ne yapsak...

valla hocam bende sıkıntı yok. şimdi denedim, sayfaya girebiliyorum. keşke peşimden gelmeseydiniz. ben riski severim.
    benim adıma işin kötüsü cihaz temmuzun ortalarında geldiğinde benim evlenme durumum var. cihaz yalan olacak anlaşılan...

• bende dropad işine dün itibariyle girdim hadi hayırlısı,
    forumu 15-20 sayfa geriden okumaya başlasam iyi olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fikrets1

quote:

valla hocam bende sıkıntı yok. şimdi denedim, sayfaya girebiliyorum. keşke peşimden gelmeseydiniz. ben riski severim.
    benim adıma işin kötüsü cihaz temmuzun ortalarında geldiğinde benim evlenme durumum var. cihaz yalan olacak anlaşılan...

merhaba hocam dün ownta ya mail attım ne zaman gönderiyosunuz diye anında cevapladılar 1 veya 2 hafta sonra diyolar hocam cihazın özelliklerini görünce dayanamadım hemen daldım hastalık bizdekide dropad aldım sattım şu an elimde rena 3 var hayırlısı ile şu cihazda bi gelsin bakalım artık onda karar kılarız herhalde

• Orijinalden alıntı: kataliz

bende dropad işine dün itibariyle girdim hadi hayırlısı,
    forumu 15-20 sayfa geriden okumaya başlasam iyi olacak
    [/quote kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrets1 -- 2 Haziran 2011; 21:00:24 >
  • arkadaşlar benim de dropad geldi bu cihaza göre özellikle araba yarışı linki koyarsanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramanujan20

Merimobiles'tan aldığım Herotab c8 tabletimi çarşamba günü teslim aldım. Tedarik süreci de dahil 12 günde tablet elime geçti, en hızlı yurtdışı alışverişimdi.

Gönderim sırasında ürünün gümrükten kolayca geçebilmesi için her şey yapılmış, sanırım kutu hiç açılmamış bile.

Tablet hakkında izlenimlerim oldukça olumlu.

Artılar:
    Samsung 1GHZ işlemci ile oldukça hızlı çalışıyor.
    Oyunlarda en ufak bir takılma yok.
    720p ve 1080p videoları takılmadan çalıştırıyor.
    G-Sensörü oldukça iyi çalışıyor, herhangi bir yöne çevirdiğinizde ekran çok çabuk dönüyor.
    Kapasatif dokunmatik ekranı oldukça duyarlı, ekran bir tablet bilgisayar için en önemli parçadır bu yüzden ekranın duyarlı olması benim için çok önemliydi.
    Üzerinde mekanik açma-kapama anahtarı var. Böylelikle sistem donsa bile tableti kapatabiliyorsunuz.
    Firmware güncellemesi çok kolay bir şekilde yapalabiliyor. Çeşitli ROM'ları mevcut ki çinli tabletlere genelde 1 rom yapılır ve o romla ömrünü bitirir, bu bakımdan Herotab/Dropad A8-C8 gelecek vaad ediyor.
    Market full çalışıyor. ( c8lean rom'u ile )
    Ses seviyesi bir tablet için tatmin edici denilebilir.
    Elinize aldığınızda kalite hissi veriyor.

Eksileri:
    Wifi biraz zayıf kalmış
    Kamerası çok iyi sayılmaz ama tablet'in amacı için yeterli. Fotoğraf fotoğraf makinesi ile çekilir ne de olsa :)
    Fiziksel ses ayar tuşu olsaymış daha güzel olurmuş. ( C8+ da ses tuşları mevcut )

ROM olarak C8lean kullanıyorum. Merimobiles'taki orjinal firmware'ı, cyanogen mod 7.1'i ve C8lean romlarını denedim. Orjinal firmware 2.2 froyo bildiğiniz üzere, C8lean ve Cyanogen modları 2.3 gingerbread.
    Cyanogen mod artı özelliklerinin yanısıra bir çok bug'a sahip şu anki versiyonlarında. Örneğin mikrafonum çalışmadı, SD kartta problemler oldu, g-sensör duyarlılığı iyi değildi.... Önümüzdeki günlerde çıkacak güncellemelerinde bu sorunlar giderilecektir, en azından o zamana kadar bu mod'a geri dönmeyi düşünmüyorum.

C8lean kullandığım en güzel, en sorunsuz mod oldu. Android 2.3 gingerbread üzerine kurulmuş bir mod, flash 10.3 desteği var ve en güzeli de MARKET FULL ACCES ve ROOT edilmiş :))

Şimdilik bu kadar...

Şimdi inceledim de gayet güzel görünüyor cihaz. Başarılı Touchscreen ve 1 GHz işlemci ile gayet alınası...

• arkadaslar bu dropad veya heropad araştırdığım kadarıyla 180-190 dolar civarı.bu tabletleri normal ptt yolu ile alsak türkiyeye sokarken sıkıntı oluyormu veya yaşayan varmı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnFoU -- 3 Haziran 2011; 17:50:24 >
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.